Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Ecoland, Davao, Filipijnen 8000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieur Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Lobby Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieur Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieur Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Receptie Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Zwembad Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieur Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieur Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Tuin Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer
Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Uitzicht Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieur Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gastenkamer Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Tuin
Gebied: Ecoland Aantal kamers: 19
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 391 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,2
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (391)
Sorteer op:
Cornelis B. (Echt)paren Netherlands, 16 april 2015
Leuk en goed gelegen hotel

prijs/ligging/personeel
6,3
wij vonden het een leuk gezellig klein hotelletje met 19 kamers . goede ligging bij snelweg en groot winkelcentrum. Mooie tuin met zwembad en bbq mogelijkheid. Jammer genoeg een kleine kamer maar wel met een buitenzitje dus dat was wel plezierig. Er is geen resturaunt aanwezig maar wel een gezamelijke keuken waar jezelf een hapje kon berijden. Voor ons zeker de moeite waard om nog eens terug te komen
Paul L. Zakelijke reizigers Netherlands, 8 november 2014
Prima uitvalsbasis voor zaklijk bezoek aan Davao

Bedden, tuin en pool
9,3
Buitengewoon aangename plek om te vertoeven, rustpunt in de hectiek van de stad. Heerlijk zwembad, uitstekend personeel, fraaie tuin en ruime comfortabele kamers. Uitstekende ligging.
Hendrik J. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 6 september 2014
good

net good en biceswimmibg pool
9,7
good nice love itt there
Jan F. (Echt)paren Netherlands, 27 april 2014
rustpunt in de stad

zwembad, tuin, ligging tov restaurants en winkels
8
Hoewel het hotel er verzorgd en luxe uitziet, zijn de kamers klein, maar wel goed verzorgd. Voor privacy kun je de gordijnen maar beter dichthouden want medebewoners lopen langs je raam. Roken kan in een klein deel van de fraaie tuinen.
Mylin B. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 20 april 2015
Homy

location, garden and pool
9,3
great! love the pool and the garden. The room a bit small but still enjoyed the accessibility.
Luisito M. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 17 april 2015
ok

ok
10
ok
Morell B. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 13 april 2015
Very good family friendly hotel

staff, pool, facility
9,3
This was our 4th stay at this very good hotel. Not disappointed! The facilities are very good and the staff is excellent.
Christopher R. (Echt)paren United States of America, 2 april 2015
We like Domicilio

Clean, Room size, Grounds
8,7
Consistently good
Grace M. (Echt)paren Philippines, 19 maart 2015
Pleasant stay

Safe, clean, accessible
10
Exellent
Robert L. Individuele reizigers United States of America, 14 maart 2015
Paradise in Davao

Staff, ambiance, Staff
8
When i arrived atthe apartelle.. I was greeted with Great rejoicing.. as though I was family returning. I do enjoy the simple accomodations that the apartelle provides. Aside from that.. if the staff were ever to leave there, i would find it difficult to return.they ALL make me feel as though I was family ... and I even shared that with 2 of the owners.. about how great their staff is especially Gay, Ray, Renan and Miriam !!! I am not trying to exclude the day staff, but I did not get t interact with them as much as the afternoon/evening people.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Domicilio Lorenzo Apartelle DavaoDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - ReceptieDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - ZwembadDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - TuinDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - UitzichtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - TuinDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - ZwembadDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - TuinDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - LobbyDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - GastenkamerDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - UitzichtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - TuinDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - TuinDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - TuinDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - OmgevingDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - FaciliteitenDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - OmgevingDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - TuinDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - TuinDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - ZwembadDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieurDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Hotel interieur


AS-AGWEB-3C08