Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Days Hotel Mactan Island

Airport Rd Matumbo Pusok Hills Mactan Island Lapu-Lapu City, Mactan Island, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk kaart)

Boek nu!

Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Hotel exterieur Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Gastenkamer Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Gastenkamer Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Gastenkamer Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Restaurant Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Gastenkamer Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Hot tub Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Gastenkamer Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Bar/Lounge Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Eten en drinken Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Restaurant Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Vergaderruimte Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Receptie Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Vergaderruimte Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Hotel exterieur Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Gastenkamer
Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Vergaderruimte Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Gastenkamer Days Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Gastenkamer
Ligging: Mactan Island Aantal kamers: 127

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 533 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
8,2
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (533)
Rudolf P. (Echt)paren Netherlands, 15 januari 2013
vies hotel, de naam Days hotel niet waardig

geen enkele
5,3
Dit hotel dient uit de Days keten te worden gegooid, want het lijkt totaal niet op een Days hotel dat je verwachten mag. M.i. is de vloerbedekking sinds de oplevering niet gereinigd. Zonder earplugs doe je vanwege de herrie van de airconditioning geen oog dicht en alle klranen lekken zodra je er een opendraait.
Tip: blijf er weg en ga naar het Waterfront Airport hotel of een van de betere hotels in Cebu City.
Marc V. Individuele reizigers Belgium, 20 februari 2012
Heel sympathiek hotel

vlak bij de luchthaven en toch leuke buurt
7
Dit hotel is een uitverkoren hotel als je snel en goede service wil vlak bij Mactan airport, dat slechts 5 minuten ervandaan ligt. Dus als de taxi langer dan 10 min erover doet is hij met je voeten en geld aan het rammelen, kost ook maar max 150p dus laat je niet in de luren leggen. Het hotelpersoneel is super vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijtbuffet is heel uitgebreid en als je boekt icl. ontbijt dan is dat een pluspunt. Bij ontbijt is ook free wifi, leuk als je 's morgens je e-mail wil gaan checken en wat surfen. De kamers zijn correct, enige minpunt zijn de ietwat verouderde en daardoor luidruchtige airco's.
Peter H. Individuele reizigers Netherlands, 20 maart 2010
Days in Cebu

goede service, nette kamers, shuttle service naar vliegveld
8,7
Alhoewel het hotel kort bij het vliegveld is het toch een goede uitvalsbasis om Cebu te verkennen omdat het lokale transport (taxi / jeepney) spotgoedkoop is. Er liggen een paar leuke restaurants en een winkelcentrum in de buurt. Het hotel is goed, niks op aan te merken. Kortom, ik kan het aanbevelen.
Hotel kenmerken tip: gratis airport shuttle service
Peter T. Zakelijke reizigers Netherlands, 3 augustus 2009
goed hotel

goede prijs kwaliteit
7
personeel is zeer vriendelijk kamers zijn redelijk en redelijk schoon internet is zeer zwak maar gratis ontvangst is best buiten de lobby het ontbijt is zeer matig als u van een internationaal ontbijt houdt lokaal ontbijt is volledig het avondeten is redelijk maar niet aan te raden omdat het te weinig voor relatief veel geld is al met al een hotel om aan te raden zeker als het maar tijdelijk is om te wachten op vlucht in de omgeving is niet veel te doen.
Rick D. (Echt)paren United States of America, 8 april 2014
Mold in bathroom, place needs to be cleaned

Close to airport, close to airport, close to airport
5,7
Food was OK and staff were nice.
Stig G. Individuele reizigers Norway, 4 april 2014
A nice quiet hotel close to the airport

Room standard. Good value. Airport shuttle for free
7,7
It was a nice hotel with no noise and close to airport. Very convenient!
Chase R. Individuele reizigers United States of America, 23 maart 2014
Comfortable and Convenient

Room size, staff, location to airport
8
This was my second stay at the Days Hotel. All I will say is that I got it into my head that perhaps the staff was not receiving the service charge I pay when booking through Agoda. I surveyed various members of the staff at Days Hotel and found they never receive the 10% service charge Agoda charged me and charges me whenever I book a hotel. I will now be surveying staff wherever I stay when booked through Agoda.
Philip I. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 21 maart 2014
Very close to the airport. free shuttle.

airport shuttle, location, cleanliness
8,3
Gordon B. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 19 maart 2014
Perfect for what I wanted with a very early flight

Location, staff & clean bedroom.
7,3
No issues it was fine and very easy access to airport
Adoracion P. (Echt)paren United States of America, 13 maart 2014
excellent very clean and courtios staff

clean close to airport and comfortable room.
10
I enjoyed my stay feel safe and friendly staff clean room smells good and close to the airport. Good restaurant, the best days hotel in the Phil's.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Days Hotel Mactan Island  Cebu-stadDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Hotel exterieurDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - RestaurantDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Hot tubDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Bar/LoungeDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Eten en drinkenDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - RestaurantDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - VergaderruimteDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - ReceptieDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - VergaderruimteDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Hotel exterieurDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - VergaderruimteDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Cebu-stad - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B03