Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Darunday Manor

22 JA Clarin Street, Tagbilaran City, Tagbilaran stad, Filipijnen

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 367 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,6
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (367)
Sorteer op:
Hendrikus V. Individuele reizigers Netherlands, 7 september 2012
Zeer goed internet, aardige locatie

goed internet, eigen klein balkonnetje, gratis ontbijt, aardig personeel
7,7
Het personeel is heel vriendelijk. Het ligt op 30 pesos (met tricycle) van Island Mall (groot winkelcentrum) en op loopafstand van het winkelcentrum in de stad Tagbilaran. Personeel is heel vriendelijk. Het is een eenvoudig hotel (geen koelkast, dat is wel jammer), maar ik heb er drie dagen van genoten.
Winkel tip: Koop ijsblokjes bij de convenient store schuin tegenover het hotel (10 pesos voor een zak). Leg je drinken in de wasbak met het ijs er op: heb je een soort provisorische koelkast.
Rapporteer deze beoordeling
Henk R. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2011
leuk en een zeer vriendelijk hotel.

staan niet elke dag voor je deur om je kamers schoon te maken, dus lekker uitslapen!
7,7
voor het geld een goed hotel, geen luxe enz, ontbijtje is redelijk, het personeel noemt je bij naam, zijn hulpvaardig, vooral aan te bevelen bij mensen die niet van al die hotel poespas houden,ik had een kamer met balkon geboekt en ja die viel tegen, je kon er net met zijn tweeen op staan en daarmee was ook alles gezegd, was wel een hotel waar je je gewoon thuis kon voelen,de kamers waren schoon maar niet groot, verder voor het geld prima aan te bevelen.
Sightseeing/attracties tip: wanner u in bohol naar de toer gaat naar bv de chocolade bergen enz vraag aan de receptie van het hotel naar een betrouwbare toerburo, deze hanteren vaste prijzen voor iedereen, je bent niet alleen die dag want je gaat met minimaal 8 personen, die prive chauffers, hanteren zomaar prijzen en er zijn er echt een aantal bij die niet te vertrouwen zijn, dus vraag in het hotel naar een goede en betrouwbare gids of toerburo!
Rapporteer deze beoordeling
Luigi R. Individuele reizigers United States of America, 10 januari 2016
no good

nothing
8
ugly hotel I will never go back again
Rapporteer deze beoordeling
Jaakko A. Individuele reizigers Finland, 30 december 2015
Small hotel in the heart of Taglibaran is okay

Location, WiFi
5,3
The location in the centre is good. Just staying for one night after arrival late in the port and leaving early next morning. Some mould in the bathroom. Service scarse. The lady at the reception was more interested in Facebook than clients.
Rapporteer deze beoordeling
Gadi K. (Echt)paren Israel, 13 november 2015
Nice staff, bad sewege smell due to no windows

The staff, free shuttle, location
6,7
The hotel is in a very good location and the free shuttle (if you book through the hotel's website) is a nice bonus. The cleanliness is not so good, as in all of philippins. The room lacked a window, which made the sewage smell untolerable. Sheets and towels had stains but were changed upon request.
Rapporteer deze beoordeling
Josefina R. Individuele reizigers Philippines, 15 oktober 2015
An assessment of a first-time occupant.

Cleanliness, proximity to church, friendly staff
8,7
It was a pleasant stay, although it would have been better they serve lunch and dinner. Also more choices for breakfast.
Rapporteer deze beoordeling
Kaylin S. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 13 oktober 2015
Nice basic place to stay

nice bathroom, friendly staff, close to pier and airport
8,7
My mom and I stayed here for 3 days recently. We had a great stay, although I didn't realize the place didn't have an elevator when we booked it, which was not a big deal for me but my mom sometimes has trouble with her knees so she didn't really like haven't to go up stairs to our room. The food in the breakfast cafe is a bit overpriced, I felt, but it was pretty good food. It is only included in your stay if you book on their website, though; booking through agoda and you have to pay for it. Which I thought kinda sucked. It's really close to some places to eat, and also the Pier (if you're arriving on the ferry from Cebu) or the airport (if flying in). The worst part of our stay I guess would be the lumpy pillows (not very comfy) and the rooster outside that woke us up at 5am every day! But the room itself was very clean and nice beds, bathroom was nice enough though a bit small. Staff was very friendly and helpful.
Rapporteer deze beoordeling
Patrick P. (Echt)paren Philippines, 25 september 2015
great staff

location, staff, hospitality
9,7
we arrived at bohol at 9 pm. we were greeted by the owner who was very accommodating. the room was clean, very basic. the bathrooms were clean as well. overall, the hotel was good for budget travellers who want a place to stay near the tourist places.
Rapporteer deze beoordeling
Lacy K. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 8 juli 2015
Cozy Little Hotel

Friendly staff, Location, Cost
8
Walking distance to eating places. Easy access to Island City Mall by Trike. Friendly staff for directions and transport questions. Resto only serves breakfast. Room not cleaned daily, had to ask for tissue, empty trash, and towels.
Rapporteer deze beoordeling
Carlo P. (Echt)paren Australia, 4 juli 2015
Good stay

Good location, nice staff
7,7
Overall good stay if you're going out for day trips.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Darunday Manor Tagbilaran stadDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - Hotel interieurDarunday Manor Tagbilaran stad - Hotel interieurDarunday Manor Tagbilaran stad - Hotel interieurDarunday Manor Tagbilaran stad - Hotel interieurDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - Hotel interieurDarunday Manor Tagbilaran stad - ReceptieDarunday Manor Tagbilaran stad - Koffiehuis/CaféDarunday Manor Tagbilaran stad - Hotel interieurDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - KeukenDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - BadkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - GastenkamerDarunday Manor Tagbilaran stad - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06