Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Diplomat Hotel Cebu-stad - Hotel interieur Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Diplomat Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 1056 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,8
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (1056)
Sorteer op:
Wilhelmus V. Individuele reizigers Netherlands, 26 oktober 2014
Nergens doen ze moeilijk over.

kon om 9 uur al inchecken zonder extra kosten.
9
Prima, koelkastje, kluisje goede stelbare airco. Overal dichtbij. Goedkoop. Was hier al eerder geweest. Kom beslist terug.
Tom B. Groepen Belgium, 26 mei 2010
verblijf mei 2010

goed gelegen prijs degelijke kamer
8,3
daar ik slechts één nacht heb verbleven in dit hotel kan ik deze natuurlijk niet ten gronde beooredelen maar voor een kort verblijf kan ik dit hotel zeker aanraden, en dit zeker omwille van de prijs en de ligging, het vriendelijke onthaal en de kamer; voor het ontbijt moest je wel bij betalen en ook het internet was betalned en dat wordt hier bij agoda niet echt specifiek vermeld, desondanks hou ik hier een goed gevoel aan over
Hendrik D. Individuele reizigers Netherlands, 28 september 2009
goede service

Vriendelijke front desk, schone kamers, taxi's voor de deuur. Goed berijkbaar vanaf het vliegveld, dicht bij de malls.
7,3
Zeer vriendelijk front desk personeel. De kamers worden goed schoongehouden, douche is ECHT warm, Servece van portier prima
Hotel kenmerken tip: alles wat beschreven wordt klopt, hotel is aan te bevelen
Theo D. Individuele reizigers Netherlands, 29 januari 2009
KUDT MET PEREN

DE PRIJS EN LIGGING
4,3
NOGMAALS EEN GOED HOTEL.SIMPEL MAAR MET EEN GOEIE LIGGING.ALLES IS DOODEENVOUDIG EN JE ZOU HET EEN 2-STERREN HOTEL KUNNEN NOEMEN.PERSONEEL IS VRIENDELIJK MAAR ALS JE ZE 100 PESOS MET ENIGE REGELMAAT IN DE HANDEN STOPT DAN ZIJN ZE SUPERVRIENDELIJK.HET IS EVEN WENNEN AAN HET FEIT DAT ZE ALLEMAAL MET REVOLVERS RONDLOPEN MAAR DAT IS DE PLAATSELIJKE FOLKLORE DENK IK. DE RECEPTIE IS WERKELIJK WAARDELOOS EN ZE HEBBEN MIJ TOT 2-MAAL TOE PROBEREN DUBBEL TE LATEN BETALEN. DUS DAT IS EEN STRUKTUREEL PROBLEEM. HET RESTAURANT IS HET TOPPUNT VAN WERKELIJK HELEMAAL NIETS !!!! OPLOS KOFFIE IS NOG HET BESTE. MEESTAL TREF JE DE BEDIENING SLAPEND AAN. ETEN IS ZEEEERRRRRR SLECHT: ZE KOKEN NIET OP SMAAK MAAR MET KILO'S ZOUT !!!
Tip: MAAK GEEN GEBRUIK VAN HUN MASSAGE AFDELING WANT IN DIEZELFDE STRAAT ZITTEN MINIMAAL 10 ANDERE BEDRIJVEN EN DIE ZIJN BEHALVE STUKKEN GOEDKOPER OOK VEEL " LEKKERDER"
Lawrence H. (Echt)paren United Kingdom, 23 april 2015
Great Value

PRICE, STAFF, LOCATION
8,3
This is certainly not the Marriott, but the rooms are clean, comfortable and the staff are extremely helpful, making this hotel the best value in Cebu
Philip D. (Echt)paren Australia, 17 april 2015
Short Stay

Location, price, open 24 hours
5,7
Just ok, room was not as good as expected, low water pressure. Needs an overall badly
Marrissa A. (Echt)paren Philippines, 25 maart 2015
Old hotel

Staff are friendly, near Robinson mall, easy access to the city
6,3
The staff are friendly but the hotel is old and they are having an ongoing hotel carpentry.
Jason K. Individuele reizigers United Kingdom, 11 maart 2015
Diplomat Hotel

location, large room, couple of the staff
5,3
Jason K. Individuele reizigers United Kingdom, 7 maart 2015
very average

location, some of the staff, opposite a Seven Eleven store
4
Robert H. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 27 februari 2015
CEBU TRIP

GREAT STAFF GOOD LOCATION GREAT PRICES
9,7
FINE WILL STAY THERE AGAIN

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Diplomat Hotel Cebu-stadDiplomat Hotel Cebu-stad - Hotel interieurDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu-stad - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A08