Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,4
op basis van 1031 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1031 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,5
  • Faciliteiten 8,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 8,4

ms I. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2010
Schitterend hotel
Uitstekende service
geen nadelen
Schitterend hotel in het drukke Kuta Beach maar in het hotel kom je vanzelf helemaal tot rust.
Beoordeeld 04 november 2010

Michael L. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2010
Rust in hectisch Kuta
op loopafstand van winkels,strand, horeca e.d.
geen
Ruim zwembad, voldoende ligbedden. Ontbijtbuffet is een sensatie.
Beoordeeld 29 juli 2010

Peter H. van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 15 nachten in september 2009
Hotel aanbevolen
Een goed verzorgd hotel,goed eten ruime keuze vriendelijk personeel,goede service.
Internet verbinding traag.voor een 5 sterren van hotel mag je wel verwachten dat je een shuttle busje als service van en naar het airport kan krijgen,helaas koste dit 5 dollar p.p heen en terug.(dit zijn natuurlijk niet de kosten)
Hotel Discovery Kartika Plaza is een echte aanrader om te boeken. Wij hebben dit hotel als zeer goed ervaren op Kuta Beach, het is rustiger gelegen dan Legian Beach, om te relaxen is dit hotel perfect. Zeer schoon, mooie kamers, vriendelijk personeel, en ruime keuze qua ontbijt, lunch & dinner. Wij zullen zeer zeker dit hotel bij andere mensen aanraden. Het zwembad is groot, gezellig( bar in het water), en schoon, wordt goed onderhouden. Leuke entertaiment, kinderen worden ook goed vermaakt, hebben een kids club, wij hebben geen kleine kinderen maar dat viel ons wel op. Discovery Kartika Mall is nog geen 5 min lopen vanaf het hotel, hier vind je de luxe winkels, zoals Guess ect. Security staat hoog in het vaandel, geeft een goed gevoel.
Beoordeeld 27 september 2009

N I. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2009
Geweldig...!
Schoon Mooi kamer en zwembad
duur
We hebben een week bij deze hotel geslapen en het was echt een leuke ervaring. Alles is bij deze hotel heel schoon en de medewerkers zijn heel aardig. Inchecken wordt vlot geregeld. We gaan zeker weer terug naar deze Hotel.
Beoordeeld 08 september 2009

Elangovan J. van India
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2016
Great holiday
Yes we agree this resort is 8.5 out of 10. Regards J Elangovan
Beoordeeld 24 augustus 2016

Lolita Y. van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good stay
Overall a very nice stay, impressed with the courtesy of the staff and general housekeeping. The only downside was the quality of the food, which could have been a grade higher.
Beoordeeld 23 augustus 2016

SO C. van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
good service and location
good service and location!
Beoordeeld 14 augustus 2016

Wajdi K. van Saoedi-Arabië
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Holiday in the summer
I was nice place for youngs
Beoordeeld 18 juli 2016

Mahzad M. van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 7 nachten in juni 2016
Great location, over good stay
The hotel is in a great location by the ocean. It's great to be able to be central so that everything from restaurants to shopping to day trips are not too far; but still feel that you are away from the hussel and bussel. The rooms are spacious but I do think the bathrooms in particular need to be updated. The towels for instance are very off white colour (oldish looking). The staff were very friendly and accomodating.
Beoordeeld 13 juli 2016

JAEHYUN P. van Zuid-Korea
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
very nice place and reasonable price~
very nice place and reaonable price~
Beoordeeld 08 juli 2016