of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Maleisië 93762 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Zwembad Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurant Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/Terras Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieur Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Uitzicht Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgeving
Gebied: Damai / Santubong Aantal kamers: 207

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,7

uit 838 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,4
Ligging
7,8
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
6,6
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (838)
Sorteer op:
Sandra R. (Echt)paren Netherlands, 15 september 2012
Groot en onpersoonlijk hotel

mooi zwembad
6
We zijn hier 3 nachten geweest, en we waren bekand enige gasten in dit mooie grote maar onpersoonlijke resort.Zelfs in het restaurant was niemand te bekennen. Ontbijt was goed, maar niet 5 sterren waard. Kamers wel erg goed
Adriaan K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 juli 2012
Prachtige locatie maar helaas een outdated hotel

ligging aan een prachtig stukje strand
5,7
Het hotel is toe aan renovering. De kamers mogen nodig gelucht worden en de buitenkant is toe aan een likje verf. De locatie is heerlijk en het hotel is ook wel het beste in deze omgeving maar prijs/kwaliteit verhouding klopt niet.
Rolinka V. (Echt)paren Netherlands, 18 september 2010
Hotel heeft geen gezellige uitstraling

ligging
6,3
Erg grootschalig aangelegd, niet echt ''gezellig'' , zou je wel zeggen als je de intree van het hotel binnenkomt. Valt toch tegen. Kamer in principe oke, lag nog een haarspeld van de vorige gast. De restaurants zijn erg groot, ongezellig, weinig gasten die er gebruikt van maakten toen wij er waren. Personeel erg zakelijk, het lijkt of het geld moet komen uit de taxiritjes en/of tours (afhankelijk van dit vervoer naar Kuching). Niet echt goed en ook niet goedkoop qua eten. Meer gebaseerd op lokale bewoners, niet echt op de Westerse toerist. Wij moeten dan ook helaas melden beide keren bij het naastgelegen Damai Beach Resort te hebben gedineerd, wat wel heel sfeervol is. Zou Damai Puri niet gauw aanbevelen aan vrienden.
Hotel kenmerken tip: Zorg dat je iets achter de hand hebt qua drankje/hapje op je eigen hotelkamer, het winkeltje heeft bijna geen anabod.
Erik D. Groepen Netherlands, 13 september 2010
Massaal, maar goed zwembad en prima kamers

Zwembad, ligging
6
Het Damai Puri is een vrij massaal resort met 2 ' wings', de Spa en Ocean wing. Laatstgenoemde wordt momenteel gerenoveerd en de Spa is dan ook de wing om te zitten. Het hotel is prima om bij te komen van een vlucht en om een dag of 2 van het zwembad te genieten. Prijsniveau van het eten is prijzig, maar als je met eigen vervoer komt zijn er op 10 minuten rijden (wij waren met een 150cc scooter) enkele seafood restaurants te vinden met erg goed eten.
Ching S. (Echt)paren Malaysia, 27 februari 2015
Good

Tranquility
7,3
Kho K. (Echt)paren Malaysia, 25 februari 2015
not up to expectations

it can be better. good swimming pool but the rest not that good
5,3
Ok
Mathias R. Gezinnen met oudere kinderen Norway, 24 februari 2015
To huge for the Management to handle

The location, size of the room and the kids loved the Spaghetti Bollo.
5,3
Could be a really good hotel probably even 5 star but the Management can not really handle the size of the hotel with the maintenance that comes with that.
Cormac D. Groepen Ireland, 22 februari 2015
Terrible service and Charge for everything.

Pool
3,3
The hotel is dated and staff are useless. The environment is nice with the mountains and the pool and sea but that's about it. You need to pay for everything from an extra towel for the pool, play table tennis on an ancient table, even if you leave food on your plate at the breakfast buffet they say they will charge you extra. I had an issue with the manager which he handled very badly and left me feeling quite pissed off. In short: ordered drinks at the bar near the pool (two mins walk away), after 30 mins the drinks hadn't arrived at the pool (second time this happened) so I marched back to the bar and yelled at the barman, eventually 15 mins later he arrives with the drinks and a bill. We ordered at 5.30pm, happy hour is till 6pm and he arrives at 6.15 with a full price non happy hour bill. So i'm pissed at this stage and refuse to pay the bill because they are trying to cheat me. Manager arrives to my room later, explains its a glitch in their computer system - fine. But I explain I'm upset about what happened and the fuss. The best he can do is charge me happy hour price and tells me not to argue with him because he is more senior than me!! I tell him to get stuffed and didn't pay. I get it that this is not an international hotel, I don't expect amazing service but this is basic hospitality. It was cheap beers that cost the hotel nothing. Not worth it.
Tee L. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 21 februari 2015
Excellent value for money!

Location, lanscape and room size
6,3
It is pleasant stay with all of our family enjoyed
Ismadi B. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 15 februari 2015
O.k

Location
6,7
o.k and comfort.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel interieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestaurantDamai Puri Resort & Spa Kuching - SpaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/TerrasDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgevingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotel exterieurDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - UitzichtDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgevingDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - EntreeDamai Puri Resort & Spa Kuching - BalzaalDamai Puri Resort & Spa Kuching - Bar/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Bar/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - ZwembadDamai Puri Resort & Spa Kuching - GastenkamerDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Damai Puri Resort & Spa, Kuching

AS-AGWEB-3C07