Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Suite Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Restaurant Diplomat Hotel Cebu-stad - Balzaal Diplomat Hotel Cebu-stad - Lobby Diplomat Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Hotel interieur Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer
Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Diplomat Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Diplomat Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Diplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer
Ligging: Cebu City Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 977 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,7
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (977)
Tom B. Groepen Belgium, 26 mei 2010
verblijf mei 2010

goed gelegen prijs degelijke kamer
8,3
daar ik slechts één nacht heb verbleven in dit hotel kan ik deze natuurlijk niet ten gronde beooredelen maar voor een kort verblijf kan ik dit hotel zeker aanraden, en dit zeker omwille van de prijs en de ligging, het vriendelijke onthaal en de kamer; voor het ontbijt moest je wel bij betalen en ook het internet was betalned en dat wordt hier bij agoda niet echt specifiek vermeld, desondanks hou ik hier een goed gevoel aan over
Hendrik D. Individuele reizigers Netherlands, 28 september 2009
goede service

Vriendelijke front desk, schone kamers, taxi's voor de deuur. Goed berijkbaar vanaf het vliegveld, dicht bij de malls.
7,3
Zeer vriendelijk front desk personeel. De kamers worden goed schoongehouden, douche is ECHT warm, Servece van portier prima
Hotel kenmerken tip: alles wat beschreven wordt klopt, hotel is aan te bevelen
Theo D. Individuele reizigers Netherlands, 29 januari 2009
KUDT MET PEREN

DE PRIJS EN LIGGING
4,3
NOGMAALS EEN GOED HOTEL.SIMPEL MAAR MET EEN GOEIE LIGGING.ALLES IS DOODEENVOUDIG EN JE ZOU HET EEN 2-STERREN HOTEL KUNNEN NOEMEN.PERSONEEL IS VRIENDELIJK MAAR ALS JE ZE 100 PESOS MET ENIGE REGELMAAT IN DE HANDEN STOPT DAN ZIJN ZE SUPERVRIENDELIJK.HET IS EVEN WENNEN AAN HET FEIT DAT ZE ALLEMAAL MET REVOLVERS RONDLOPEN MAAR DAT IS DE PLAATSELIJKE FOLKLORE DENK IK. DE RECEPTIE IS WERKELIJK WAARDELOOS EN ZE HEBBEN MIJ TOT 2-MAAL TOE PROBEREN DUBBEL TE LATEN BETALEN. DUS DAT IS EEN STRUKTUREEL PROBLEEM. HET RESTAURANT IS HET TOPPUNT VAN WERKELIJK HELEMAAL NIETS !!!! OPLOS KOFFIE IS NOG HET BESTE. MEESTAL TREF JE DE BEDIENING SLAPEND AAN. ETEN IS ZEEEERRRRRR SLECHT: ZE KOKEN NIET OP SMAAK MAAR MET KILO'S ZOUT !!!
Tip: MAAK GEEN GEBRUIK VAN HUN MASSAGE AFDELING WANT IN DIEZELFDE STRAAT ZITTEN MINIMAAL 10 ANDERE BEDRIJVEN EN DIE ZIJN BEHALVE STUKKEN GOEDKOPER OOK VEEL " LEKKERDER"
Ping H. Groepen China, 17 maart 2014
affordable and good location

less expensive, easy accessible, good resturant
7,3
good location, less expensive, nice staff and convenient! good resturant
Chu S. Individuele reizigers Malaysia, 15 maart 2014
Value for money but not the best

Taxi are just right I front of you, walking distance shopping mall and restaurants.
7
Rinichiro K. Zakelijke reizigers Japan, 3 maart 2014
Basically comfortable

Location, cleanliness and good for cost
7
Generally I'm satisfied with my stay in this hotel, but I noticed the facilities getting old. Especially they have to improve the quality of tap water. It seems to include much minerals or something, bad for your skin and hair.
Annah R. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 23 februari 2014
Old business hotel but clean and near the schools

Very conveniently located , near Cebu Institute of medicine and not so far from malls or shopping area. Front desk staff are friendly but not the housekeeping people
7
Our stay was okay except for the beddings which are quite old and looks dirty white. Requested the housekeeping staff to change the linen but they seem unhappy with the request
John B. (Echt)paren Canada, 22 januari 2014
Good value and location

Location,taxis in front, secure
6,3
We stayed here several times and found it to be a good location for shopping and dining. Front desk was efficient. Restaurant staff need to be reminded that they are there to serve the customers, not just chat in the kitchen.
Rinichiro K. Individuele reizigers Japan, 16 januari 2014
Comfortable

Good cost performance, cleanliness and nice location
8
I'm a regular customer here. There's nothing special in this hotel, but all the services and equipments meets the standard I require.
John B. (Echt)paren Canada, 14 januari 2014
Good

The staff was wonderful, very attentive , helpful and so very friendly.
7,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Diplomat Hotel Cebu-stadDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - SuiteDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - RestaurantDiplomat Hotel Cebu-stad - BalzaalDiplomat Hotel Cebu-stad - LobbyDiplomat Hotel Cebu-stad - Hotel exterieurDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - Hotel interieurDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - GastenkamerDiplomat Hotel Cebu-stad - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu-stad - VergaderruimteDiplomat Hotel Cebu-stad - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Diplomat Hotel, Cebu-stad

AS-AGWEB-3B05