Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Maleisië 93762

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,6

uit 1051 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,2
Ligging
7,7
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,5
Kamercomfort
6,7
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (1051)
Sorteer op:
Carolien V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 20 juli 2015
Groot hotel

strand, zwembad,locatie
7,3
Groot hotel, vol met Chinese toeristen. Wifi werkte niet. Fijn zwembad, hele rustige zee. Kuching op ongeveer 45 minuten rijden
Rapporteer deze beoordeling
Sandra R. (Echt)paren Netherlands, 15 september 2012
Groot en onpersoonlijk hotel

mooi zwembad
6
We zijn hier 3 nachten geweest, en we waren bekand enige gasten in dit mooie grote maar onpersoonlijke resort.Zelfs in het restaurant was niemand te bekennen. Ontbijt was goed, maar niet 5 sterren waard. Kamers wel erg goed
Rapporteer deze beoordeling
Adriaan K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 juli 2012
Prachtige locatie maar helaas een outdated hotel

ligging aan een prachtig stukje strand
5,7
Het hotel is toe aan renovering. De kamers mogen nodig gelucht worden en de buitenkant is toe aan een likje verf. De locatie is heerlijk en het hotel is ook wel het beste in deze omgeving maar prijs/kwaliteit verhouding klopt niet.
Rapporteer deze beoordeling
Rolinka V. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2010
Hotel heeft geen gezellige uitstraling

ligging
6,3
Erg grootschalig aangelegd, niet echt ''gezellig'' , zou je wel zeggen als je de intree van het hotel binnenkomt. Valt toch tegen. Kamer in principe oke, lag nog een haarspeld van de vorige gast. De restaurants zijn erg groot, ongezellig, weinig gasten die er gebruikt van maakten toen wij er waren. Personeel erg zakelijk, het lijkt of het geld moet komen uit de taxiritjes en/of tours (afhankelijk van dit vervoer naar Kuching). Niet echt goed en ook niet goedkoop qua eten. Meer gebaseerd op lokale bewoners, niet echt op de Westerse toerist. Wij moeten dan ook helaas melden beide keren bij het naastgelegen Damai Beach Resort te hebben gedineerd, wat wel heel sfeervol is. Zou Damai Puri niet gauw aanbevelen aan vrienden.
Hotel kenmerken tip: Zorg dat je iets achter de hand hebt qua drankje/hapje op je eigen hotelkamer, het winkeltje heeft bijna geen anabod.
Rapporteer deze beoordeling
Erik D. Groepen Netherlands, 13 september 2010
Massaal, maar goed zwembad en prima kamers

Zwembad, ligging
6
Het Damai Puri is een vrij massaal resort met 2 ' wings', de Spa en Ocean wing. Laatstgenoemde wordt momenteel gerenoveerd en de Spa is dan ook de wing om te zitten. Het hotel is prima om bij te komen van een vlucht en om een dag of 2 van het zwembad te genieten. Prijsniveau van het eten is prijzig, maar als je met eigen vervoer komt zijn er op 10 minuten rijden (wij waren met een 150cc scooter) enkele seafood restaurants te vinden met erg goed eten.
Rapporteer deze beoordeling
Min Y. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 3 januari 2016
Old, down, no maintenance!!
2,7
Maintenance really very very poor... Swimming pool water very dirty smelly... Even got moss inside kids swimming pool... Very dangerous. They even charge for my friends who come to visit me during my stay, the reason is, one room maximum 2 person, other then that have to charge for per day usage rate, which is RM10!! So rediculous.... My friends was not stay overnight with me, just come to visit me!! Premium car park lot RM50!! Extra bed RM90!! Only one car allowed per room, other then that RM10 per car per entry in normal parking lot!! Everything charge money... They don't think they have very poor maintenance and very poor service, and don't try to improve themselves first, but to charge everything from those who stay there... This is my second time have very bad experience with this resort... Last time was 1 year ago... and this time is getting worst...Never go back again!!
Rapporteer deze beoordeling
Syafiqah F. Groepen Malaysia, 2 januari 2016
About Damai Puri Resort & Spa

very near from the beach. love the pool and there are a lot of parking
5,3
room condition not good. we could not even sleep. got so many insects in our room. my baby's skin became red effect of the insects. besides, the toilet also not really good. the resort should make another pipe in the toilet, use for wash filth.
Rapporteer deze beoordeling
Fu L. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 1 januari 2016
Swimming pool poor maintain, water dirty & smelly

Staff quite friendly
5,7
Disappointing with the poor maintenance, not worth to go.
Rapporteer deze beoordeling
Zainal S. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 1 januari 2016
Not like before

Beach,view,
4
Just ok
Rapporteer deze beoordeling
Kok W. (Echt)paren Malaysia, 31 december 2015
Dirty

No comment
6,7
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - BalzaalDamai Puri Resort & Spa Kuching - LobbyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - Koffiehuis/CaféDamai Puri Resort & Spa Kuching - VergaderruimteDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Koffiehuis/CaféDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - WinkelsDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - VergaderruimteDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - BadkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08