Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dewi Dewi Villas

Jl. Danau Buyan IV GG III No.8B, Sanur, Bali, Indonesië

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 125 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
9,0
Ligging
6,0
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
6,1
Alle beoordelingen (125)
Sorteer op:
Frederique V. (Echt)paren Netherlands, 11 maart 2015
Waar voor je geld

Prijs/kwaliteit, aardig personeel, hygiene
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Martje K. Individuele reizigers Netherlands, 23 februari 2015
Gastvrij, lekker

personeel, zwembad, rustige omgeving
9,3
Het verblijf was heerlijk, niet in de drukte maar toch dicht bij het strand. Het ontbijt sochtends was de eerste ochtend ei, ik ben hier allergisch voor, dus dat doorgegeven. En vanaf de dag erna heb ik telkens wat anders gekregen maar geen ei. Ze hebben zich aangepast aan mijn wensen. Super! Ze deden niet moeilijk maar zochten naar oplossingen! Verder zag de kamer er goed uit, het schoonmaken gebeurt wat minder vaak denk ik. Maar het zwembad is elke dag goed schoongemaakt, dat viel me op! Ik zou hier graag terug komen!
Rapporteer deze beoordeling
Sabine D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 1 februari 2015
heerlijk plekje

kamer met keuken, rust
8,3
prima
Rapporteer deze beoordeling
Vittorio D. Individuele reizigers Italy, 24 februari 2014
simpel en goed verblijf

strand 20 minuten lopen, stad 25 minuten lopen
6,7
rustig in een gang gelegen, waar niet veel verkeer is, alleen de lokale bewoners
Rapporteer deze beoordeling
Maria N. (Echt)paren United Kingdom, 27 januari 2016
Clean hotel with marvellous staff

The staff at the hotel were absolutely amazing, the hotel is clean and the rooms are good size.
7,3
The best of the hotel for us is the staff, the location is far and difficult to find, but the staff rented us a motorbike so we didn't have problems to move around. The breakfast is basic but we were not expecting it other way as the price of the room was incredible cheap.The hotel is very clean but we had problems with the water, shower and toilet were quickly fixed but we never had water coming from the bathroom sink tap. We only stood for one night so for us it wasn't a big problem.
Rapporteer deze beoordeling
David P. (Echt)paren Australia, 3 september 2015
lovely stay

Value for Money Staff Performance Location
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Sophia A. Individuele reizigers United Kingdom, 30 juli 2015
Lovely villas

Our villa was extremely clean and well maintained. The staff were friendly and helpful and the price was very good for the standard of room we had.
9
Our stay was very relaxing and comfortable. We had everything we needed and the staff were helpful.
Rapporteer deze beoordeling
Margaret J. (Echt)paren United Kingdom, 11 juli 2015
value for cost

value, location. kitchen facilities in room.
7,3
Not a holiday destination but ideal for short term stay in Bali or in need of a clean comfortable bed with own cooking facilities.
Rapporteer deze beoordeling
Sheila A. Zakelijke reizigers Indonesia, 15 maart 2015
Awesome. Semi-private pool. Nice staff.

They have new furniture. Nice semi private pool. Great staff. Nice ambience. Everything is awesome! But too bad that it's quite far from food place and quite confusing to find the exact place.
9
I'm having quite great holiday. Good job!
Rapporteer deze beoordeling
Septi N. Individuele reizigers Indonesia, 15 maart 2015
no resto, breakfast only a slice bread

nice & warm staff, cheap, room clean
8
perfecto
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Dewi Dewi Villas BaliDewi Dewi Villas Bali - GastenkamerDewi Dewi Villas Bali - GastenkamerDewi Dewi Villas Bali - GastenkamerDewi Dewi Villas Bali - Hotel interieurDewi Dewi Villas Bali - Hotel interieurDewi Dewi Villas Bali - Hotel interieurDewi Dewi Villas Bali - BadkamerDewi Dewi Villas Bali - BadkamerDewi Dewi Villas Bali - GastenkamerDewi Dewi Villas Bali - Hotel interieurDewi Dewi Villas Bali - Hotel exterieurDewi Dewi Villas Bali - BadkamerDewi Dewi Villas Bali - Hotel interieurDewi Dewi Villas Bali - Hotel exterieurDewi Dewi Villas Bali - Hotel interieurDewi Dewi Villas Bali - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07