Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Maleisië 93762 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurant Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/Terras Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad
Gebied: Damai / Santubong Aantal kamers: 207

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,7

uit 873 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,4
Ligging
7,8
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,6
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (873)
Sorteer op:
Sandra R. (Echt)paren Netherlands, 15 september 2012
Groot en onpersoonlijk hotel

mooi zwembad
6
We zijn hier 3 nachten geweest, en we waren bekand enige gasten in dit mooie grote maar onpersoonlijke resort.Zelfs in het restaurant was niemand te bekennen. Ontbijt was goed, maar niet 5 sterren waard. Kamers wel erg goed
Adriaan K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 juli 2012
Prachtige locatie maar helaas een outdated hotel

ligging aan een prachtig stukje strand
5,7
Het hotel is toe aan renovering. De kamers mogen nodig gelucht worden en de buitenkant is toe aan een likje verf. De locatie is heerlijk en het hotel is ook wel het beste in deze omgeving maar prijs/kwaliteit verhouding klopt niet.
Rolinka V. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2010
Hotel heeft geen gezellige uitstraling

ligging
6,3
Erg grootschalig aangelegd, niet echt ''gezellig'' , zou je wel zeggen als je de intree van het hotel binnenkomt. Valt toch tegen. Kamer in principe oke, lag nog een haarspeld van de vorige gast. De restaurants zijn erg groot, ongezellig, weinig gasten die er gebruikt van maakten toen wij er waren. Personeel erg zakelijk, het lijkt of het geld moet komen uit de taxiritjes en/of tours (afhankelijk van dit vervoer naar Kuching). Niet echt goed en ook niet goedkoop qua eten. Meer gebaseerd op lokale bewoners, niet echt op de Westerse toerist. Wij moeten dan ook helaas melden beide keren bij het naastgelegen Damai Beach Resort te hebben gedineerd, wat wel heel sfeervol is. Zou Damai Puri niet gauw aanbevelen aan vrienden.
Hotel kenmerken tip: Zorg dat je iets achter de hand hebt qua drankje/hapje op je eigen hotelkamer, het winkeltje heeft bijna geen anabod.
Erik D. Groepen Netherlands, 13 september 2010
Massaal, maar goed zwembad en prima kamers

Zwembad, ligging
6
Het Damai Puri is een vrij massaal resort met 2 ' wings', de Spa en Ocean wing. Laatstgenoemde wordt momenteel gerenoveerd en de Spa is dan ook de wing om te zitten. Het hotel is prima om bij te komen van een vlucht en om een dag of 2 van het zwembad te genieten. Prijsniveau van het eten is prijzig, maar als je met eigen vervoer komt zijn er op 10 minuten rijden (wij waren met een 150cc scooter) enkele seafood restaurants te vinden met erg goed eten.
Lee Y. Individuele reizigers Malaysia, 16 mei 2015
nice resort overall

ambience, sunset, music
6,3
No wifi in room....aircon area leaked water to the floor. However, overall ambience was good and the view facing the pool and sea from my room was beautiful...
Lim W. Groepen Malaysia, 15 mei 2015
No SPA facilities in the hotel

nice beach, quiet
6
No SPA facilities although it written spa resort!! No water sports such as banana boats and jet ski. Almost every facilities (ping pong table, chess table, pool table etc) in the resort need charges. Dining is closed during daytime and just open during the night. By the way the staff is friendly and the room is comfortable and clean.
Kwee G. (Echt)paren Malaysia, 14 mei 2015
Hotel lead of maintainance

1. View is nice 2. pool also not bad
6
First complaint was the shower handle is fixed and you need to hold it with one hand to take a shower. Can this be accepted by the management? The water was not filtered, the color is dark brown color. After my pee, I flushed the toilet bowl but after 5 minutes my wife want to use it and first thing she complaint I did not flush the toilet and she tell me to take more water. Later we found out it was the water so dirty. (i captured a video and will put it up in trip adviser). We have to by a big 5 liters water to wash our mouth and to clean after shower. The bed spread was not changed when we check in, we have to ask house keeping to change it.
Aii Y. (Echt)paren Malaysia, 10 mei 2015
The room is spacious with nice beach view.

nice view & conform
8,3
Relax & Good.
Merziela O. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 4 mei 2015
Short trip to Damai Puri

Beach, scenery & kid's pool
5,7
Quiet unhappy.Very unfortunate to found out the water pipe was very dirty(yellowish colour).So frustrating coz I hv small kids and its below my expectations.The hospitality also quiet lame.No body answer my phone call at all although I've called so many times.Sadly for 4 star rated hotel need LOTS AND LOTS of improvement!Pls do something bout it..
Lai K. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 4 mei 2015
Water no filter very dirty. Bathroom fooding .
5
No maintenance . Telephone line not good condition . Water every dirty. Bathroom fooding after shower. Must be upgrate the hotel room. Hopefully look forward my suggestion.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestaurantDamai Puri Resort & Spa Kuching - SpaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/TerrasDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgevingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgevingDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - EntreeDamai Puri Resort & Spa Kuching - BalzaalDamai Puri Resort & Spa Kuching - Bar/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Bar/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Damai Puri Resort & Spa, Kuching

AS-AGWEB-3A08