Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Cosmo Hotel Hong Kong

375 - 377 Queen's Road East Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Cosmo Hotel
Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Badkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/Terras Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/Terras
Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eten en drinken Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eten en drinken Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Faciliteiten Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Badkamer
Gebied: Wanchai Aantal kamers: 142
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
7,1
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (870)
Sorteer op:
Emile R. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juli 2012
Superslecht niet naar toe gaan

Onbekend kabaal hele nacht disco beneden
2
Nog nooit zo klein smerig vies veel geluid muurtjes waardoor je buurlui hoorde vreselijk
Tip: Niet boeken
Rapporteer deze beoordeling
Joske V. (Echt)paren Netherlands, 8 december 2011
super hotel in super stad

ligging, badkamer, service
7,7
Wij hebben het Cosmo hotel uitgekozen omdat er een aanbieding was, erg prettig in zo'n dure stad als Hong Kong. Hotel beviel prima, hoewel de kamers erg klein zijn. Maar de luxe badkamer (ook klein) en de super stad maakt dat allemaal goed. Het Cosmo hotel was een goede basis om Hong Kong te verkennen.
Rapporteer deze beoordeling
Ka M. Individuele reizigers Portugal, 23 augustus 2015
small but nice room, nice staff

clean room, soft bed, good staff
8,7
besides the location is a bit far away from the MTR station, everything else is not bad and meets the expectation of a 4 star hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Manoj M. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 11 augustus 2015
Great Value for 2 x 2 rooms, good location, comfy

Price Value, Location and comfy rooms
8
Reached early morning and got our rooms. Great location for a first time visit to Hong Kong and downward walk to the Pier for Kowloon in 25 minutes.
Rapporteer deze beoordeling
Loren M. Individuele reizigers Australia, 2 augustus 2015
Served it's purpose

Close to Happy Valley Racecourse, Close to Rutenjee Hospital, hypoallergenic beds
6,7
The stay was fine and the hotel served its purpose for me. I had business at happy valley and Rutenjee hospital. Both 5 mins walk away. A nice 15 minute walk down to wan chai area. Rooms are small, so probably not suited for couple with a baby in cot. Beds are very firm which wasn't great for me personally. I didn't eat at restaurant so cannot offer feedback. I would definitely return if it was convenient to do so.
Rapporteer deze beoordeling
Yunyun X. (Echt)paren China, 31 juli 2015
Inconvenience

Price
4,3
It's not near the MTR, smells terrible in room, everything in the room was wet! Air condition was so noisy that we can't sleep at all! Room is small and I requested high floor but turn out it was 5/f
Rapporteer deze beoordeling
Siripim A. Zakelijke reizigers Thailand, 9 juli 2015
Shuttle bus service to Exhibiton Centre

Location , Shuttle bus , Service
9
comfortable and clean
Rapporteer deze beoordeling
Ying H. Zakelijke reizigers Singapore, 26 juni 2015
Cosmo Hotel Hong Kong

Cosmo Hotel Hong Kong
5
Poor experience and below my expectation
Rapporteer deze beoordeling
Kalith R. Individuele reizigers United Kingdom, 22 juni 2015
Cosmo Hong Kong

Value / Staff at Cjeck in - knowledgeble and helpfiul / Esy
7
un-eventful/
Rapporteer deze beoordeling
Zjen F. Groepen Malaysia, 22 juni 2015
Not bad

Free wifi, friendly staff, good location
7,3
Pleasant
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Cosmo Hotel Hong Kong Hong KongCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - BadkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/TerrasCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/TerrasCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungeCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eten en drinkenCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eten en drinkenCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - FaciliteitenCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Cosmo Hotel Hong Kong, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02