Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Maleisië 93762

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,5

uit 1094 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,2
Ligging
7,7
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,4
Kamercomfort
6,7
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (1094)
Sorteer op:
Jacobus N. (Echt)paren Netherlands, 17 april 2016
Hotel voor local people
5
Verouderd hotel, wel een prachtige ligging. Niet meer gericht op westerse vakantie gangers. In het weekend stroomt het vol met local people die hun eigen eten en drinken meebrengen en in het zwembad zwemmen met al hun kleding aan. ( niet fris).Het hotel hangt vol met ge en verboden waar de mensen zich niets van aantrekken. Het lijkt wel een kinderspeelplats ipv een 5 sterren hotel. Een vleugel is helemaal afgesloten.
Carolien V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 20 juli 2015
Groot hotel

strand, zwembad,locatie
7,3
Groot hotel, vol met Chinese toeristen. Wifi werkte niet. Fijn zwembad, hele rustige zee. Kuching op ongeveer 45 minuten rijden
Sandra R. (Echt)paren Netherlands, 15 september 2012
Groot en onpersoonlijk hotel

mooi zwembad
6
We zijn hier 3 nachten geweest, en we waren bekand enige gasten in dit mooie grote maar onpersoonlijke resort.Zelfs in het restaurant was niemand te bekennen. Ontbijt was goed, maar niet 5 sterren waard. Kamers wel erg goed
Adriaan K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 juli 2012
Prachtige locatie maar helaas een outdated hotel

ligging aan een prachtig stukje strand
5,7
Het hotel is toe aan renovering. De kamers mogen nodig gelucht worden en de buitenkant is toe aan een likje verf. De locatie is heerlijk en het hotel is ook wel het beste in deze omgeving maar prijs/kwaliteit verhouding klopt niet.
Rolinka V. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2010
Hotel heeft geen gezellige uitstraling

ligging
6,3
Erg grootschalig aangelegd, niet echt ''gezellig'' , zou je wel zeggen als je de intree van het hotel binnenkomt. Valt toch tegen. Kamer in principe oke, lag nog een haarspeld van de vorige gast. De restaurants zijn erg groot, ongezellig, weinig gasten die er gebruikt van maakten toen wij er waren. Personeel erg zakelijk, het lijkt of het geld moet komen uit de taxiritjes en/of tours (afhankelijk van dit vervoer naar Kuching). Niet echt goed en ook niet goedkoop qua eten. Meer gebaseerd op lokale bewoners, niet echt op de Westerse toerist. Wij moeten dan ook helaas melden beide keren bij het naastgelegen Damai Beach Resort te hebben gedineerd, wat wel heel sfeervol is. Zou Damai Puri niet gauw aanbevelen aan vrienden.
Hotel kenmerken tip: Zorg dat je iets achter de hand hebt qua drankje/hapje op je eigen hotelkamer, het winkeltje heeft bijna geen anabod.
Erik D. Groepen Netherlands, 13 september 2010
Massaal, maar goed zwembad en prima kamers

Zwembad, ligging
6
Het Damai Puri is een vrij massaal resort met 2 ' wings', de Spa en Ocean wing. Laatstgenoemde wordt momenteel gerenoveerd en de Spa is dan ook de wing om te zitten. Het hotel is prima om bij te komen van een vlucht en om een dag of 2 van het zwembad te genieten. Prijsniveau van het eten is prijzig, maar als je met eigen vervoer komt zijn er op 10 minuten rijden (wij waren met een 150cc scooter) enkele seafood restaurants te vinden met erg goed eten.
Jessica W. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 22 mei 2016
Compaint hotel
4,3
We stay there outside balcony dont have lamp,hair dryer cant on,relative also cant entry & bed got ant my baby face got bite by ant really disapponted this holiday at there.
Chiew S. (Echt)paren Malaysia, 21 mei 2016
Nice Beach view
5
It is suitable for natural and beach lover. Nice view from our room.
Amanda T. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 16 mei 2016
Disappointed
1,7
The pool was filthy, our room door was broken, the toilet wouldn't stop running, the air conditioning wasn't working. All in all a huge disappointment
Nur M. (Echt)paren Malaysia, 14 mei 2016
love the view
5
nature lovers haven. love the beach and mount santubong view
1 - 6 van 6 beoordelingen
Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - BalzaalDamai Puri Resort & Spa Kuching - LobbyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - Koffiehuis/CaféDamai Puri Resort & Spa Kuching - VergaderruimteDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Koffiehuis/CaféDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - WinkelsDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - VergaderruimteDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - BadkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02