Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Maleisië 93762 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurant Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/Terras Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad
Gebied: Damai / Santubong Aantal kamers: 207

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig
Verhouding prijs/kwaliteit
6,4
Ligging
7,7
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,6
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (908)
Sorteer op:
Sandra R. (Echt)paren Netherlands, 15 september 2012
Groot en onpersoonlijk hotel

mooi zwembad
6
We zijn hier 3 nachten geweest, en we waren bekand enige gasten in dit mooie grote maar onpersoonlijke resort.Zelfs in het restaurant was niemand te bekennen. Ontbijt was goed, maar niet 5 sterren waard. Kamers wel erg goed
Adriaan K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 juli 2012
Prachtige locatie maar helaas een outdated hotel

ligging aan een prachtig stukje strand
5,7
Het hotel is toe aan renovering. De kamers mogen nodig gelucht worden en de buitenkant is toe aan een likje verf. De locatie is heerlijk en het hotel is ook wel het beste in deze omgeving maar prijs/kwaliteit verhouding klopt niet.
Rolinka V. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2010
Hotel heeft geen gezellige uitstraling

ligging
6,3
Erg grootschalig aangelegd, niet echt ''gezellig'' , zou je wel zeggen als je de intree van het hotel binnenkomt. Valt toch tegen. Kamer in principe oke, lag nog een haarspeld van de vorige gast. De restaurants zijn erg groot, ongezellig, weinig gasten die er gebruikt van maakten toen wij er waren. Personeel erg zakelijk, het lijkt of het geld moet komen uit de taxiritjes en/of tours (afhankelijk van dit vervoer naar Kuching). Niet echt goed en ook niet goedkoop qua eten. Meer gebaseerd op lokale bewoners, niet echt op de Westerse toerist. Wij moeten dan ook helaas melden beide keren bij het naastgelegen Damai Beach Resort te hebben gedineerd, wat wel heel sfeervol is. Zou Damai Puri niet gauw aanbevelen aan vrienden.
Hotel kenmerken tip: Zorg dat je iets achter de hand hebt qua drankje/hapje op je eigen hotelkamer, het winkeltje heeft bijna geen anabod.
Erik D. Groepen Netherlands, 13 september 2010
Massaal, maar goed zwembad en prima kamers

Zwembad, ligging
6
Het Damai Puri is een vrij massaal resort met 2 ' wings', de Spa en Ocean wing. Laatstgenoemde wordt momenteel gerenoveerd en de Spa is dan ook de wing om te zitten. Het hotel is prima om bij te komen van een vlucht en om een dag of 2 van het zwembad te genieten. Prijsniveau van het eten is prijzig, maar als je met eigen vervoer komt zijn er op 10 minuten rijden (wij waren met een 150cc scooter) enkele seafood restaurants te vinden met erg goed eten.
Irene C. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 6 juli 2015
The wifi just support at lobby, pls upgrade...

nice infinity pool & beach view!
6
Woei S. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 30 juni 2015
Ramadan holiday package

Nice Pool, beautiful beach & perfect weather
7,7
It was pretty good generally speaking BUT we waited for breakfast for almost an hour to be served especially it was a low occupancy period during the month of Ramadan I guess so I would like to stress here that irregardless of whatever season in a year, Damai Puri should well train the staffs to get ready to prepare meals at anytime. I think Damai Puri needs to improve on this to keep up to its standard for being a 4-star or 5-star hotel in Damai area.
Aaron L. (Echt)paren Malaysia, 27 juni 2015
Best hotel at damai santubong

romantic gateway, nice location
7,7
My stay was very good, the staff was so friendly, occupancy was not really high during my time so, they serve me very good. The room was good but, the bathroom blocked during taking bath the water cloaked. There are ants in the room need to do pesticide regular, the swimming pool lack of service, I can feel the water is not fresh, murky colour, no proper chlorination and filtered and the pool floor feel so dirty like can feel it is slippery like got mud. Not enough toiletries. Overall good, satisfied but really need to improve, will stay again to experience the new improvement!
Alfonso T. (Echt)paren Malaysia, 27 juni 2015
Rilex

So beautiful, peaceful and i love the view with blue clean ocean .
8,7
marvellous! . I like this place & i will come again next time and bring my friend and family next time.
Nancy C. (Echt)paren Malaysia, 16 juni 2015
very dissapointed
3,3
i have been here last time when still new really nice hotel,everything nice.but this time i going i feel very disappointed with this place,not value for mone at all...the water of swimming pool was dirty,and the room,very old and got weird smell,not comfortable at all also,i check out to other hotel at 9pm something cos i really cant stand the smell and really not comfortable,hope can improve ur hotel,i sure will be back after ur renovate
Laura C. Groepen Malaysia, 12 juni 2015
Damai Puri

First of all, i can't think of any best things except the beach was the best part of my trip! So only 1 best thing from me (y)
6,3
It was not what i was expecting! First of all, the check in time should be earlier as we arrive around 2. Secondly, in the bathroom the shower head was fixed by the maintenance but after using it for 2 mins it broke again! Thirdly, WHY WAS THE FAMILY POOL GREEN?! And the swimming pool was being chlorinated at around 4 till 7 so we can't even play in the pool! Fourthly, the breakfast cost around rm40 per person which is kind of overprice as there is only a limited choice of food! So what do you think about my stay at your resort?!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Beoordelingen door klanten - Damai Puri Resort & Spa, Kuching

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

SG-AGWEB-6C04