Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Mactan eiland, Cebu, Filipijnen

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 2271 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,4
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (2271)
Sorteer op:
Eric K. (Echt)paren Netherlands, 21 juni 2015
mooi en rustig resort

bediening, eten, relaxen
8,7
geweldig
Rapporteer deze beoordeling
Erwin C. (Echt)paren Belgium, 13 oktober 2013
Prachtig resort

Service, mooi kamers , prachtig gelegen
10
Zonder worden gewoonweg sublime, mooie kamers zeer goede service.
Rapporteer deze beoordeling
Robert P. Groepen Belgium, 5 mei 2011
Fantastisch hotel met topservice

Topkamers, mooi zwembad, prachtige tuin
9
Dit is zover het beste hotel dat ik in de Filippijnen heb bezocht. Ik ben in totaal in 4 hotels geweest en dit is voor mij het hoogtepunt.
Hotel kenmerken tip: Prachtige tuin, geweldige vriendelijke bediening en verwelkoming, ruime luxe kamers, prachtige badkamer (in de suite zeker), gezellige tuin en prachtig zwembad. Het eten, ook roomservice is zeer lekker en mooi gepresenteerd.
Rapporteer deze beoordeling
Oliver B. (Echt)paren Germany, 30 april 2016
Not 5 star service
4,3
Check in not right room. All over staff not well trained. Not 5 star.
Rapporteer deze beoordeling
Sharon F. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 29 april 2016
Good resort for the family
5,7
Good resort for the family as they have activities for kids. And the beach is also beautiful.
Rapporteer deze beoordeling
Hwisun P. Groepen South Korea, 26 april 2016
Great
6,3
Goooood
Rapporteer deze beoordeling
Michael J. (Echt)paren Canada, 24 april 2016
Everything was great about the Crimson Resort. But
6
We'll be back, for sure!
Rapporteer deze beoordeling
Donghwan W. (Echt)paren South Korea, 23 april 2016
Kind staffs, small pool, poor coffee and breakfast
5
Me and my husband stayed in pool villa. Staffs were very kind but the private pool was too small so we rarely used it. We hated breakfast in the main restaurant but the special treat for the villa guests - free drinks and snaks and breakfast at Tempo was so good and it has totally changed our opinion on the Crimson Resort. We had a good time in general but I'm not sure if I'd come again to either villa or delux room.
Rapporteer deze beoordeling
Brendan O. Gezinnen met jonge kinderen Ireland, 22 april 2016
Good food and great staff
5,7
Value for the money
Rapporteer deze beoordeling
Yeh Y. (Echt)paren Taiwan, 4 april 2016
Pretty nice villa.
5,7
Pretty nice villa but little bit expensive.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - EntreeCrimson Resort and Spa Cebu - VergaderruimteCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - VergaderruimteCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - ZwembadCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - ZwembadCrimson Resort and Spa Cebu - ZwembadCrimson Resort and Spa Cebu - ZwembadCrimson Resort and Spa Cebu - ZwembadCrimson Resort and Spa Cebu - ZwembadCrimson Resort and Spa Cebu - SpeeltuinCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - BalzaalCrimson Resort and Spa Cebu - TuinCrimson Resort and Spa Cebu - Sport en activiteitenCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - TuinCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - TuinCrimson Resort and Spa Cebu - Sport en activiteitenCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - FitnessruimteCrimson Resort and Spa Cebu - Sport en activiteitenCrimson Resort and Spa Cebu - VergaderruimteCrimson Resort and Spa Cebu - Sport en activiteitenCrimson Resort and Spa Cebu - LobbyCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - SchoonheidssalonCrimson Resort and Spa Cebu - Recreatie-faciliteitenCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - Hotel exterieurCrimson Resort and Spa Cebu - NachtclubCrimson Resort and Spa Cebu - NachtclubCrimson Resort and Spa Cebu - Hotel exterieurCrimson Resort and Spa Cebu - Hotel exterieurCrimson Resort and Spa Cebu - Eten en drinkenCrimson Resort and Spa Cebu - Eten en drinkenCrimson Resort and Spa Cebu - Hotel exterieurCrimson Resort and Spa Cebu - UitzichtCrimson Resort and Spa Cebu - UitzichtCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - ZwembadCrimson Resort and Spa Cebu - SpeeltuinCrimson Resort and Spa Cebu - ZwembadCrimson Resort and Spa Cebu - SpeeltuinCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - Bar/LoungeCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - Zwembad


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07