Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Ecoland, Davao City, Filipijnen 8000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 467 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,3
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (467)
Sorteer op:
Patric H. Individuele reizigers Netherlands, 27 mei 2015
Super kamer gehad, ik had de tuinkant genomen.

Zwembad, winkelcentrum(NCCC) personeel.
9,3
Zwembad, lekker diep (170 cm) en rustig, Het personeel is vriendelijk en zijn de hele dag bezig om de omgeving schoon te houden en zijn erg behulpzaam. Er word goed schoongemaakt op de kamers.
Rapporteer deze beoordeling
Cornelis B. (Echt)paren Netherlands, 16 april 2015
Leuk en goed gelegen hotel

prijs/ligging/personeel
6,3
wij vonden het een leuk gezellig klein hotelletje met 19 kamers . goede ligging bij snelweg en groot winkelcentrum. Mooie tuin met zwembad en bbq mogelijkheid. Jammer genoeg een kleine kamer maar wel met een buitenzitje dus dat was wel plezierig. Er is geen resturaunt aanwezig maar wel een gezamelijke keuken waar jezelf een hapje kon berijden. Voor ons zeker de moeite waard om nog eens terug te komen
Rapporteer deze beoordeling
Paul L. Zakelijke reizigers Netherlands, 8 november 2014
Prima uitvalsbasis voor zaklijk bezoek aan Davao

Bedden, tuin en pool
9,3
Buitengewoon aangename plek om te vertoeven, rustpunt in de hectiek van de stad. Heerlijk zwembad, uitstekend personeel, fraaie tuin en ruime comfortabele kamers. Uitstekende ligging.
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik J. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 6 september 2014
good

net good en biceswimmibg pool
9,7
good nice love itt there
Rapporteer deze beoordeling
Jan F. (Echt)paren Netherlands, 27 april 2014
rustpunt in de stad

zwembad, tuin, ligging tov restaurants en winkels
8
Hoewel het hotel er verzorgd en luxe uitziet, zijn de kamers klein, maar wel goed verzorgd. Voor privacy kun je de gordijnen maar beter dichthouden want medebewoners lopen langs je raam. Roken kan in een klein deel van de fraaie tuinen.
Rapporteer deze beoordeling
Madonna G. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 24 januari 2016
Worth every penny!

Great location, great staff and very clean
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Horst I. Individuele reizigers Germany, 17 januari 2016
Frequent visitor

pool, location, rooms
10
Allways very good
Rapporteer deze beoordeling
Karl T. (Echt)paren United States of America, 25 december 2015
Quality hotel at a good location

Strong AC, great pool, community kitchen
9
I have stayed here several times. I am a repeat customer and have stayed in several different rooms there. This says a lot about the goodness of the hotel. The owners are kind caring people. Once while eating in the common areas, they offered me Durian fruit after making sure that the fruit they had was not offensive in odor to me or my friend. Also, The staff are quick to remedy any situation, although some of the rooms did not have working internet and their efforts did not correct this. One of their wireless routers needs replacing or repair. They have several for different areas of the hotel that work fine. And the common areas all have working internet. AC is strong, shower gets hot water, staff are very helpful in many ways, rooms are clean and comfortable. The pool area is the hotels strongest asset, as I am a daily swimmer and can do laps in it. The common kitchen area allows one to cook for oneself which I find extremely useful too. I would recommend this hotel to anyone staying in Davao who desires a good swimming pool.
Rapporteer deze beoordeling
Annie S. (Echt)paren Sweden, 24 december 2015
fantastic

relaxing
9,3
The location are really good very relaxing the room are cleane we are very satisfied with my husband, perfect place to relax I like the ambiance👌👍👍👍
Rapporteer deze beoordeling
Jeremiah O. (Echt)paren Philippines, 21 december 2015
Recommended

Friendly Customer service, Natural Environment, Clean swimming pool
8,7
We stayed for 4 days here. The Apartelle is close to everything, Although they don't cook food, but there is a provision if you want to prepare one for yourself. However there are many eatery and mall very close to buy food but if not staff will help out. Very clean environment, cool and enjoyable. We would recommend this apartelle to others.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Domicilio Lorenzo Apartelle Davao CityDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - ReceptieDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - ZwembadDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - TuinDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - UitzichtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - TuinDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - UitzichtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - OmgevingDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - ZwembadDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao City - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08