Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Maleisië 93762 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurant Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/Terras Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad
Gebied: Damai / Santubong Aantal kamers: 207

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam
Verhouding prijs/kwaliteit
6,3
Ligging
7,7
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,6
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (950)
Sorteer op:
Carolien V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 20 juli 2015
Groot hotel

strand, zwembad,locatie
7,3
Groot hotel, vol met Chinese toeristen. Wifi werkte niet. Fijn zwembad, hele rustige zee. Kuching op ongeveer 45 minuten rijden
Rapporteer deze beoordeling
Sandra R. (Echt)paren Netherlands, 15 september 2012
Groot en onpersoonlijk hotel

mooi zwembad
6
We zijn hier 3 nachten geweest, en we waren bekand enige gasten in dit mooie grote maar onpersoonlijke resort.Zelfs in het restaurant was niemand te bekennen. Ontbijt was goed, maar niet 5 sterren waard. Kamers wel erg goed
Rapporteer deze beoordeling
Adriaan K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 juli 2012
Prachtige locatie maar helaas een outdated hotel

ligging aan een prachtig stukje strand
5,7
Het hotel is toe aan renovering. De kamers mogen nodig gelucht worden en de buitenkant is toe aan een likje verf. De locatie is heerlijk en het hotel is ook wel het beste in deze omgeving maar prijs/kwaliteit verhouding klopt niet.
Rapporteer deze beoordeling
Rolinka V. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2010
Hotel heeft geen gezellige uitstraling

ligging
6,3
Erg grootschalig aangelegd, niet echt ''gezellig'' , zou je wel zeggen als je de intree van het hotel binnenkomt. Valt toch tegen. Kamer in principe oke, lag nog een haarspeld van de vorige gast. De restaurants zijn erg groot, ongezellig, weinig gasten die er gebruikt van maakten toen wij er waren. Personeel erg zakelijk, het lijkt of het geld moet komen uit de taxiritjes en/of tours (afhankelijk van dit vervoer naar Kuching). Niet echt goed en ook niet goedkoop qua eten. Meer gebaseerd op lokale bewoners, niet echt op de Westerse toerist. Wij moeten dan ook helaas melden beide keren bij het naastgelegen Damai Beach Resort te hebben gedineerd, wat wel heel sfeervol is. Zou Damai Puri niet gauw aanbevelen aan vrienden.
Hotel kenmerken tip: Zorg dat je iets achter de hand hebt qua drankje/hapje op je eigen hotelkamer, het winkeltje heeft bijna geen anabod.
Rapporteer deze beoordeling
Erik D. Groepen Netherlands, 13 september 2010
Massaal, maar goed zwembad en prima kamers

Zwembad, ligging
6
Het Damai Puri is een vrij massaal resort met 2 ' wings', de Spa en Ocean wing. Laatstgenoemde wordt momenteel gerenoveerd en de Spa is dan ook de wing om te zitten. Het hotel is prima om bij te komen van een vlucht en om een dag of 2 van het zwembad te genieten. Prijsniveau van het eten is prijzig, maar als je met eigen vervoer komt zijn er op 10 minuten rijden (wij waren met een 150cc scooter) enkele seafood restaurants te vinden met erg goed eten.
Rapporteer deze beoordeling
Willy H. (Echt)paren Malaysia, 23 augustus 2015
The Unworthy Stay Ever

Only One Bellboy s on duty, after putting our things on the trolley then (Missing In Action). Fortunate that the front desk boy Mr Vincent helps.
2,3
At least they should provide breakfast for all the customer that stayed there as you can think that the hotel is very far from restaurant. The room is full of dust even though we just checked-in, the feet all covered by dust. Many tourist will come to see the beautiful view from the lounge area but the table and the chairs are only provided for those who go to the pub & lounge only, there are two public tables and chairs which is un-maintain & not safe to sit and lean on.
Rapporteer deze beoordeling
Felicia V. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 18 augustus 2015
staff perfomance is really good

staff perfomance,beach is very nice,location is quite good
6,3
we really enjoyed the beach which very clean and nice.but i hope they can upgrade the room cleanliness.staff perfomance is very good,espc nayoomee which very helpful.
Rapporteer deze beoordeling
Calvin W. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 16 augustus 2015
Great Hospitality

Service, facilities & environment
9,7
Simply a great weekend for the whole family
Rapporteer deze beoordeling
Md M. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 13 augustus 2015
Nice resort, with old toilet

location
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Shahrul O. Groepen Malaysia, 12 augustus 2015
As a local it's a dissapointment. Why Sarawak why?

Location
6
There's no problem regarding the stay. It's just we my friends and I as locals we have high hopes for our local scene. Something for us to be proud of to tourist whenever we have a little chat with other tourist where they're also dissapointed with the way some place are managed. It's not the staff that gives the problem, maybe a new management perhaps who really do care to inject some source so that DAMAI would live up to its reputation. Not just an overrated hype. Especially for us locals yes, we want something that we can be proud off..
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestaurantDamai Puri Resort & Spa Kuching - SpaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/TerrasDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgevingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgevingDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - EntreeDamai Puri Resort & Spa Kuching - BalzaalDamai Puri Resort & Spa Kuching - Bar/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Bar/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Damai Puri Resort & Spa, Kuching

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05