of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua

Kawasan Pariwisata Lot SW1, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonesië 80363 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Strand Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Eten en drinken Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Badkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Badkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Restaurant Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Restaurant Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Entree Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Badkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Gastenkamer Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Eten en drinken
Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Restaurant Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Hotel exterieur Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Kinderclub Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Fitnessruimte Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Business Center
Gebied: Nusa Dua / Benoa Aantal kamers: 250
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 1208 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,9
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (1208)
Sorteer op:
Gerrie V. (Echt)paren Netherlands, 4 juli 2014
luxe relaxen

sfeer, echt 5* gevoel, super ontbijt buffet
9,3
Alles klopt aan dit hotel, betaalbare luxe en comfort
Hendrik H. (Echt)paren Netherlands, 30 maart 2014
Een luxe afsluiting van een vakantie

Grote kamer, fijne badkamer een groot zembad en een snelle internetverbinding
6,3
Het verblijf was wat je mag verwachten van een vijfsterren locatie: lux met alle comfort. Alleen hoor je heel goed als er mensen langs je kamerdeur lopen. Het was dus vrij gehorig.
Stijn S. (Echt)paren Belgium, 30 augustus 2013
Amazing

Het ontbijt is zalig geen opmerkingen, gewoon tot in detail. Ook het personeel echt zeer goed
9,3
Zeer goed verblijf in Hotel daarbuiten is er niks te bleven. Of met de shuttle bus nr strand Hotel is voor herhaling vatbaar maar de buurt niet.
Rijk P. (Echt)paren Netherlands, 23 september 2012
Comfortabel maar saai, net zoals Nusa Dua

Schoon, Luxe, Veilig
6,3
Manonnicolaes N. (Echt)paren Netherlands, 23 september 2012
Fantastisch hotel met groot servicegehalte

Nieuw hotel, grote kamer en prachtige badkamer. Fantastisch ontbijt en de medewerkers doen er werkelijk alles aan om je verblijf optimaal te maken.
9,7
Het Courtyard Marriott is een prachtig ingericht nieuw hotel. Het ligt weliswaar niet direct aan het strand, maar ze beschikken over een beachclub aan het strand van Nusa Dua waar je op elk gewenst moment naartoe wordt gereden. De afstand is enkele autominuten. Het hotel is heel rustig en niet geschikt voor mensen die vertier binnen het hotel zoeken. Houd je van kwaliteit en rust, dan is dit hotel een absolute aanrader. Wij hebben er in ieder geval een fantastisch verblijf gehad.
Johannes K. (Echt)paren Netherlands, 27 maart 2012
Mooi hotel met erg vriendelijk personeel

Prachtig groene omgeving
9,7
Wij hebben genoten van ons verblijf in dit hotel, het personeel probeert het je op alle manieren naar de zin te maken, uitstekend ontbijtbuffet, schoon, en de prijzen in het restaurant zijn heel redelijk. Enige minpunt is dat het wel gehorig is.
Tip: Uitstekend voor rustzoekers, zoek je een bruisend nachtleven dan is dit niet je hotel.
Hendra H. (Echt)paren Indonesia, 22 juli 2014
Below expectation of a five-star hotel

Pool, nice beach, friendly staff
6
It was a just-ok hotel. My room was upgraded, but when asked what the difference was from the previous room type, the answer was the new room had a bathtub. I expected all five-star hotels' bathrooms have a bathtub... We were not going to use it anyway. Water pressure of the shower was really small, so we had to take a long shower. The pool was good. Breakfast spread was great, and they changed the menu of the Indonesian food everyday. Staff were pretty helpful, and shuttle to the beach was pretty frequent. This was a good hotel, but it won't be my first choice of stay if I go back to Bali.
Tan E. Groepen Singapore, 19 juli 2014
nice and romantic

friendly staff, good security, nice view
10
excellent, marvellous, good location, nice dinner and breakfast
Graham B. Groepen United Kingdom, 19 juli 2014
Superb location to get away from hassle of kuta

Facilities Ambiance Food Friendly staff
8,7
Fantastic holiday, great location away from the hassle , great staff
Weichao W. Individuele reizigers China, 17 juli 2014
very nice breakfast nice swim pool

very nice breakfast nice swim pool
10
kind housekeeper, and beautiful swim pool & good breakfast

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua BaliCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - StrandCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Eten en drinkenCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - BadkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - BadkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - RestaurantCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - RestaurantCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - EntreeCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - BadkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - GastenkamerCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Eten en drinkenCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - RestaurantCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Hotel exterieurCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - KinderclubCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - FitnessruimteCourtyard by Marriott Bali Nusa Dua Bali - Business Center

Beoordelingen door klanten - Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua, Bali

AS-AGWEB-3B07