of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Suite Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Restaurant Diplomat Hotel Cebu-stad - Balzaal Diplomat Hotel Cebu-stad - Lobby Diplomat Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Hotel interieur Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer
Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Diplomat Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 1001 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,7
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (1001)
Sorteer op:
Tom B. Groepen Belgium, 26 mei 2010
verblijf mei 2010

goed gelegen prijs degelijke kamer
8,3
daar ik slechts één nacht heb verbleven in dit hotel kan ik deze natuurlijk niet ten gronde beooredelen maar voor een kort verblijf kan ik dit hotel zeker aanraden, en dit zeker omwille van de prijs en de ligging, het vriendelijke onthaal en de kamer; voor het ontbijt moest je wel bij betalen en ook het internet was betalned en dat wordt hier bij agoda niet echt specifiek vermeld, desondanks hou ik hier een goed gevoel aan over
Hendrik D. Individuele reizigers Netherlands, 28 september 2009
goede service

Vriendelijke front desk, schone kamers, taxi's voor de deuur. Goed berijkbaar vanaf het vliegveld, dicht bij de malls.
7,3
Zeer vriendelijk front desk personeel. De kamers worden goed schoongehouden, douche is ECHT warm, Servece van portier prima
Hotel kenmerken tip: alles wat beschreven wordt klopt, hotel is aan te bevelen
Theo D. Individuele reizigers Netherlands, 29 januari 2009
KUDT MET PEREN

DE PRIJS EN LIGGING
4,3
NOGMAALS EEN GOED HOTEL.SIMPEL MAAR MET EEN GOEIE LIGGING.ALLES IS DOODEENVOUDIG EN JE ZOU HET EEN 2-STERREN HOTEL KUNNEN NOEMEN.PERSONEEL IS VRIENDELIJK MAAR ALS JE ZE 100 PESOS MET ENIGE REGELMAAT IN DE HANDEN STOPT DAN ZIJN ZE SUPERVRIENDELIJK.HET IS EVEN WENNEN AAN HET FEIT DAT ZE ALLEMAAL MET REVOLVERS RONDLOPEN MAAR DAT IS DE PLAATSELIJKE FOLKLORE DENK IK. DE RECEPTIE IS WERKELIJK WAARDELOOS EN ZE HEBBEN MIJ TOT 2-MAAL TOE PROBEREN DUBBEL TE LATEN BETALEN. DUS DAT IS EEN STRUKTUREEL PROBLEEM. HET RESTAURANT IS HET TOPPUNT VAN WERKELIJK HELEMAAL NIETS !!!! OPLOS KOFFIE IS NOG HET BESTE. MEESTAL TREF JE DE BEDIENING SLAPEND AAN. ETEN IS ZEEEERRRRRR SLECHT: ZE KOKEN NIET OP SMAAK MAAR MET KILO'S ZOUT !!!
Tip: MAAK GEEN GEBRUIK VAN HUN MASSAGE AFDELING WANT IN DIEZELFDE STRAAT ZITTEN MINIMAAL 10 ANDERE BEDRIJVEN EN DIE ZIJN BEHALVE STUKKEN GOEDKOPER OOK VEEL " LEKKERDER"
Mark C. (Echt)paren Australia, 29 juli 2014
friendly staff, clean room

relaxing and comfortable bed and clean room
10
nice,friendly staff and comfortable bed
Nenita K. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 29 juli 2014
Diplomat Hotel August 2014

location value for money staff very friendly
7
pleasant and friendly staff
Billy C. (Echt)paren United States of America, 10 juli 2014
ok

ok
8,7
ok
Philippe K. Individuele reizigers France, 29 juni 2014
good for a couple of days

room size , personal is friendly and efficient, prize is correct
7
Rooms are good sized and all included (fridge , safe, tv, aircon) but bathroom needs serious renovations, (towels are thin as cigarette paper,shower is rusty and not that clean ,etc..). Anyway good hotel to stay for a couple of days as the cost is correct.
Mark C. (Echt)paren Australia, 21 juni 2014
good food,good location and attentive staff

food ,quiet and friendly
9
it was nice and quiet,the food was great and the staff vary friendly and attentive...will be staying there again.
Karen K. Individuele reizigers United States of America, 17 mei 2014
Great bargain

Price, quiet, clean
7,7
I arrived in Cebu at 1 AM, but the check in was fast and easy, no problems with my reservation. I just wish they had coffee in the room, as trying to find good coffee near the hotel was difficult. The small restaurant had a limited menu, and I didn't have the energy to adventure out. A great over-night hotel for catching my transport the following day.
Jose R. Individuele reizigers United States of America, 30 april 2014
Great location for people that wants bars close

Location location location
8
Good, food was good staff were attentive.price was just right. Best of all location was great for partying!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Diplomat Hotel Cebu-stadDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - SuiteDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - RestaurantDiplomat Hotel Cebu-stad - BalzaalDiplomat Hotel Cebu-stad - LobbyDiplomat Hotel Cebu-stad - Hotel exterieurDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - Hotel interieurDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu-stad - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Diplomat Hotel, Cebu-stad

AS-AGWEB-3B03