Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Designhotel Elephant

Na Florenci 29, Praag 01, Praag, Tsjechië 11000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,4

uit 332 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,4
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (332)
Sorteer op:
Jeroen V. Groepen Belgium, 8 februari 2013
goed gelegen heel tevreden

mooie propere kamer goed ontbijt goede ligging
9
dit was heel goed prijs kwaliteit. ik kom terug. enige puntje is dat de zenders vd televisie niet zeer uitgebreid zijn en er wel meer variatie in mag zijn maar voor de rest perfect
Rapporteer deze beoordeling
Jan E. Groepen Netherlands, 11 november 2012
Prima hotel voor een weekendje Praag

Mooi design
5,7
Locatie is niet mooi, maar wel slechts een paar minuten lopen van de stad. Goed ontbijt, vriendeljike receptie en prima slaapkamers. Badkamer was niet helemaal schoon, maar nadat we het personeel erop aan hadden gesproken kwamen ze het direct extra goed schoonmaken.
Uitgaansleven tip: Dloa
Rapporteer deze beoordeling
Stephan V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 13 september 2012
mooi,modern hotel dicht bij centrum

schoon,nieuw, heel goed ontbijt en op loopafstand van het centrum
8,7
het enige commentaar dat ik kan geven is eigenlijk dat de airco niet altijd helemaal werkt zoals zou moeten
Rapporteer deze beoordeling
Peter F. Gezinnen met jonge kinderen Germany, 10 juli 2012
Dicht bij Centrum gelegen net hotel

Schoon, fris, leuk, centraal gelegen
8
Heel net hotel met vriendelijke medewerkers. Mooie ontbijtzaal. Kamers zijn ruim en schoon. Geeft een frisse indruk. Leuke design features.
Restaurant tip: Leuk restaurant niet ver is La Republica.
Rapporteer deze beoordeling
Jessica C. Groepen Australia, 15 januari 2016
Would stay here again

Staff, Location, Interior
10
The Designhotel Elephant was beautiful!! My sister and I really enjoyed our stay here and we had access to everything we needed. We only have nice things to say about this place, great location (walking distance to everything you need), clean, wonderful/helpful staff, great food options (the breakfast buffet had an amazing variety and they continued to replenish the food even toward the end of breakfast & the piano man really added a great atmosphere). I would recommend this hotel to anybody.
Rapporteer deze beoordeling
Rebecca S. Groepen Malaysia, 4 januari 2016
A Surprise

Cozy, New, Boutique
9
Good hotel and surprising very good for the price. Great breakfast selection with live piano music.
Rapporteer deze beoordeling
Lee C. (Echt)paren Hong Kong, 24 december 2015
Boutique Hotel in town

Decent design; Clean room and free wifi
9,3
I would say it is a boutique hotel since the interior design is not very typical which is very nice. We choose a deluxe room and it come with free mini bar! What a surprise! The only bad thing I can think of is we need to share the restaurant with the hotel next to us although the place is quite big but still a bit crowdy.
Rapporteer deze beoordeling
Deemesh O. (Echt)paren United Kingdom, 19 november 2015
Comfortable bed, good location

Only walk 2 mins to subway station. Have live piano play while have breakfast, comfortable bed
9,3
it was very nice, good location, good price and very good breakfast.
Rapporteer deze beoordeling
Heng K. (Echt)paren Malaysia, 26 oktober 2015
Clean and modern hotel, good location

Clean, modern, comfortable stay, Best Location.
9,3
Stay here for 3 nights, the hotel is near to Florence metro, 5-10 mins walking to Palladium Shopping complex, Powder Tower, Municple House etc., 10-15 mins walking to Old town square, charles bridges and all attractions. Hotel is clean and modern. Room was clean and comfort, spacious bathroom, soft bed, and spacious room for couple. The breakfast is great with a lot of selections, can order to cook omelet, good coffee and good environment with live piano performance. The hotel is connected back to back to Glandior Hotel and share the same big breakfast room. Overall is a good stay and will definitely return for its good value of money.
Rapporteer deze beoordeling
Wong G. (Echt)paren Singapore, 21 oktober 2015
Value for money

Value for money , friendly and helpful staffs
9,3
Everything is excellent 👍 The only things are the bed and the pillows are very very soft . Pillows flat
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Designhotel Elephant PraagDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - ReceptieDesignhotel Elephant Praag - BadkamerDesignhotel Elephant Praag - LobbyDesignhotel Elephant Praag - LobbyDesignhotel Elephant Praag - Hotel interieurDesignhotel Elephant Praag - Hotel interieurDesignhotel Elephant Praag - Hotel exterieurDesignhotel Elephant Praag - Hotel exterieurDesignhotel Elephant Praag - VillaDesignhotel Elephant Praag - Hotel interieurDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - RestaurantDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - Hotel interieurDesignhotel Elephant Praag - BadkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06