Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, Kowloon Oost, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Zwembad Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurant Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Entree Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Zwembad Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Zwembad Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurant Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurant Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby
Gebied: Kowloon Oost Aantal kamers: 361
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,7
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (991)
Sorteer op:
Hoi F. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 2 januari 2013
Klein maar fijn hotel even buiten de centrum

Vriendelijke mensen, behulpzaam en goed gehumeurd.
7
Prachtig hotel, alleen een beetje kleine kamer, maar verder vriendelijke personeel. Ontbijt is erg duur. Heeft een hotelbusje waar je naar vier verschillende lokatie wordt gebracht. ongeveer een kwartiertje lopen naar de metro.
Restaurant tip: voor sommige restaurant kun je beter van tevoren reserveren, anders moet je heel lang wachten voor je een plaats krijgt. In Hong Kong kennen ze de trekkingssysteem van first coming first helping.
Leung Y. Zakelijke reizigers Hong Kong, 12 juli 2015
Good! Comfortable

Location, valuable, service
10
Ricky K. Individuele reizigers Singapore, 29 juni 2015
Pleasent experience at Dorsett HK

24 hour gym, seaview, welcoming staffs
8,3
Very good experience
Liana D. Zakelijke reizigers Indonesia, 26 juni 2015
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8
pleasant.
Boon K. Zakelijke reizigers Singapore, 25 juni 2015
Good for business

Food, location for industrial and value for money
5,7
Value for money
Beng T. Zakelijke reizigers Singapore, 25 juni 2015
Working In Comfort & Convenience

Great staff, great facilities and great comfort.
9,3
It was a very pleasant stay. I had good internet connection and great amount of space to work at. A plus point is the many power points for my colleague and I to connect our mobile & camera chargers, as well as our laptop. We didn't need to take turns. The staff members are all very friendly and helpful. They are well-versed in English and Mandarin.
Mayank K. (Echt)paren India, 24 juni 2015
It was an amazing stay..

Good staff ,hotel and room
9,3
Excellent staff and prompt services...
Liana D. Zakelijke reizigers Indonesia, 16 juni 2015
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8,3
nice and pleasant
Chloe L. Zakelijke reizigers Singapore, 29 mei 2015
Clean basic room

room is clean.
6
Hotel was chosen as it was near my meetings. But can be a bit far away from central. Room was basic but clean.
Wan C. Zakelijke reizigers Singapore, 28 mei 2015
My stay on 27 & 28 May 2015

Pleasant and friendly staff, close proximity with the office and very efficient housekeeping.
9,3
I would like to express my sincere gratitude to the honest housekeeping staff for returning some foreign notes in which I have accidentally dropped in the room. Please keep up the good work!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - ZwembadDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestaurantDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - VergaderruimteDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - VergaderruimteDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - EntreeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - ZwembadDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - ZwembadDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestaurantDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestaurantDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Recreatie-faciliteitenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - FaciliteitenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Suite


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07