of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Cordova Reef Village Resort

Bantayan Rd, Cordova, Mactan Island, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Strand Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Strand Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Strand Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Strand Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Strand Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Strand Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Zwembad Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Zwembad Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Tuin Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Omgeving Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Omgeving Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Tuin Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Tuin Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Omgeving Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Hotel exterieur
Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Tuin Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Omgeving Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Tuin Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Zwembad Cordova Reef Village Resort Cebu-stad - Zwembad
Gebied: Mactan Island Aantal kamers: 50
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 194 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
5,9
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (194)
Sorteer op:
Pascal D. Individuele reizigers Belgium, 4 november 2013
Leuk resort met vriendelijk personeel

Prachtige kamers, zeer leuk zwembad, attent personeel
7,3
Leuke comfortabele kamers. Ruime badkamer met alle comfort. Het zwembad is prachtig en zeer goed onderhouden. Minpunten zijn de ligging; voor alles heb je transport nodig en het ontbijt kan zeker beter !
Sebastiaan D. Groepen Netherlands, 2 juni 2012
Fijne groene locatie, beetje afgelegen

Rust, goede service, hulp
9
Veel muskieten. Uitstekende ontvangst, hulp bij uitzoeken
Sightseeing/attracties tip: Bohol, zwem met walvishaai
Johannes D. Groepen Netherlands, 19 mei 2009
Rust !!

De zeer rustige omgeving en het bijzonder vriendleijke en hulpvaardige personeel
9
De zeer rustige omgeving en het bijzonder vriendelijke en hulpvaardige personeel maakt dat je het hier prima naar je zin kan hebben. Er is voldoende gelegenheid om van alles en nog wat op watersport gebied te doen, er zijn genoeg ligstoelen en als er maar wat is in de villa dan staat het personeel meteen voor je klaar. Niks wachten.... maar gewoon meteen doen. Ik zou er zeker weer naar terug gaan.
Eunhee N. Individuele reizigers South Korea, 13 december 2014
Staff are nice

Quite nice staffs clean room
8
Too far from airport but clean room nice bed kind staffs and possible to get delivery service from jolibee.
Joo S. (Echt)paren South Korea, 10 december 2014
What a awesome

Quiet, cozy, relaxing
8
It was very relaxing
Carl K. (Echt)paren Canada, 2 december 2014
Cordova

The beauty of the resort. Cleanliness and staff
8
Geoffrey L. Individuele reizigers Australia, 1 december 2014
Big room

Room size, great bathroom, big pool, quiet
7,7
No complaints, other than breakfast staff always tend to forget things
Pravin K. Gezinnen met jonge kinderen India, 25 november 2014
Excellent location, comfort and feel

Location, Rooms and staff
10
Our stay was very pleasant.. My family enjoyed every moment of the stay... The staff were very polite and helpful...
Paul J. (Echt)paren Australia, 22 november 2014
Nice but in the middle of nowhere

Pool, staff & food
7
This hotel is so isolated and we had no idea until we arrived after a very long taxi ride from Cebu. It is about 40 minutes in a taxi to the nearest bar so unless you are looking for total isolation then this is not the place to stay. Other than that it was very nice!
Yoon J. (Echt)paren South Korea, 16 november 2014
Very nice resort.

Quite, big, can feel free, relax, clean, individual room.
9
Very very really good place. I recommend it.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Cordova Reef Village Resort Cebu-stadCordova Reef Village Resort Cebu-stad - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Cebu-stad - StrandCordova Reef Village Resort Cebu-stad - StrandCordova Reef Village Resort Cebu-stad - StrandCordova Reef Village Resort Cebu-stad - StrandCordova Reef Village Resort Cebu-stad - StrandCordova Reef Village Resort Cebu-stad - StrandCordova Reef Village Resort Cebu-stad - ZwembadCordova Reef Village Resort Cebu-stad - ZwembadCordova Reef Village Resort Cebu-stad - TuinCordova Reef Village Resort Cebu-stad - OmgevingCordova Reef Village Resort Cebu-stad - OmgevingCordova Reef Village Resort Cebu-stad - TuinCordova Reef Village Resort Cebu-stad - TuinCordova Reef Village Resort Cebu-stad - OmgevingCordova Reef Village Resort Cebu-stad - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Cebu-stad - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Cebu-stad - TuinCordova Reef Village Resort Cebu-stad - OmgevingCordova Reef Village Resort Cebu-stad - TuinCordova Reef Village Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenCordova Reef Village Resort Cebu-stad - ZwembadCordova Reef Village Resort Cebu-stad - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Cordova Reef Village Resort, Cebu-stad

AS-AGWEB-3A03