Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Cosmo Hotel Hong Kong

375 - 377 Queen's Road East Wan Chai, Wanchai, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 903 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
7,1
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (903)
Sorteer op:
Patrick R. Zakelijke reizigers Netherlands, 16 november 2015
Heel erg standaard

Vriendelijk personeel, schoon
6,7
Wifi gratis voor 1 apparaat; daarna moet je grof bijbetalen; de kamer is erg klein en de bedden te kort. De badkamer en het toilet pas ik gewoon nauwelijks in. Ontbijt erg summier.
Rapporteer deze beoordeling
Emile R. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juli 2012
Superslecht niet naar toe gaan

Onbekend kabaal hele nacht disco beneden
2
Nog nooit zo klein smerig vies veel geluid muurtjes waardoor je buurlui hoorde vreselijk
Tip: Niet boeken
Rapporteer deze beoordeling
Joske V. (Echt)paren Netherlands, 8 december 2011
super hotel in super stad

ligging, badkamer, service
7,7
Wij hebben het Cosmo hotel uitgekozen omdat er een aanbieding was, erg prettig in zo'n dure stad als Hong Kong. Hotel beviel prima, hoewel de kamers erg klein zijn. Maar de luxe badkamer (ook klein) en de super stad maakt dat allemaal goed. Het Cosmo hotel was een goede basis om Hong Kong te verkennen.
Rapporteer deze beoordeling
Lian K. (Echt)paren Singapore, 27 januari 2016
Good staff performance

Room cleaness,,staff initiative
8,7
I like my stay in cosmo hotel. I was upgraded to a bigger room. It was freezing cold thatbweek when i stay in hong kong, after telling the staff my concern as it was too cold to sleep at night, he iniative to put a heater in a room which make my stay even more enjoyable. Gd job!
Rapporteer deze beoordeling
David M. (Echt)paren United Kingdom, 4 januari 2016
small room

good service, friendly staff,
5,3
It was ok but the room was too small, cleaning service was not up too standard, the room was just tidied up basically and replenishing the toiletries was rare. Football was advertised in the bar but not shown. Tv in room was basic channels.
Rapporteer deze beoordeling
Suputta P. (Echt)paren Thailand, 3 januari 2016
Great room and service (Really Love that)

Service and Room
9,3
Wonderful
Rapporteer deze beoordeling
Sung S. Zakelijke reizigers Hong Kong, 24 december 2015
An average hotel

Inconvenience, Dirty and staff are friendly
6
The location is not very good, Although it is located in Wanchai, but the only transportation that you get to the hotel is taxi. It takes you ~15 minutes walk from the nearby MTR station. Moreover, the room condition was not very good at all. I would classified it is a 3-star hotel standard.
Rapporteer deze beoordeling
Avinash H. (Echt)paren South Africa, 20 december 2015
Cosmo hotel

The staff where good and hotel was clean.
6
Rapporteer deze beoordeling
Cheng C. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 16 december 2015
comfortable room

easily reach the public transport to the peak.
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Feliciano I. Groepen Philippines, 12 december 2015
This is Awesome!

Very tidy, location is fantastic and the handy phone is indeed very useful!
9
Overall, this hotel had exceeded our expectations.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Cosmo Hotel Hong Kong Hong KongCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - BadkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/TerrasCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkon/TerrasCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungeCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eten en drinkenCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Eten en drinkenCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - FaciliteitenCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01