of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Suite Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Badkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Receptie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Receptie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Receptie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Omgeving Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Omgeving Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Omgeving Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Omgeving Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Suite Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Badkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Badkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur
Gebied: Tai Kok Tsui Aantal kamers: 285
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 2813 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,4
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (2813)
Sorteer op:
Hendrik D. Zakelijke reizigers Netherlands, 12 september 2013
Nieuw, strak en comfortabele kamer

schoon, rustig en goede ligging
5,7
Prima verblijf wel zeer inflexibele met later check-out terwijl het een zakenhotel is
Maarten K. Groepen Netherlands, 20 oktober 2012
Zeer schone en comfortabele kamer

schoon, uitzicht, douche
6,3
Zeer schone en comfortabele kamer. Heerlijk geslapen. Vanuit het bed kun je naar buiten kijken (grote ramen over de hele breedte en lengte!) en heb je uitzicht op de bergen. Prachtig! De badkamer is klein, maar fijn. Hele grote douchekop (stortdouche). We betaalden 85 euro per nacht met z'n tweeën. Veel geld als je nagaat dat je geen ontbijt krijgt en je niet erg centraal zit. Overal moet je met de metro heen, wat wij niet erg vonden (een weekkaart voor de metro kan handig zíjn!). Maar Hong Kong is nou eenmaal een dure stad, dat weet je van tevoren. Bij aankomst werden we gepusht om onze kamer te upgraden, maar wij hielden voet bij stuk en bleven bij onze kamerkeuze. Na dit 'incident' was de service super!
Tip: Bij aankomt pushen ze je om je kamer te upgraden, omdat je anders geen WiFi hebt en je meer luxe mist. Geloof dit niet! Het is een verkooptruc, onze kamer had alles waarvan de receptioniste zei dat we dat niet zouden krijgen met de standaardkamer.
Orathai P. (Echt)paren Thailand, 10 maart 2012
โรงแรมมาตราฐาน พนักงานใจดี

ใกล้แหล่งของกิน
8
โรงแรมสะอาดดีคะ ได้มาตฐาน ห้องก้อไม่เล็กนะ กำลังดี เดินไปไหนมาไหนสะดวก
Winkel tip: มีที่ให้เดินจ่ายเงินเยอะคะ ไปมาไม่ไกลใกล้สถานนีรถไฟด้วย
Alfred M. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2011
Prima waar voor je geld, maar matige locatie

Behulpzaam personeel, compleet uitgerust
7
behulpzaam personeel dat je over wel mee wil helpen en redelijk engels spreekt. de kamers zijn klein maar wel compleet uitgerust, de douchecabine heeft zelfs een heuse stortdouche (dit terwijl hongkong en grote delen van oost-china met watertekorten kampen). gelet op de grootte van de kamer zou ik er ook niet langer dan enkele nachten willen verblijven. de metrostations, ideaal middel van vervoer in de grote chinese steden, liggen wel vrij ver van het hotel op circa 10 minuten lopen.
Belvini J. (Echt)paren Philippines, 27 augustus 2014
Dorsett Mongkok nice place & Friendly staff

Smells good, Nice Food & friendly staff
9,3
Our stay in this hotel is one of the good things that we can include on our first trip in HongKong. After the busy day going around in HongKong, when you return to the hotel the staff will great you with a smile which will be a big relieve due to your busy day and your room will be clean and really smell good. And the staff that they have on their resturant are really helpfull and friendly specially when breakfast time ( My girlfriend loves having breakfast there )
Kenneth T. (Echt)paren Singapore, 23 augustus 2014
Decent Hotel

Handy phone that they provide was real useful where it allow you unlimited data usage and local overseas call. Staff was helpful and polite. Hotel was clean.
8
Overall it was decent. However unlike what they advertise on website where the hotel was 4 minutes walk from Olympic station, it was at least a 10 minutes walk.
Raymond W. Groepen Indonesia, 18 augustus 2014
great facilities but a bit far from MTR station

great facilities, surrounded by local restaurants, quick service
7
The hotel was great. we were 3 of us. I reserved premiere room, with a sofa bed, and it was beyond our expectation, the room has already an extra towel & blanket for the sofa. It made our stay better the only problem we have is the location of MTR station, which far enough from the hotel. There are shuttle bus from the hotel, but the schedule is not as flexible as we expected
Wilma C. Groepen Philippines, 16 augustus 2014
Easy access, efficient staff

helpful and efficient staff, near MTR, value for money
9,7
We liked our stay in Dorsett Mongkok. While the rooms were not big, they had the essentials and the housekeeping staff made sure that the supplies were refreshed everyday. The rooms were clean and they had HANDY phones to provide wifi access in the rooms. These can also be brought outside by the guests to provide wifi hotspots so we were able to communicate with our companions using wifi while out and about. Book ahead of time to get the best deals. Its also around 5-10 minutes away from Olympic station. Ask the staff for a map so you wont get lost. :D
Rachel T. Groepen Singapore, 16 augustus 2014
Great place to stay in!

Cleanliness, location, friendly staff
8
it was a pleasant stay with friendly staff and a convenient location.
Yy C. Zakelijke reizigers Malaysia, 13 augustus 2014
Functional with some good features

Nice shower, free shuttle service, free 3 phone with data
7,3
Some mainland Chinese groups stay at this hotel so the lobby can get quite busy and noisy at certain times. I was given a room on the 17th floor. First impression is that the room is quite small but at least it was comfortable and clean. There are many local restaurants located close by, even a 24 hr McDonalds opposite the road. Getting a taxi is a bit more difficult than some other hotels due to it's location being away from the main streets. However, free internet in room, a 3G phone with data is also provided. A bit far from MTR stations, doable in cooler months, a torture in July / Aug.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BadkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ReceptieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ReceptieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ReceptieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OmgevingDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OmgevingDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OmgevingDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OmgevingDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BadkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BadkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3A05