of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Derag Livinghotel Henriette

Neue Rosstrasse 13, Mitte, Berlijn, Duitsland 10179 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Gastenkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Gastenkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Buffet Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Vergaderruimte Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Suite Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Restaurant Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Restaurant Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Restaurant Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Restaurant Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Bar/Lounge Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel exterieur Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel exterieur Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel interieur Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel interieur Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel interieur Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel exterieur
Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Gastenkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Gastenkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Gastenkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Gastenkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Gastenkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Gastenkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Gastenkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Badkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Badkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Gastenkamer Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Lobby Derag Livinghotel Henriette Berlijn - Restaurant
Gebied: Mitte Aantal kamers: 54
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 24 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,9
Ligging
8,8
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (24)
Sorteer op:
Werner S. (Echt)paren Netherlands, 1 februari 2013
Keurig hotel met vriendelijk personeel

Dichtbij metro en fantastisch inpandig Indiaas restaurant
9
Keurig hotel. Dichtbij metro met fantastisch goedkoop Indiaas restaurant. Personeel is beleefd en hulpvaardig. Als wij weer naar Berlijn gaan, kiezen wij weer voor dit hotel. Het is nl een prima hotel voor een betaalbare prijs!
Restaurant tip: Probeer het inpandige Indiase restaurant eens. Zeer goedkoop en fantastisch eten!!
Antonius V. (Echt)paren Netherlands, 7 juni 2012
Een prima hotel op een super locatie!

Comfortabel, gastvrij (drankjes van het huis), zeer goed per U-bahn bereikbaar, lekker Idiaas restaurant
8,7
Aangekomen op Station Märkisches Museum bleek het hotel pal tegenover de uitgang te liggen: beter was niet mogelijk. Het hotel zelf is stijlvol ingericht, en de kamer en badkamer zeer schoon. De drankjes op de kamer (water of bier) waren van het huis! Wij verbleven zonder ontbijt, dus daar kunnen we niets over zeggen. We hebben in het aangesloten Indiaas restaurant gegeten, en dat was erg lekker! Als uitvalsbasis voor een stedentrip is dit hotel een echte aanrader!
Johan S. (Echt)paren Sweden, 15 december 2013
Very good , excellent

Excellent , vackert , romantic
10
Marcus A. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 24 november 2013
just great and enjoyable

large,convenient and accessible to train service
8
this is the best hotel i stay.The staff are very friendly and english speaking.limited beers are free to drink whilst the room is big and spacious and clean
Sheldon K. Individuele reizigers United States of America, 30 oktober 2013
zzz

zzz
6,3
wifi in room was weak/slow. not great for doing businesss
Neel L. (Echt)paren Denmark, 8 april 2013
Very pleasent hotel

Free parking in the street, wifi included, good price, nice room
7,7
Barnabas H. Groepen Slovakia, 9 september 2012
Derag Henriette - reasonable choice in Berlii

good price, good location, nice staff, English speaking staff
8,7
I booked quite late, so was happy to get a good price for a 4* hotel. Not in the heart of the city, but located a few minutes´ walk from Alexanderplatz, just south of the "Fischerinsel" it really is well located and offers high quality rooms and services. Breakfast wasn't included in the price so I can't comment on that, but the reception was fine, the room was good and clean. My recommendation: ask where the room is located. We got one that was facing a building construction and they worked on Saturday so we woke early on noises not so pleasant [since the window was open]. this will not apply once the construction is done. Wifi and 1 hour internet was free of charge. They said it was 1hour/day, but it was 1hour/ 24hrs so you have to wait another 23hrs to get your next free hour. The price for wifi internet was high [2 EUR/ hour]. I complained about the internet, this is when they found out about the 1hr/24hr thing so if you go, check if they tell you the correct information. Otherwise, very nice staff, English-speaking, courteous, helpful. Room Tip: Ask for a quiet room that overlooks the river or has windows to the inside [less light, but no noise...
Ge L. Zakelijke reizigers China, 19 december 2010
Good room but heating

Kitchen & pillow
8
I have lived at this hotel for 2 days, good service and good enviroment of hotel. I have a good sleep with a comfortable pillow, but the room is too cold, the heating of room is not strong.
Sightseeing/attracties tip: This hotel is closed to Museum Island.
Christian S. Individuele reizigers Germany, 15 juni 2014
meinen Erwartungen durchaus angemessen

Verkehrsanbindung, interne Ruhe und angenehmer Service
7,7
Der Abfluss vom Waschtisch war verstopft, ansonsten war alles bestens!
Georg H. Gezinnen met oudere kinderen Germany, 6 juni 2013
alles bestens

rezeption - zimmerservice-mitarbeiter
7,7
optimal - alles bestens - sehr freundlich - aufmerksam - korekt

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Derag Livinghotel Henriette BerlijnDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - BuffetDerag Livinghotel Henriette Berlijn - VergaderruimteDerag Livinghotel Henriette Berlijn - SuiteDerag Livinghotel Henriette Berlijn - RestaurantDerag Livinghotel Henriette Berlijn - RestaurantDerag Livinghotel Henriette Berlijn - RestaurantDerag Livinghotel Henriette Berlijn - RestaurantDerag Livinghotel Henriette Berlijn - Bar/LoungeDerag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel exterieurDerag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel exterieurDerag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel interieurDerag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel interieurDerag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel interieurDerag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel exterieurDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - BadkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - BadkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - LobbyDerag Livinghotel Henriette Berlijn - RestaurantDerag Livinghotel Henriette Berlijn - ReceptieDerag Livinghotel Henriette Berlijn - GastenkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - BadkamerDerag Livinghotel Henriette Berlijn - LobbyDerag Livinghotel Henriette Berlijn - Bar/LoungeDerag Livinghotel Henriette Berlijn - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Derag Livinghotel Henriette, Berlijn

AS-AGWEB-3B04