of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Rd.,, Patong, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Coconut Village Resort Phuket - Gastenkamer Coconut Village Resort Phuket - Zwembad Coconut Village Resort Phuket - Zwembad Coconut Village Resort Phuket - Gastenkamer Coconut Village Resort Phuket - Gastenkamer Coconut Village Resort Phuket - Gastenkamer Coconut Village Resort Phuket - Zwembad Coconut Village Resort Phuket - Gastenkamer Coconut Village Resort Phuket - Gastenkamer Coconut Village Resort Phuket - Gastenkamer Coconut Village Resort Phuket - Koffiehuis/Café Coconut Village Resort Phuket - Gastenkamer Coconut Village Resort Phuket - Gastenkamer Coconut Village Resort Phuket - Gastenkamer Coconut Village Resort Phuket - Eten en drinken Coconut Village Resort Phuket - Koffiehuis/Café
Coconut Village Resort Phuket - Koffiehuis/Café
Gebied: Patong Aantal kamers: 85
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 666 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,0
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (666)
Sorteer op:
Jorrit K. (Echt)paren Netherlands, 5 december 2014
redelijk

ligging, zwembad en ruimte kamer
5,7
Als laatste accommodatie kozen wij voor een verblijf in Coconut village. We betaalde bijna 50 euro per nacht, wat gezien de ruimte van de kamers, het zwembad en de ligging wel te rechtvaardigen is. Voor 50 Euro verwacht je echter ook Wi-Fi in je Kamer zonder extra kosten, en een interieur wat enigzins up to date is. Helaas. Wifi overigens wel in de lobby en bij het zwembad. De kamers doen nogal gedateerd aan. Het verschil in taalvaardigheid (Engels) van het personeel is nogal groot, waardoor je soms wat onduidelijkheid hebt.
Wilhelmus D. (Echt)paren Netherlands, 1 maart 2013
heel leuk en knus hotel

zuiver zwembad met leuk barretje
6,7
schoonmaak kamers oke elke dag schone handdoeken handdoek service is ook fijn.personeel behulpzaam en vriendelijk.ontbijt iets minder maar toch genoeg. nachtrust heel rustig gaan volgend jaar zeker terug
Gerard W. (Echt)paren Netherlands, 20 februari 2013
Fijn , kleinschalig hotel op goede locatie

ligging,kamer (op verdieping),zwembad
7
Goed verblijf, mits je een goed gelegen kamer hebt. Groot balkon. Fijn Zwembad. Ontbijfbuffet kan beter en gevarieerder, zeker bij een langer verblijf. Wij (65+ echtpaar) waren naar tevredenheid 8 dagen in dit hotel. Een Resort is een te groot woord. Stadshotel met fraaie binnentuin en fijn zwembad is betere omschrijving.
Robert H. (Echt)paren Netherlands, 10 januari 2013
Leuk resort op goede lokatie

Op loopafstand van strand en winkelstraat
5,7
leuk resort maar de standaard kamer is echt af te raden. voldoet niet meer aan de normen van vandaag de dag. oud interieur, 2 listoelen op balcon waar niet op gezeten kan worden, gevaarlijk gammel ! ook een oude beeldbuis tv kan echt niet meer vandaag de dag. vorige keer in een prachtige deluxe kamer gezeten,, dat was echt een topper. wifi in de kamer was niet beschikbaar, kaartjes waren niet geleverd door firma. wifi in lobby werkte van geen meter, viel steeds uit c.q. moest steeds opnieuw worden opgestart. niet echt handig als je iets wil boeken op internet.
Eva D. Groepen Netherlands, 25 september 2012
Super lokatie, ruime schone kamers

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding.
9,7
Een vriendin en ik zijn hier 4 nachten verbleven en we zijn uiterst vriendelijk behandeld. De kamer waar wij sliepen was zeer ruim en netjes onderhouden. Wij zullen hier zeker nog eens terug gaan bij het bezoeken van Patong Beach. Het hotel ligt heerlijk rustig en alles ligt binnen loopafstand. Zoals het strand, de winkels, massage salons, restaurants etc. Kortom een goed Hotel. Een absolute aanrader.
Sightseeing/attracties tip: Als je het feesten op Patong een beetje beu bent boek dan een leuke excursie bij de receptie van het Hotel. Onderhandel met de prijs over de boottocht, taxirit en de excursie zelf. Laat hen een mooie all-in prijs maken. Is vaak goedkoper dan online boeken.
Dennis B. Groepen Netherlands, 15 september 2012
Prima kamers

Weg van het uitgaans gebied
5,7
Prima kamers, alleen is het niet alle sterren waard. Er Is veel achterstallig onderhoud
Sightseeing/attracties tip: Rustig gebied en een perfecte basis om dingen te doen.
Zippora K. Groepen Netherlands, 16 juli 2012
Erg leuk en gezellig hotel

Dichtbij het strand en stad
9
We hebben een erg goed verblijf hier gehad. De kamer zag er erg mooi uit en personeel was vriendelijk. Jammer dat WIFI het niet altijd even goed doet.
Kamal M. Individuele reizigers Netherlands, 29 mei 2012
Goed hotel dichtbij het strand

Strand en uitgaansgelegenheden op loopafstand
7,7
Heb hier een tussenstuk gemaakt van 1 dag om vervolgens door te reizen naar Koh Yao Noi. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Op loopafstand van het strand en uitgaansleven. Het hotel heeft een schoon zwembad en vriendelijk personeel. Een goede nachtrust gehad en de volgende ochtend stond er een taxi voor me klaar, geregeld door het hotel zelf, service!
Restaurant tip: Op geen steenworp afstand, heb je een goede Italiaan zitten met overheerlijk eten.
Kornelis D. (Echt)paren Netherlands, 26 augustus 2011
leuk hotel met ruime kamers

schoon, vriendelijk en behulpzaam
6,3
prima hotel, vlakbij strand en winkels. geen last van straatgeluid gehad, ondanks het aan een drukke straat ligt. Ontbijt prima, geen luxeeus buffet maar wel goed verzorgd.
Cornelis J. (Echt)paren Netherlands, 15 januari 2011
leuk hotel met goede service

ligging
6,3
kamer was wat donker en in de badkamer waren schimmelvoegen wat er niet zo schoon uitzag. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Er bevonden zich heel veel in het hotel maar daar heb je geen last van. Voor de rest ligt het resort vlak bij zee en niet in de drukte.
Hotel kenmerken tip: ligging is prima, toch rustig vlak bij het strand en niet te ver van de winkels en het centrum

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - GastenkamerCoconut Village Resort Phuket - ZwembadCoconut Village Resort Phuket - ZwembadCoconut Village Resort Phuket - GastenkamerCoconut Village Resort Phuket - GastenkamerCoconut Village Resort Phuket - GastenkamerCoconut Village Resort Phuket - ZwembadCoconut Village Resort Phuket - GastenkamerCoconut Village Resort Phuket - GastenkamerCoconut Village Resort Phuket - GastenkamerCoconut Village Resort Phuket - Koffiehuis/CaféCoconut Village Resort Phuket - GastenkamerCoconut Village Resort Phuket - GastenkamerCoconut Village Resort Phuket - GastenkamerCoconut Village Resort Phuket - Eten en drinkenCoconut Village Resort Phuket - Koffiehuis/CaféCoconut Village Resort Phuket - Koffiehuis/Café


AS-AGWEB-3B03