Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Fuente Osmena, Cebu City, Filipijnen 6000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 1101 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,8
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (1101)
Sorteer op:
Wilhelmus V. Individuele reizigers Netherlands, 26 oktober 2014
Nergens doen ze moeilijk over.

kon om 9 uur al inchecken zonder extra kosten.
9
Prima, koelkastje, kluisje goede stelbare airco. Overal dichtbij. Goedkoop. Was hier al eerder geweest. Kom beslist terug.
Rapporteer deze beoordeling
Tom B. Groepen Belgium, 26 mei 2010
verblijf mei 2010

goed gelegen prijs degelijke kamer
8,3
daar ik slechts één nacht heb verbleven in dit hotel kan ik deze natuurlijk niet ten gronde beooredelen maar voor een kort verblijf kan ik dit hotel zeker aanraden, en dit zeker omwille van de prijs en de ligging, het vriendelijke onthaal en de kamer; voor het ontbijt moest je wel bij betalen en ook het internet was betalned en dat wordt hier bij agoda niet echt specifiek vermeld, desondanks hou ik hier een goed gevoel aan over
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik D. Individuele reizigers Netherlands, 28 september 2009
goede service

Vriendelijke front desk, schone kamers, taxi's voor de deuur. Goed berijkbaar vanaf het vliegveld, dicht bij de malls.
7,3
Zeer vriendelijk front desk personeel. De kamers worden goed schoongehouden, douche is ECHT warm, Servece van portier prima
Hotel kenmerken tip: alles wat beschreven wordt klopt, hotel is aan te bevelen
Rapporteer deze beoordeling
Theo D. Individuele reizigers Netherlands, 29 januari 2009
KUDT MET PEREN

DE PRIJS EN LIGGING
4,3
NOGMAALS EEN GOED HOTEL.SIMPEL MAAR MET EEN GOEIE LIGGING.ALLES IS DOODEENVOUDIG EN JE ZOU HET EEN 2-STERREN HOTEL KUNNEN NOEMEN.PERSONEEL IS VRIENDELIJK MAAR ALS JE ZE 100 PESOS MET ENIGE REGELMAAT IN DE HANDEN STOPT DAN ZIJN ZE SUPERVRIENDELIJK.HET IS EVEN WENNEN AAN HET FEIT DAT ZE ALLEMAAL MET REVOLVERS RONDLOPEN MAAR DAT IS DE PLAATSELIJKE FOLKLORE DENK IK. DE RECEPTIE IS WERKELIJK WAARDELOOS EN ZE HEBBEN MIJ TOT 2-MAAL TOE PROBEREN DUBBEL TE LATEN BETALEN. DUS DAT IS EEN STRUKTUREEL PROBLEEM. HET RESTAURANT IS HET TOPPUNT VAN WERKELIJK HELEMAAL NIETS !!!! OPLOS KOFFIE IS NOG HET BESTE. MEESTAL TREF JE DE BEDIENING SLAPEND AAN. ETEN IS ZEEEERRRRRR SLECHT: ZE KOKEN NIET OP SMAAK MAAR MET KILO'S ZOUT !!!
Tip: MAAK GEEN GEBRUIK VAN HUN MASSAGE AFDELING WANT IN DIEZELFDE STRAAT ZITTEN MINIMAAL 10 ANDERE BEDRIJVEN EN DIE ZIJN BEHALVE STUKKEN GOEDKOPER OOK VEEL " LEKKERDER"
Rapporteer deze beoordeling
Crody E. Gezinnen met oudere kinderen Canada, 5 februari 2016
good stay

close to establishments and clinics.
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Jin K. (Echt)paren South Korea, 30 december 2015
reasonable for a late check in

location, budget, kindness
7,7
because of the location,and budget, i usually visit here. it's reasonable and I will come if i need to go to Bohol again. the staff is very kind
Rapporteer deze beoordeling
Kevin G. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 12 december 2015
stay at basic

reception
6
okay about 745am to 8am to 9am there was renovation going on upstairs this noise stopped every day at 9am i suggested to reception staff they they start construction a little bit later so customers could get a sleep no reply just dumb looks from staff. stayed for 8 days due to relative in local hospital showers were hot only once after 10am. staff forgot to clean room on one occasion & had to wear thongs on shower floor to avoid getting tinea. i have stayed at this hotel several times over a period of 7 years & standards appears to be lowering a little more each time possibly up to a 2 & a half star standard
Rapporteer deze beoordeling
Raymond S. Individuele reizigers Switzerland, 2 december 2015
quiet in the middle of the City

Location, parking space, bed
8,3
- Location is in center of the City - 20? carparks, always a free space - check-in is fast and easy (Deposit PHP 1'000) - Money change available (but rates only average) - rooms are clean and quiet - CR needs a renovation - beds are very comfortable - there is given a small toiletries - plenty TV channels, WiFi works fast - Restaurant is OK, but closes 10pm
Rapporteer deze beoordeling
Rudolf K. Zakelijke reizigers Austria, 14 november 2015
Centrally located

Location, location location
6
Stayed only one night, was decent as expected from a city business hotel
Rapporteer deze beoordeling
Marilou D. (Echt)paren Philippines, 5 november 2015
Basic

Porters and reception staff provided prompt serv8ce. However hotel is run down. Mosquito flying around. Room old and rustic. But for 38 dollars only if need for transit.
5,7
Breakfast was cheap and good
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - Hotel interieurDiplomat Hotel Cebu City - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu City - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu City - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu City - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu City - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu City - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B01