Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, Kowloon Oost, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurant
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Entree Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Zwembad Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Zwembad Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurant Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restaurant Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Lobby
Gebied: Kowloon Oost Aantal kamers: 361

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 1071 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,7
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (1071)
Sorteer op:
Frank G. (Echt)paren Netherlands, 26 september 2015
Uitvalsbasis voor Hong Kong

Ligging bij metro, service en kamers
9,3
Het is een prima keuze voor bezoekers van de stad, de metro is op 5 minuten lopen en Kowloon of Central is binnen een half uur bereikbaar. Zwembad is niet groot maar wel lekker om een plons te nemen na een dagje stadten. Ontbijt goed maar niet bijzonder. Prijs kwaliteit voot HK begrippen oké
Rapporteer deze beoordeling
Hoi F. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 2 januari 2013
Klein maar fijn hotel even buiten de centrum

Vriendelijke mensen, behulpzaam en goed gehumeurd.
7
Prachtig hotel, alleen een beetje kleine kamer, maar verder vriendelijke personeel. Ontbijt is erg duur. Heeft een hotelbusje waar je naar vier verschillende lokatie wordt gebracht. ongeveer een kwartiertje lopen naar de metro.
Restaurant tip: voor sommige restaurant kun je beter van tevoren reserveren, anders moet je heel lang wachten voor je een plaats krijgt. In Hong Kong kennen ze de trekkingssysteem van first coming first helping.
Rapporteer deze beoordeling
Wai H. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 15 januari 2016
Quiet

Quiet, Near Shopping centre, good services
8
Rapporteer deze beoordeling
Wong M. (Echt)paren Hong Kong, 7 januari 2016
gd view, clean and comfort

gd view, clean and comfort
8
the time for check in a bit slow. the sight of the room is quite gd. but there is no bathrobes .
Rapporteer deze beoordeling
Wen J. Individuele reizigers Singapore, 2 januari 2016
Good service

Able to check in early. Hotel is clean. Service staff are polite.
8
No complains about the hotel itself -- it was clean, shower was great, the free breakfast was also better than I expected. Hotel staff also helped us call for a taxi to the airport. The only downside is the location. It's next to car workshops and at least 30min to the city by train. There's free shuttle bus, though not at frequent intervals.
Rapporteer deze beoordeling
Mohamed N. (Echt)paren Malaysia, 27 december 2015
Nice hotel but bad location

Nice room, friendly staff, shuttle bus service to Tsim Sha Tsui and Kowloon
8,3
Pleasant and enjoyable
Rapporteer deze beoordeling
Hing Y. (Echt)paren Hong Kong, 26 december 2015
Generally OK

Decor is nice, sea view, staff is helpful
7,7
The hotel is much smaller than I thought. I booked it few months ago for the Christmas Day and the price is acceptable. However, the front desk staff told me there is no double bed room even i check in at 1pm. I told the staff we made the request during reservation. Eventually, he upgraded us to the suite but there are just two single beds (placing together) and a sofa bed which opened up as a so-called "double bed". A little bit disappointed, but i understood that this might be the best he could do. The room layout is weird and the shower is bad. All in all, I expected a better quality with this price range.
Rapporteer deze beoordeling
Ian I. (Echt)paren Macau, 24 december 2015
Clean and neat

Clean and neat
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Pui K. Individuele reizigers China, 23 december 2015
Location not really good for night life

Clean, Tidy, Helpful staff
7,3
Its located in the industrial district which is dark and difficult to ask for help, for single traveler, it may not be a favorable factor to pick this hotel. But the room is clean and tidy with helpful staff
Rapporteer deze beoordeling
Man K. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 19 december 2015
Pleasant Experience

Comfortable room with thoughtful extras such as recycle shopping bag and smartphone, Helpful staff and Shuttle bus service as alternative to the 10 mins walk to Kwun Tong station
7,7
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestaurantDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - VergaderruimteDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - VergaderruimteDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - EntreeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - ZwembadDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - ZwembadDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestaurantDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestaurantDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Recreatie-faciliteitenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - FaciliteitenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Suite


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06