Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Days Hotel Mactan Island

Airport Rd Matumbo Pusok Hills Mactan Island Lapu-Lapu City, Mactan, Mactan Island, Filipijnen

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 584 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
8,3
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (584)
Sorteer op:
Rudolf P. (Echt)paren Netherlands, 15 januari 2013
vies hotel, de naam Days hotel niet waardig

geen enkele
5,3
Dit hotel dient uit de Days keten te worden gegooid, want het lijkt totaal niet op een Days hotel dat je verwachten mag. M.i. is de vloerbedekking sinds de oplevering niet gereinigd. Zonder earplugs doe je vanwege de herrie van de airconditioning geen oog dicht en alle klranen lekken zodra je er een opendraait.
Tip: blijf er weg en ga naar het Waterfront Airport hotel of een van de betere hotels in Cebu City.
Rapporteer deze beoordeling
Marc V. Individuele reizigers Belgium, 20 februari 2012
Heel sympathiek hotel

vlak bij de luchthaven en toch leuke buurt
7
Dit hotel is een uitverkoren hotel als je snel en goede service wil vlak bij Mactan airport, dat slechts 5 minuten ervandaan ligt. Dus als de taxi langer dan 10 min erover doet is hij met je voeten en geld aan het rammelen, kost ook maar max 150p dus laat je niet in de luren leggen. Het hotelpersoneel is super vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijtbuffet is heel uitgebreid en als je boekt icl. ontbijt dan is dat een pluspunt. Bij ontbijt is ook free wifi, leuk als je 's morgens je e-mail wil gaan checken en wat surfen. De kamers zijn correct, enige minpunt zijn de ietwat verouderde en daardoor luidruchtige airco's.
Rapporteer deze beoordeling
Peter H. Individuele reizigers Netherlands, 20 maart 2010
Days in Cebu

goede service, nette kamers, shuttle service naar vliegveld
8,7
Alhoewel het hotel kort bij het vliegveld is het toch een goede uitvalsbasis om Cebu te verkennen omdat het lokale transport (taxi / jeepney) spotgoedkoop is. Er liggen een paar leuke restaurants en een winkelcentrum in de buurt. Het hotel is goed, niks op aan te merken. Kortom, ik kan het aanbevelen.
Hotel kenmerken tip: gratis airport shuttle service
Rapporteer deze beoordeling
Peter T. Zakelijke reizigers Netherlands, 3 augustus 2009
goed hotel

goede prijs kwaliteit
7
personeel is zeer vriendelijk kamers zijn redelijk en redelijk schoon internet is zeer zwak maar gratis ontvangst is best buiten de lobby het ontbijt is zeer matig als u van een internationaal ontbijt houdt lokaal ontbijt is volledig het avondeten is redelijk maar niet aan te raden omdat het te weinig voor relatief veel geld is al met al een hotel om aan te raden zeker als het maar tijdelijk is om te wachten op vlucht in de omgeving is niet veel te doen.
Rapporteer deze beoordeling
Yannick P. Gezinnen met oudere kinderen Switzerland, 6 februari 2016
Very affordable stay

Affordable, comfort, near airport
8
Best place to stay for overnight near airport.. several times there already, never a let down. Comfy beds, clean (altough all carpet), nice staff. Free airport shuttle. breakfast very average, but fine. Very value for money, cant find anything better in that price range near the airport!
Rapporteer deze beoordeling
Marc R. (Echt)paren Canada, 28 januari 2016
Not your typical Days Inn

Close to airport, staff, HBO TV.
6,3
Good for proximity to airport. Free shuttle from hotel to airport (but not other way). Hotel beds were clean. AC Worked. Very musty odour. Damp due to carpets. Taps in rooms didn't shut off; ran all night. Needs a lot of maintenance.
Rapporteer deze beoordeling
Martin W. Zakelijke reizigers United States of America, 15 januari 2016
Days Inn free shuttle to airport

location, friendliness, quiet
8,7
it was a good stay, the hotel is clean and staff is accommodating but if you are looking for night life, this is not the hotel for you, if you are a business traveler with a very early flight or a very late arriving flight, this is a perfect place to stay
Rapporteer deze beoordeling
Michael S. Individuele reizigers Malaysia, 20 november 2015
Lone traveler pit stop on the way to Gensan

Location, Price and Transport
7
Rapporteer deze beoordeling
Steve F. (Echt)paren United States of America, 4 november 2015
Good

Air con
8,7
Good
Rapporteer deze beoordeling
Ronald B. Zakelijke reizigers United States of America, 22 oktober 2015
Days Hotel Mactan

Courteous and helpful staff, excellent restaurant, convenient location.
10
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Days Hotel Mactan Island  Mactan IslandDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - KaartDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - ReceptieDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - RestaurantDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - VergaderruimteDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - RestaurantDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - VergaderruimteDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - GastenkamerDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - WinkelsDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - Hotel interieurDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - Hotel interieurDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - LobbyDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - ReceptieDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - Winkels


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05