Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Fuente Osmena, Cebu City, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Diplomat Hotel Cebu City - Hotel interieur Diplomat Hotel Cebu City - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu City - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu City - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu City - Vergaderruimte Diplomat Hotel Cebu City - Vergaderruimte Diplomat Hotel Cebu City - Gastenkamer
Gebied: Fuente Osmena Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,8
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (1083)
Sorteer op:
Wilhelmus V. Individuele reizigers Netherlands, 26 oktober 2014
Nergens doen ze moeilijk over.

kon om 9 uur al inchecken zonder extra kosten.
9
Prima, koelkastje, kluisje goede stelbare airco. Overal dichtbij. Goedkoop. Was hier al eerder geweest. Kom beslist terug.
Rapporteer deze beoordeling
Tom B. Groepen Belgium, 26 mei 2010
verblijf mei 2010

goed gelegen prijs degelijke kamer
8,3
daar ik slechts één nacht heb verbleven in dit hotel kan ik deze natuurlijk niet ten gronde beooredelen maar voor een kort verblijf kan ik dit hotel zeker aanraden, en dit zeker omwille van de prijs en de ligging, het vriendelijke onthaal en de kamer; voor het ontbijt moest je wel bij betalen en ook het internet was betalned en dat wordt hier bij agoda niet echt specifiek vermeld, desondanks hou ik hier een goed gevoel aan over
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik D. Individuele reizigers Netherlands, 28 september 2009
goede service

Vriendelijke front desk, schone kamers, taxi's voor de deuur. Goed berijkbaar vanaf het vliegveld, dicht bij de malls.
7,3
Zeer vriendelijk front desk personeel. De kamers worden goed schoongehouden, douche is ECHT warm, Servece van portier prima
Hotel kenmerken tip: alles wat beschreven wordt klopt, hotel is aan te bevelen
Rapporteer deze beoordeling
Theo D. Individuele reizigers Netherlands, 29 januari 2009
KUDT MET PEREN

DE PRIJS EN LIGGING
4,3
NOGMAALS EEN GOED HOTEL.SIMPEL MAAR MET EEN GOEIE LIGGING.ALLES IS DOODEENVOUDIG EN JE ZOU HET EEN 2-STERREN HOTEL KUNNEN NOEMEN.PERSONEEL IS VRIENDELIJK MAAR ALS JE ZE 100 PESOS MET ENIGE REGELMAAT IN DE HANDEN STOPT DAN ZIJN ZE SUPERVRIENDELIJK.HET IS EVEN WENNEN AAN HET FEIT DAT ZE ALLEMAAL MET REVOLVERS RONDLOPEN MAAR DAT IS DE PLAATSELIJKE FOLKLORE DENK IK. DE RECEPTIE IS WERKELIJK WAARDELOOS EN ZE HEBBEN MIJ TOT 2-MAAL TOE PROBEREN DUBBEL TE LATEN BETALEN. DUS DAT IS EEN STRUKTUREEL PROBLEEM. HET RESTAURANT IS HET TOPPUNT VAN WERKELIJK HELEMAAL NIETS !!!! OPLOS KOFFIE IS NOG HET BESTE. MEESTAL TREF JE DE BEDIENING SLAPEND AAN. ETEN IS ZEEEERRRRRR SLECHT: ZE KOKEN NIET OP SMAAK MAAR MET KILO'S ZOUT !!!
Tip: MAAK GEEN GEBRUIK VAN HUN MASSAGE AFDELING WANT IN DIEZELFDE STRAAT ZITTEN MINIMAAL 10 ANDERE BEDRIJVEN EN DIE ZIJN BEHALVE STUKKEN GOEDKOPER OOK VEEL " LEKKERDER"
Rapporteer deze beoordeling
Connie N. Zakelijke reizigers Philippines, 23 augustus 2015
Heart of the City

Accomodation, Staff and Location
8,3
Comfortable and at the heart of the city, so it is easier to ride taxi and jeepneys to get around the city
Rapporteer deze beoordeling
Joey M. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 23 augustus 2015
Evaluation

Great n hospitable staff
8,3
Need the 2 up to 4th flr.7th floor was kind of not very clean n there seem like some questionable women
Rapporteer deze beoordeling
Kumarravalli P. Zakelijke reizigers Malaysia, 22 augustus 2015
Value for money

Clean and tidy
9,7
Its was just nice.
Rapporteer deze beoordeling
Lea A. Groepen Philippines, 15 augustus 2015
Poor service

Location is accessible to the restaurants and the shopping center.
5,3
Rapporteer deze beoordeling
Melchora M. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 2 augustus 2015
Close to Fuenty

Walking distance to Robinsons
5,7
Awful! Yes it is cheap & walking distance to Robinsons department store, but the Hotel Diplomat is very run down and dirty! The towels are the same colours of the bathroom mat and its smells of cigarettes.The Air conditioned are old and very noisy at night that we struggled to sleep,that we end up moving to another room but still the same.We have stayed in Diplomat Hotel so many times before but this is the very last time.I'd rather pay extra money and be comfortable. Staffed are always friendly though.
Rapporteer deze beoordeling
Scott H. Zakelijke reizigers United States of America, 9 juli 2015
disappointed

the staff replaced the air conditioner at 4am
3,3
absolutely filthy, construction going on. you can put lipstick on a pig but it's still a pig. It's 20 minute walk to Robinson and it's a bad spot.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - Hotel interieurDiplomat Hotel Cebu City - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu City - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu City - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu City - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu City - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu City - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07