of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua

Kawasan Pariwisata Lot SW1, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonesië 80363 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Zwembad Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Eten en drinken Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Badkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Restaurant Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Restaurant Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Entree Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Eten en drinken Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Hotel exterieur Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Kinderclub Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Fitnessruimte
Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Business Center
Gebied: Nusa Dua / Benoa Aantal kamers: 250
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 1446 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,9
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (1446)
Sorteer op:
Margareth E. Individuele reizigers Netherlands, 8 november 2014
Mooi hotel, alles perfect maar de ligging niet.

Zwembad, eten en erg vriendelijk personeel
9,3
Fijn verblijf gehad, heerlijk gegeten en de yoga en morning stretching waren super! In de buurt was weinig te beleven maar met de taxi ben je zo in een ander dorpje of stad.
Arie G. (Echt)paren Netherlands, 30 september 2014
uitstekend hotel

prima uitgebreid ontbijt en luxe kamers
9,3
Courtyard by Marriott is een prima 5 sterren hotel met zeer goede kamers, prima badkamer, zeer mooi zwembad. Het eten is van uitstekende kwaliteit al was de keuze tijdens het Dinner beperkt. Ontbijt is perfect. Busje naar strand (5 minuten) van Nusa Dua is goed geregeld.
Gerrie V. (Echt)paren Netherlands, 4 juli 2014
luxe relaxen

sfeer, echt 5* gevoel, super ontbijt buffet
9,3
Alles klopt aan dit hotel, betaalbare luxe en comfort
Hendrik H. (Echt)paren Netherlands, 30 maart 2014
Een luxe afsluiting van een vakantie

Grote kamer, fijne badkamer een groot zembad en een snelle internetverbinding
6,3
Het verblijf was wat je mag verwachten van een vijfsterren locatie: lux met alle comfort. Alleen hoor je heel goed als er mensen langs je kamerdeur lopen. Het was dus vrij gehorig.
Stijn S. (Echt)paren Belgium, 30 augustus 2013
Amazing

Het ontbijt is zalig geen opmerkingen, gewoon tot in detail. Ook het personeel echt zeer goed
9,3
Zeer goed verblijf in Hotel daarbuiten is er niks te bleven. Of met de shuttle bus nr strand Hotel is voor herhaling vatbaar maar de buurt niet.
Rijk P. (Echt)paren Netherlands, 23 september 2012
Comfortabel maar saai, net zoals Nusa Dua

Schoon, Luxe, Veilig
6,3
Manonnicolaes N. (Echt)paren Netherlands, 23 september 2012
Fantastisch hotel met groot servicegehalte

Nieuw hotel, grote kamer en prachtige badkamer. Fantastisch ontbijt en de medewerkers doen er werkelijk alles aan om je verblijf optimaal te maken.
9,7
Het Courtyard Marriott is een prachtig ingericht nieuw hotel. Het ligt weliswaar niet direct aan het strand, maar ze beschikken over een beachclub aan het strand van Nusa Dua waar je op elk gewenst moment naartoe wordt gereden. De afstand is enkele autominuten. Het hotel is heel rustig en niet geschikt voor mensen die vertier binnen het hotel zoeken. Houd je van kwaliteit en rust, dan is dit hotel een absolute aanrader. Wij hebben er in ieder geval een fantastisch verblijf gehad.
Johannes K. (Echt)paren Netherlands, 27 maart 2012
Mooi hotel met erg vriendelijk personeel

Prachtig groene omgeving
9,7
Wij hebben genoten van ons verblijf in dit hotel, het personeel probeert het je op alle manieren naar de zin te maken, uitstekend ontbijtbuffet, schoon, en de prijzen in het restaurant zijn heel redelijk. Enige minpunt is dat het wel gehorig is.
Tip: Uitstekend voor rustzoekers, zoek je een bruisend nachtleven dan is dit niet je hotel.
Weley L. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 18 december 2014
Great place for family with children

Excellent kids club facilities, although we couldn't participate in any of the activities due to the rain.
9
Taha Y. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 17 december 2014
Decent hotel

The room and staff
8,3
The breakfast buffet was average. Spread was good but lacked quality. Restaurant has a poor selection for dinner. Beach shuttle is a great service but the beach itself was dirty and not really worth the visit. Could be he tame of the year where there is a lot of plankton and debrie washed ashore.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua BaliCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - ZwembadCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Eten en drinkenCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - BadkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - RestaurantCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - RestaurantCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - EntreeCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Eten en drinkenCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Hotel exterieurCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - KinderclubCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - FitnessruimteCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Business Center


AS-AGWEB-3B07