Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Danau Toba Hotel International

Jl. Imam Bonjol No. 17, Medan Maimun, Medan, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Executive Lounge Danau Toba Hotel International Medan - Koffiehuis/Café Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Koffiehuis/Café Danau Toba Hotel International Medan - Restaurant Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer
Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer Danau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer
Gebied: Medan Maimun Aantal kamers: 270

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 448 beoordelingen

8 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
7,9
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (448)
Sorteer op:
Claudia Z. Individuele reizigers Netherlands, 19 augustus 2014
Prima hotel voor een nachtje

Centraal, schoon, goede bedden
6
Het hotel is een beetje vergane glorie. Toen het ooit gebouwd is was het vast prachtig, maar onderhoud doen ze niet echt aan. Het water in de douche was koud dus dat was jammer. Verder is het zwembad tegen kleine betaling ook open voor publiek van buitenaf en daar wordt veelvuldig gebruik van gemaakt.
Rapporteer deze beoordeling
Rineke B. (Echt)paren Netherlands, 25 mei 2014
Stadshotel

Schone kamers, wifi, ruime lobby
5,3
Een dag verbleven in dit hotel. Kamers waren schoon en ruim. Er is een koelkast aanwezig wat echt een pluspunt is. Badkamer is al wat ouder en eigenlijk aan vervanging toe. Zwembadwater is vies. Geen ligbedden maar je kan er wel prima zitten. Restaurant niet uitgeprobeerd aangezien de prijzen hiervan erg hoog lagen. Hotel ligt midden in de stad, supermarkt is 10 minuutjes lopen. Heel veel verkeer. Matig wifi bereik. Vliegveld is ongeveer een uur tot 11/2 uur rijden.
Rapporteer deze beoordeling
David N. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 7 augustus 2013
Stadsbezoek met kinderen tot 13jaar.

Grote, ruime kamers, connecting door, zwembad.
7,7
Grote, ruime, behoorlijk gedateerde kamer met een daardoor sterk verouderde badkamer. Groot zwembad dat ook aan onderhoud toe is. Kamers hebben lekkere grote bedden en sommige kamers hebben connecting doors. Indonesisch ontbijt, vriendelijke staff. Hotel ligt vlakbij shoppingmall, kun je lopen, midden in de stad.
Rapporteer deze beoordeling
P.J.G. H. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 7 juli 2013
Goed degelijk hotel. Met vriendelijke mensen.

goed eten.ligging.gastvrijheid.
8
Prima verblijf gehad. Bij een volgende vakantie boek ik dit hotel weer.
Rapporteer deze beoordeling
Jan V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 7 juli 2013
Comfortabel en heerlijk zwembad

Zwembad, ruime kamers, attent personeel
7
Fijn verblijf, heerlijk zwemmen in groot buitenbad met apart kinderbad, ruime kamers, prima warm ontbijtbuffet
Rapporteer deze beoordeling
Matthijs B. (Echt)paren Netherlands, 14 juni 2013
Prettig verblijf voor 1 avond.

Badkamer en bed waren prima. Ook personeel was vriendelijk
8
Het verblijf in het hotel is ons prima bevallen. Het hotel bevat legio faciliteiten, wat goed is omdat in Medan zelf niet veel te beleven is. Prima zwembad en aardig personeel. Kamers zijn ruim, alleen wel wat oude inrichting.
Rapporteer deze beoordeling
Maria K. (Echt)paren Netherlands, 7 mei 2013
keurig, ruim opgezet hotel, behulpzaam personeel

welkomstdrankje, goede kamer, ruime lobby
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Johannes V. Zakelijke reizigers Netherlands, 26 maart 2013
Zeer vriendelijk en behulpzaam persononeel.

Zeer rustig gelegen.
6,7
Rapporteer deze beoordeling
Chee M. Zakelijke reizigers Malaysia, 17 januari 2016
Old...Bad and poor in room facilities
2,7
When the 1st day i check into the hotel, i found that the fridge is out of order, so i call up the hotel manager and complain about it, the they change me to the other room, but then i found that the bath room long bath tap water tap was out of order and the shower head was leaking, then i call to the manager again and asking to change the room, but they only sent a maintenance guy came to my room and check its, the water tap control was loose and cant adjust the water tempreture. But the maintenance guy told me that in Indonesia all the water tap controls are like that, and i still can use it, but the water tempreture is very hot too use for the shower. So i need to use the basin water for my shower for my 3 days stay at Danao Toba. This is the worst experience for me. Hope this issue can be solve ASAP. Thanks
Rapporteer deze beoordeling
Jimmy G. Zakelijke reizigers Indonesia, 18 december 2015
A old property.

The staff is very friendly
4,7
Rapporteer deze beoordeling
1 - 8 van 8 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Danau Toba Hotel International MedanDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - Executive LoungeDanau Toba Hotel International Medan - Koffiehuis/CaféDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - Koffiehuis/CaféDanau Toba Hotel International Medan - RestaurantDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - GastenkamerDanau Toba Hotel International Medan - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02