Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Maleisië 93762 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurant Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/Terras Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad
Gebied: Damai / Santubong Aantal kamers: 207

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig
Verhouding prijs/kwaliteit
6,3
Ligging
7,7
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,6
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (927)
Sorteer op:
Sandra R. (Echt)paren Netherlands, 15 september 2012
Groot en onpersoonlijk hotel

mooi zwembad
6
We zijn hier 3 nachten geweest, en we waren bekand enige gasten in dit mooie grote maar onpersoonlijke resort.Zelfs in het restaurant was niemand te bekennen. Ontbijt was goed, maar niet 5 sterren waard. Kamers wel erg goed
Rapporteer deze beoordeling
Adriaan K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 juli 2012
Prachtige locatie maar helaas een outdated hotel

ligging aan een prachtig stukje strand
5,7
Het hotel is toe aan renovering. De kamers mogen nodig gelucht worden en de buitenkant is toe aan een likje verf. De locatie is heerlijk en het hotel is ook wel het beste in deze omgeving maar prijs/kwaliteit verhouding klopt niet.
Rapporteer deze beoordeling
Rolinka V. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2010
Hotel heeft geen gezellige uitstraling

ligging
6,3
Erg grootschalig aangelegd, niet echt ''gezellig'' , zou je wel zeggen als je de intree van het hotel binnenkomt. Valt toch tegen. Kamer in principe oke, lag nog een haarspeld van de vorige gast. De restaurants zijn erg groot, ongezellig, weinig gasten die er gebruikt van maakten toen wij er waren. Personeel erg zakelijk, het lijkt of het geld moet komen uit de taxiritjes en/of tours (afhankelijk van dit vervoer naar Kuching). Niet echt goed en ook niet goedkoop qua eten. Meer gebaseerd op lokale bewoners, niet echt op de Westerse toerist. Wij moeten dan ook helaas melden beide keren bij het naastgelegen Damai Beach Resort te hebben gedineerd, wat wel heel sfeervol is. Zou Damai Puri niet gauw aanbevelen aan vrienden.
Hotel kenmerken tip: Zorg dat je iets achter de hand hebt qua drankje/hapje op je eigen hotelkamer, het winkeltje heeft bijna geen anabod.
Rapporteer deze beoordeling
Erik D. Groepen Netherlands, 13 september 2010
Massaal, maar goed zwembad en prima kamers

Zwembad, ligging
6
Het Damai Puri is een vrij massaal resort met 2 ' wings', de Spa en Ocean wing. Laatstgenoemde wordt momenteel gerenoveerd en de Spa is dan ook de wing om te zitten. Het hotel is prima om bij te komen van een vlucht en om een dag of 2 van het zwembad te genieten. Prijsniveau van het eten is prijzig, maar als je met eigen vervoer komt zijn er op 10 minuten rijden (wij waren met een 150cc scooter) enkele seafood restaurants te vinden met erg goed eten.
Rapporteer deze beoordeling
Mujahid T. (Echt)paren Pakistan, 24 juli 2015
Good

View location and swimming pool
6,3
Good They should have wifi in rooms.
Rapporteer deze beoordeling
Samsudin G. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 21 juli 2015
My stay at Damai Puri Resort & Spa

Beach, giant games and view
3,3
It was terrible. They didnt know how many days we were staying, no towels upon check in and we received 6 hours later. Toilet was dirty and greasy. No ammenities. Bedsheets were stained. Food was tasteless and no value for money. We also had food poisoning the next day after consuming it. Dirty plates from room service was left along the corridor and wasnt picked up for more than 24 hours. No towels at poolside and they didnt even know when it would be replenished. Pool was unbelievably dirty with leaves and bugs. We asked for extra coffee cups and no one brought it. When asked hours later they said they had morning briefing so they couldnt bring it. If it wasn't for the proximity to the beach, it would have been the most awful experience I've ever had.
Rapporteer deze beoordeling
Mohamad F. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 20 juli 2015
Cuti raya

Swimming pool big, ocean near n seafood near
7,7
Good no problem
Rapporteer deze beoordeling
Jiat P. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 20 juli 2015
Swimming pool

Children pool
7
Dirty swimming pool. Bad Smell ftom rubbish bin near pool side.
Rapporteer deze beoordeling
Anthony Y. Individuele reizigers Malaysia, 19 juli 2015
Good

The beautiful scenery and relax with cool breeze
8
Ok Nice view and relax only the food for breakfast is under rated.
Rapporteer deze beoordeling
Evans N. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 17 juli 2015
Proper maintenance should be conducted.

Just the kids pool for my child. The only reason I was there.
6,7
Just nice.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestaurantDamai Puri Resort & Spa Kuching - SpaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/TerrasDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgevingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgevingDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - EntreeDamai Puri Resort & Spa Kuching - BalzaalDamai Puri Resort & Spa Kuching - Bar/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Bar/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Damai Puri Resort & Spa, Kuching

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A04