of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Djemaa El Fna Hotel Cecil

Derb Sidi Bouloukate, Place Djemaa El Fna, Medina, Marrakesh, Marokko (Bekijk kaart)

Boek nu!

Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Gastenkamer Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Gastenkamer Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Badkamer Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Gastenkamer Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Gastenkamer Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Balkon/Terras Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Balkon/Terras Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Balkon/Terras Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Hotel interieur Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Hotel interieur Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Hotel interieur Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Balzaal Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Koffiehuis/Café Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Balkon/Terras
Ligging: Medina Aantal kamers: 36
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 112 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
9,4
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (112)
J V. (Echt)paren Netherlands, 4 januari 2014
zeer goed

centale ligging, zeer attent personeel, mooi dakterras
9
zeer goed, maar in winter hebben kamers verwarming nodig
Friso W. (Echt)paren Netherlands, 27 april 2013
Goede prijs/kwaliteits verhouding

Goede locatie, behulpzaam personeel, niet duur
7,7
Karl K. (Echt)paren Germany, 22 december 2012
Perfecte ligging maar erg kleine kamers

Ligging aan het grote plein, dus prima voor een pauze tussen de wandelingen door
7,7
Prima hotel echter het ontbijt is erg eentonig en weinig, enkel broodje met jam. Af en toe een eitje of iets dergelijks zou lekker zijn geweest. De kamer was prima, klein maar wel schoon en ieder dag keurig opgeruimd. De kamer had airco die in de winter ook als kachel te gebruiken is. Prima voor de koudere nachten in december.
Ingrid S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 31 december 2011
redenen genoeg om terug te komen

schoon en dicht bij HET plein
8
Het is een schoon, basic hotel. De ligging ten opzichte van het centrum, 100 meter van het plein, is ideaal. Het ontbijt is goed met verse sap en lekkere koffie. De service is goed.Op de terugweg hebben we weer geboekt. Wij hadden niet gedacht dat het zo koud kon zijn in Marrakech.Bij terugkeer hebben we een kamer op de 1e etage gevraagd. Dat scheelde in de kou (of waren de weersomstandigheden veranderd?)
Tip: Bereid je voor op kou in de avond, nacht en ochtend als je in deze periode (december-januari) door Marokko reist. Overdag volop zon en heerlijke temperatuur.
Rens L. Groepen Netherlands, 20 oktober 2011
Prima locatie, mooie riad

locatie, kamer, ontbijt
8,3
Prima hotel met goede locatie bij Djemaa el Fna. Mooi hersteld riad en goed ontbijt boven op het dak van hotel.
Jeff A. Individuele reizigers Canada, 13 april 2014
Do not rent your room here!

Location, wifi and nothing else
4
Hotel hard to find… Non Ensuite Room means «Shared bathrooms»… and the Shared bathrooms are disgusting! Take 45 minutes to receive our breakfast, so it's more a «breakslow» than a regular breakfast (Bread, coffee/tea and jam). Noise 24h/24h!!! Impossible to sleep well! Taxis are scams/ripoff.
Reid F. Individuele reizigers Australia, 20 maart 2014
great location. strange sewerage smell

loacation, price
7
Shaikh T. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 3 maart 2014
For budghet hotel its ok & value for money

Nothing
6
For breakfast okay,location not really of interest, the room are small and unfriendly staff.
Haemy L. (Echt)paren South Korea, 4 januari 2014
good location and nice room

1 minute from the centre, comfortable room, clean bathroom
7
one of the nice place we stayed in morocco and beautiful and comfortable room only one thing I want to complain is that the breakfast should be ready by 7 am and we asked for bit early breakfast previous evening since we needed to leave around 7 am even though we wanted to pick some bread before leaving, the breakfast was not ready until 7:15 so we missed our breakfast we consider this as a lack of consideration of the guest who needed to depart early in the morning
Ian M. Groepen United Kingdom, 27 december 2013
comfortable, quiet, well located

location, breakfast, quiet
8,7
have stayed in many many of the hotels in these alleys off the square. This is by far the best ive stayed in for the money. my girlfriend and i in one room and a twin room for our mothers. Easy to find, directly behind the Glacier cafe which faces the square. Seems to have been recently renovated. great breakfast on the roof in the sun. Strangely quiet for one of the places in the numerous alleyways, clean. Our room had a double bed and 2 singles. They even took us in on returning from Essaouira when we abandoned The Riad Oliviers at 2 in the morning which i had mistakenly booked for New Years Eve thinking the Cecil being near the Square would be very noisy and Oliviers quiet,oh how wrong was i! Had some bus tickets for onward travel delivered there too which they kept for us.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Djemaa El Fna Hotel Cecil MarrakeshDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - GastenkamerDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - GastenkamerDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - BadkamerDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - GastenkamerDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - GastenkamerDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Balkon/TerrasDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Balkon/TerrasDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Balkon/TerrasDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Hotel interieurDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Hotel interieurDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Hotel interieurDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - BalzaalDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Koffiehuis/CaféDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakesh - Balkon/Terras

Beoordelingen door klanten - Djemaa El Fna Hotel Cecil, Marrakesh

AS-AGWEB-3C06