of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Suite Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Restaurant Diplomat Hotel Cebu-stad - Balzaal Diplomat Hotel Cebu-stad - Lobby Diplomat Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Hotel interieur Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer
Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Diplomat Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 1024 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,7
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (1024)
Sorteer op:
Wilhelmus V. Individuele reizigers Netherlands, 26 oktober 2014
Nergens doen ze moeilijk over.

kon om 9 uur al inchecken zonder extra kosten.
9
Prima, koelkastje, kluisje goede stelbare airco. Overal dichtbij. Goedkoop. Was hier al eerder geweest. Kom beslist terug.
Tom B. Groepen Belgium, 26 mei 2010
verblijf mei 2010

goed gelegen prijs degelijke kamer
8,3
daar ik slechts één nacht heb verbleven in dit hotel kan ik deze natuurlijk niet ten gronde beooredelen maar voor een kort verblijf kan ik dit hotel zeker aanraden, en dit zeker omwille van de prijs en de ligging, het vriendelijke onthaal en de kamer; voor het ontbijt moest je wel bij betalen en ook het internet was betalned en dat wordt hier bij agoda niet echt specifiek vermeld, desondanks hou ik hier een goed gevoel aan over
Hendrik D. Individuele reizigers Netherlands, 28 september 2009
goede service

Vriendelijke front desk, schone kamers, taxi's voor de deuur. Goed berijkbaar vanaf het vliegveld, dicht bij de malls.
7,3
Zeer vriendelijk front desk personeel. De kamers worden goed schoongehouden, douche is ECHT warm, Servece van portier prima
Hotel kenmerken tip: alles wat beschreven wordt klopt, hotel is aan te bevelen
Theo D. Individuele reizigers Netherlands, 29 januari 2009
KUDT MET PEREN

DE PRIJS EN LIGGING
4,3
NOGMAALS EEN GOED HOTEL.SIMPEL MAAR MET EEN GOEIE LIGGING.ALLES IS DOODEENVOUDIG EN JE ZOU HET EEN 2-STERREN HOTEL KUNNEN NOEMEN.PERSONEEL IS VRIENDELIJK MAAR ALS JE ZE 100 PESOS MET ENIGE REGELMAAT IN DE HANDEN STOPT DAN ZIJN ZE SUPERVRIENDELIJK.HET IS EVEN WENNEN AAN HET FEIT DAT ZE ALLEMAAL MET REVOLVERS RONDLOPEN MAAR DAT IS DE PLAATSELIJKE FOLKLORE DENK IK. DE RECEPTIE IS WERKELIJK WAARDELOOS EN ZE HEBBEN MIJ TOT 2-MAAL TOE PROBEREN DUBBEL TE LATEN BETALEN. DUS DAT IS EEN STRUKTUREEL PROBLEEM. HET RESTAURANT IS HET TOPPUNT VAN WERKELIJK HELEMAAL NIETS !!!! OPLOS KOFFIE IS NOG HET BESTE. MEESTAL TREF JE DE BEDIENING SLAPEND AAN. ETEN IS ZEEEERRRRRR SLECHT: ZE KOKEN NIET OP SMAAK MAAR MET KILO'S ZOUT !!!
Tip: MAAK GEEN GEBRUIK VAN HUN MASSAGE AFDELING WANT IN DIEZELFDE STRAAT ZITTEN MINIMAAL 10 ANDERE BEDRIJVEN EN DIE ZIJN BEHALVE STUKKEN GOEDKOPER OOK VEEL " LEKKERDER"
James I. Zakelijke reizigers United Kingdom, 5 november 2014
Overnight stay for business

Central location. Comfortable room. A Thai restaurant just a few meters down the road.
7
Perfect for an overnight business stop. The first room I was given smelt strongly of cigarette smoke, so I asked to change rooms which they did without fuss.
Janghyun C. Individuele reizigers South Korea, 24 oktober 2014
good and easy place

gud location for hang out at nyt, kind staffs and so on
8,3
it is normal and cheap place for private travellers..mango takes 3mins by taxi and very close from ayala and sm mall..that's why always reserve every time visit cebu.. but need conquest of insects..sometimes can see ants and cockroach..except these things it is not bad
Kressle G. (Echt)paren Philippines, 16 oktober 2014
Budget-friendly

Affordable
6
It's quiet a good place to stay in for a night but not highly recommended for those who plan to stay longer. The hotel seems too old with scratched walls, broken doorknobs and rusty faucets. But nevertheless, it is located close to many conveniences nearby.
Satoshi S. Individuele reizigers Japan, 30 september 2014
cold shower

near to the fente circle,safety box
5,7
Hot water system has broken.A staff fixed it,but broke again next day.When I enterd the room,I saw 2 cockroaches.Twin beds were very small.Need one thousand pesos as doposit.I could use wifi only near to the door.Hotel staffs were nice and kind.
Hily G. Individuele reizigers Philippines, 12 september 2014
Good location, good for budget travelers

good price for a budget hotel, near supermarkets, near to a Mall
9
It was okay for budget stay. The bed is quite small for twin occupancy. House restaurant is good and affordable.
Gerson H. (Echt)paren Brazil, 11 september 2014
Old building and not very clean.

price and staff
6,7
The building was very old and when we arrived we found some small cockroaches. The bathroom and the locker did not work very well. Although for its price it was ok I don't plan to go back there again. The good point is that the staff were very kind.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Diplomat Hotel Cebu-stadDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - SuiteDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - RestaurantDiplomat Hotel Cebu-stad - BalzaalDiplomat Hotel Cebu-stad - LobbyDiplomat Hotel Cebu-stad - Hotel exterieurDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - Hotel interieurDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu-stad - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A06