of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Maleisië 93762 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurant Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/Terras Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad
Gebied: Damai / Santubong Aantal kamers: 207

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,7

uit 850 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,4
Ligging
7,8
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,6
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (850)
Sorteer op:
Sandra R. (Echt)paren Netherlands, 15 september 2012
Groot en onpersoonlijk hotel

mooi zwembad
6
We zijn hier 3 nachten geweest, en we waren bekand enige gasten in dit mooie grote maar onpersoonlijke resort.Zelfs in het restaurant was niemand te bekennen. Ontbijt was goed, maar niet 5 sterren waard. Kamers wel erg goed
Adriaan K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 juli 2012
Prachtige locatie maar helaas een outdated hotel

ligging aan een prachtig stukje strand
5,7
Het hotel is toe aan renovering. De kamers mogen nodig gelucht worden en de buitenkant is toe aan een likje verf. De locatie is heerlijk en het hotel is ook wel het beste in deze omgeving maar prijs/kwaliteit verhouding klopt niet.
Rolinka V. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2010
Hotel heeft geen gezellige uitstraling

ligging
6,3
Erg grootschalig aangelegd, niet echt ''gezellig'' , zou je wel zeggen als je de intree van het hotel binnenkomt. Valt toch tegen. Kamer in principe oke, lag nog een haarspeld van de vorige gast. De restaurants zijn erg groot, ongezellig, weinig gasten die er gebruikt van maakten toen wij er waren. Personeel erg zakelijk, het lijkt of het geld moet komen uit de taxiritjes en/of tours (afhankelijk van dit vervoer naar Kuching). Niet echt goed en ook niet goedkoop qua eten. Meer gebaseerd op lokale bewoners, niet echt op de Westerse toerist. Wij moeten dan ook helaas melden beide keren bij het naastgelegen Damai Beach Resort te hebben gedineerd, wat wel heel sfeervol is. Zou Damai Puri niet gauw aanbevelen aan vrienden.
Hotel kenmerken tip: Zorg dat je iets achter de hand hebt qua drankje/hapje op je eigen hotelkamer, het winkeltje heeft bijna geen anabod.
Erik D. Groepen Netherlands, 13 september 2010
Massaal, maar goed zwembad en prima kamers

Zwembad, ligging
6
Het Damai Puri is een vrij massaal resort met 2 ' wings', de Spa en Ocean wing. Laatstgenoemde wordt momenteel gerenoveerd en de Spa is dan ook de wing om te zitten. Het hotel is prima om bij te komen van een vlucht en om een dag of 2 van het zwembad te genieten. Prijsniveau van het eten is prijzig, maar als je met eigen vervoer komt zijn er op 10 minuten rijden (wij waren met een 150cc scooter) enkele seafood restaurants te vinden met erg goed eten.
Saad K. (Echt)paren Australia, 6 april 2015
grate atmosphere

nice pool, friendly staff, good food
9,3
It was a great trip. The lift is bit smelly but overall its a great place.
Hannah R. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 29 maart 2015
Slipping standards

Location, beach and rainforest
4,3
In just four years the overall standard of the hotel has dropped, the rooms are tired and in desperate need of refurbishment and the main walkways have not been mopped for weeks. The poolside bar has been left empty and open to the elements and the loungers are falling to bits. The once impressive pool seemed cloudy and we soon realised why, all the locals were going in fully clothed, seriously unhygienic, I mentioned this to the pool guy as a big poster states proper swimming attire only but he just said they don't want to follow the rules! The kids pool with slides was no better, even worse as there was nowhere to sit and watch the kids play, what loungers where there have probably fallen apart. We didn't have breakfast as the rm300 didn't include, I'm sure it did last time but that was very average anyway so no great loss The only positive is the location, great beach for the kids and a few nice treks. This could be a great hotel but it is more like a two star as it is, very sad to see. Next time we will just visit for the day via the rainforest resort or stay in a tree house then return to the city.
Jeffrey L. (Echt)paren Australia, 26 maart 2015
Best location and great pool

Location, swimming pool, staff
9
The only criticism we have of this great hotel is the lack of wifi in the guest rooms. Otherwise, the staff were all polite and helpful, the pool was amazing and had wonderful views and the hotel was next to a food mall - just 2 minutes walk to it. In general, the rooms need a bit of updating but otherwise most comfortable.
Pin P. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 20 maart 2015
outdated,need refurbished

nothing special
6,7
Lau K. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 20 maart 2015
Relaxing trip

Great pools, beach and relaxing
7,3
A great breakaway for weekends. Clean and beautiful beach. Rooms are clean and comfortable.
Nur A. Groepen Singapore, 17 maart 2015
nice view, fresh air, serenity

the beach, the view, the room
8

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestaurantDamai Puri Resort & Spa Kuching - SpaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/TerrasDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgevingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgevingDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - EntreeDamai Puri Resort & Spa Kuching - BalzaalDamai Puri Resort & Spa Kuching - Bar/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Bar/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Damai Puri Resort & Spa, Kuching

AS-AGWEB-3B03