Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Cordova Reef Village Resort

Sitio Bantayan Poblacion, Cordova, Mactan Island, Mactan Island, Filipijnen 6701

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 271 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
5,9
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,1
Alle beoordelingen (271)
Sorteer op:
Pascal D. Individuele reizigers Belgium, 4 november 2013
Leuk resort met vriendelijk personeel

Prachtige kamers, zeer leuk zwembad, attent personeel
7,3
Leuke comfortabele kamers. Ruime badkamer met alle comfort. Het zwembad is prachtig en zeer goed onderhouden. Minpunten zijn de ligging; voor alles heb je transport nodig en het ontbijt kan zeker beter !
Rapporteer deze beoordeling
Sebastiaan D. Groepen Netherlands, 2 juni 2012
Fijne groene locatie, beetje afgelegen

Rust, goede service, hulp
9
Veel muskieten. Uitstekende ontvangst, hulp bij uitzoeken
Sightseeing/attracties tip: Bohol, zwem met walvishaai
Rapporteer deze beoordeling
Johannes D. Groepen Netherlands, 19 mei 2009
Rust !!

De zeer rustige omgeving en het bijzonder vriendleijke en hulpvaardige personeel
9
De zeer rustige omgeving en het bijzonder vriendelijke en hulpvaardige personeel maakt dat je het hier prima naar je zin kan hebben. Er is voldoende gelegenheid om van alles en nog wat op watersport gebied te doen, er zijn genoeg ligstoelen en als er maar wat is in de villa dan staat het personeel meteen voor je klaar. Niks wachten.... maar gewoon meteen doen. Ik zou er zeker weer naar terug gaan.
Rapporteer deze beoordeling
Anna M. (Echt)paren Philippines, 7 januari 2016
Unexpectedly Great!

I am a fan of nature while my husband enjoyes modern structures. We were both amazed with the location. We thought we'd be accomodated with good room and a simple pool. Well, it was a suprise!
9
The staff were friendly and hospitable. The hotel/resort was not hard to locate and we felt secured during our stay. It was really a great value for our hard earned money. Thank you 😊
Rapporteer deze beoordeling
Choongjae L. Gezinnen met oudere kinderen South Korea, 2 januari 2016
Stay Calm

Quiet
8
If you'd like to stay calm and quiet, this hotel is perfect. That's all.
Rapporteer deze beoordeling
Yza K. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 2 januari 2016
Nothing great

Comfy bed, spacious bathroom, courteous staff
5,3
Overpriced meals, phone inside the room doesn't work so you can't call housekeeping/ operator for your needs.
Rapporteer deze beoordeling
Lonely L. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 28 december 2015
Not worth paying for
3
Not so good....poor service..
Rapporteer deze beoordeling
Themiya G. Gezinnen met jonge kinderen Sri Lanka, 26 december 2015
location not good

room, staff
5,7
not much enjoyed
Rapporteer deze beoordeling
Stewart N. Gezinnen met oudere kinderen Canada, 25 december 2015
Cordova Reef Review

Quiet, Good Food, Good Service
7,7
The Rooms could have been cleaner, what I noticed the most was cob webs in the bedroom lamps and a massive amount of cob webs in the bar roof. (open type ceiling so some to be expected). Also on the second evening the water we were served with dinner had a definite metallic/chemical taste. I brought this to the attention of staff for the safety of others and it was handled professionally and quickly and provided bottled water. However, we were not really advised of what the bad taste was caused by... just that it had been taken care of. Thats a little disconcerting???? TV's were older and outdated, IE not flat screen LCD OR LED in our room.. just a plain old TV. Other than the above it was a peaceful get away and I enjoyed it.
Rapporteer deze beoordeling
Michael M. Individuele reizigers United States of America, 5 november 2015
great staff

cleanliness, staff, food
9
Third stay this year. Staff are all excellent. Room very clean. Will def stay here again.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Cordova Reef Village Resort Mactan IslandCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - FaciliteitenCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - FaciliteitenCordova Reef Village Resort Mactan Island - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan Island - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan Island - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan Island - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan Island - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan Island - UitzichtCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - UitzichtCordova Reef Village Resort Mactan Island - UitzichtCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - FaciliteitenCordova Reef Village Resort Mactan Island - StrandCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Mactan Island - FaciliteitenCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - StrandCordova Reef Village Resort Mactan Island - UitzichtCordova Reef Village Resort Mactan Island - StrandCordova Reef Village Resort Mactan Island - FaciliteitenCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - FaciliteitenCordova Reef Village Resort Mactan Island - StrandCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - SpaCordova Reef Village Resort Mactan Island - SpaCordova Reef Village Resort Mactan Island - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan Island - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan Island - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan Island - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan Island - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan Island - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Mactan Island - FitnessruimteCordova Reef Village Resort Mactan Island - BalzaalCordova Reef Village Resort Mactan Island - BalzaalCordova Reef Village Resort Mactan Island - BalzaalCordova Reef Village Resort Mactan Island - BalzaalCordova Reef Village Resort Mactan Island - BalzaalCordova Reef Village Resort Mactan Island - FaciliteitenCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - FaciliteitenCordova Reef Village Resort Mactan Island - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan Island - SpaCordova Reef Village Resort Mactan Island - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Mactan Island - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - ZwembadCordova Reef Village Resort Mactan Island - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Mactan Island - Hotel exterieurCordova Reef Village Resort Mactan Island - Uitzicht


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02