Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Designhotel Elephant

Na Florenci 29, Praag 01, Praag, Tsjechië 11000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,4

uit 348 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,4
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (348)
Sorteer op:
Jeroen V. Groepen Belgium, 8 februari 2013
goed gelegen heel tevreden

mooie propere kamer goed ontbijt goede ligging
9
dit was heel goed prijs kwaliteit. ik kom terug. enige puntje is dat de zenders vd televisie niet zeer uitgebreid zijn en er wel meer variatie in mag zijn maar voor de rest perfect
Rapporteer deze beoordeling
Jan E. Groepen Netherlands, 11 november 2012
Prima hotel voor een weekendje Praag

Mooi design
5,7
Locatie is niet mooi, maar wel slechts een paar minuten lopen van de stad. Goed ontbijt, vriendeljike receptie en prima slaapkamers. Badkamer was niet helemaal schoon, maar nadat we het personeel erop aan hadden gesproken kwamen ze het direct extra goed schoonmaken.
Uitgaansleven tip: Dloa
Rapporteer deze beoordeling
Stephan V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 13 september 2012
mooi,modern hotel dicht bij centrum

schoon,nieuw, heel goed ontbijt en op loopafstand van het centrum
8,7
het enige commentaar dat ik kan geven is eigenlijk dat de airco niet altijd helemaal werkt zoals zou moeten
Rapporteer deze beoordeling
Peter F. Gezinnen met jonge kinderen Germany, 10 juli 2012
Dicht bij Centrum gelegen net hotel

Schoon, fris, leuk, centraal gelegen
8
Heel net hotel met vriendelijke medewerkers. Mooie ontbijtzaal. Kamers zijn ruim en schoon. Geeft een frisse indruk. Leuke design features.
Restaurant tip: Leuk restaurant niet ver is La Republica.
Rapporteer deze beoordeling
Omar A. (Echt)paren Oman, 27 mei 2016
Bad and worst نصب وغير محترمين ولا يقدروا
1,3
الفندق من اسواء الفنادق اللي حجزت فيها اولا انا ما سكنت بالفندق وحجزت بالغلط حجز غير مسترد وسافرت لشرق اسيا وماليزيا والبوسنة وألمانيا والامارات وكل دول العالم كانت متفهمين في حاله تعديل التاريخ باسترداد المبلغ اما هالفندق رفض يغير التاريخ رفض يسترد الحجز رفض كل شي This hotel the worest I seen in my life I always travel to Dubai , malasiya , Thailand , Europe , all the world I make mistake when I book that's I book for non refund room But that's not the end the world They not accept to Change the date or upgrade the booking or refund any amount of my booking I pay for 3 night and I don't stay in hotel It's really bad If the hotel not flexible with customer I don't think this type of hotel will continue exists as 4 star The customer satisfaction is the most important than the money and this hotel only care about the money For me as I have travel agency I will never recommend this hotels for all my gusts all my friends all my area people
Rapporteer deze beoordeling
Alexander H. (Echt)paren Germany, 23 mei 2016
Deluxe room facing big, noisy and smelly street
3,3
Deluxe room facing a big, nousy, smelly street. When I asked for another room I was told that all deluxe rooms face this way.
Rapporteer deze beoordeling
Filip G. (Echt)paren Serbia, 4 mei 2016
Amazing location, nice rooms and friendly staff
6,7
I booked this holiday for my parents so this is what they shared with me: They really like that hotel was in the center of the city and close to most of the attractions. Buffet breakfast was very nice with a lot of options. Room was nice/clean and staff was very friendly and helpful. All in all a very nice experience!
Rapporteer deze beoordeling
Michel A. (Echt)paren France, 28 april 2016
good location but equipment to be reviewed
5
Heating in the room was not satisfactory.
Rapporteer deze beoordeling
Michael H. (Echt)paren Indonesia, 22 april 2016
Great hotel
6
We had a wonderful stay. The hotel decor is nice, room is clean. A bit of a walking distance from the station, but close to metro. Breakfast selection is quite extensive for European standard.
Rapporteer deze beoordeling
Murray S. (Echt)paren New Zealand, 21 april 2016
Wonderful
6
Warm, welcoming, helpful staff first of all. Great location, spacious rooms, sumptuous breakfast. We enjoyed our stay immensely!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Designhotel Elephant PraagDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - ReceptieDesignhotel Elephant Praag - BadkamerDesignhotel Elephant Praag - LobbyDesignhotel Elephant Praag - LobbyDesignhotel Elephant Praag - Hotel interieurDesignhotel Elephant Praag - Hotel interieurDesignhotel Elephant Praag - Hotel exterieurDesignhotel Elephant Praag - Hotel exterieurDesignhotel Elephant Praag - VillaDesignhotel Elephant Praag - Hotel interieurDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - RestaurantDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - Hotel interieurDesignhotel Elephant Praag - BadkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - GastenkamerDesignhotel Elephant Praag - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02