Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 3722 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,4
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (3722)
Sorteer op:
Hendrik D. Zakelijke reizigers Netherlands, 12 september 2013
Nieuw, strak en comfortabele kamer

schoon, rustig en goede ligging
5,7
Prima verblijf wel zeer inflexibele met later check-out terwijl het een zakenhotel is
Rapporteer deze beoordeling
Maarten K. Groepen Netherlands, 20 oktober 2012
Zeer schone en comfortabele kamer

schoon, uitzicht, douche
6,3
Zeer schone en comfortabele kamer. Heerlijk geslapen. Vanuit het bed kun je naar buiten kijken (grote ramen over de hele breedte en lengte!) en heb je uitzicht op de bergen. Prachtig! De badkamer is klein, maar fijn. Hele grote douchekop (stortdouche). We betaalden 85 euro per nacht met z'n tweeën. Veel geld als je nagaat dat je geen ontbijt krijgt en je niet erg centraal zit. Overal moet je met de metro heen, wat wij niet erg vonden (een weekkaart voor de metro kan handig zíjn!). Maar Hong Kong is nou eenmaal een dure stad, dat weet je van tevoren. Bij aankomst werden we gepusht om onze kamer te upgraden, maar wij hielden voet bij stuk en bleven bij onze kamerkeuze. Na dit 'incident' was de service super!
Tip: Bij aankomt pushen ze je om je kamer te upgraden, omdat je anders geen WiFi hebt en je meer luxe mist. Geloof dit niet! Het is een verkooptruc, onze kamer had alles waarvan de receptioniste zei dat we dat niet zouden krijgen met de standaardkamer.
Rapporteer deze beoordeling
Orathai P. (Echt)paren Thailand, 10 maart 2012
โรงแรมมาตราฐาน พนักงานใจดี

ใกล้แหล่งของกิน
8
โรงแรมสะอาดดีคะ ได้มาตฐาน ห้องก้อไม่เล็กนะ กำลังดี เดินไปไหนมาไหนสะดวก
Winkel tip: มีที่ให้เดินจ่ายเงินเยอะคะ ไปมาไม่ไกลใกล้สถานนีรถไฟด้วย
Rapporteer deze beoordeling
Alfred M. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2011
Prima waar voor je geld, maar matige locatie

Behulpzaam personeel, compleet uitgerust
7
behulpzaam personeel dat je over wel mee wil helpen en redelijk engels spreekt. de kamers zijn klein maar wel compleet uitgerust, de douchecabine heeft zelfs een heuse stortdouche (dit terwijl hongkong en grote delen van oost-china met watertekorten kampen). gelet op de grootte van de kamer zou ik er ook niet langer dan enkele nachten willen verblijven. de metrostations, ideaal middel van vervoer in de grote chinese steden, liggen wel vrij ver van het hotel op circa 10 minuten lopen.
Rapporteer deze beoordeling
Kevin M. Individuele reizigers United States of America, 29 januari 2016
A good value in Hong Kong

Price, service and convenience.
9,3
Pretty happy with my stay and the service.
Rapporteer deze beoordeling
Wong S. Individuele reizigers Taiwan, 29 januari 2016
Ok

Room
6,3
Nice
Rapporteer deze beoordeling
Logeswaran A. Zakelijke reizigers Malaysia, 28 januari 2016
Nothing

Nothing
4
Noting
Rapporteer deze beoordeling
Janice A. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 27 januari 2016
Accessible

Accessible to MTR, restaurants, shopping malls and tourist attractions.
7,3
Great.
Rapporteer deze beoordeling
Ling Y. (Echt)paren Singapore, 26 januari 2016
Good Location

Good Location, Cozy Room, Friendly Housekeeper
5
Hotel is located at a very good location inbetween Olympic and Mongkok Station. However, hotel was not equipped with warmer for the unexpected cold weather. Water heater was not working for 2 days, had to battle with ice cold water in the shower during cold weather. Housekeeper on my level was really friendly, and nice. Front desk staffs was pulling a long face everytime I walk pass, and I wasn't being advised properly for "pre-authorization charge, or release of charge upon check-out" and my pre-auth have yet to be released 1 week after check out. Room is very cozy and considered clean for 2 person stay with the amount paid for.
Rapporteer deze beoordeling
Hui F. (Echt)paren Singapore, 23 januari 2016
Convenient with shuttle bus and wifi smartphone

1. Free Shuttle bus to mongkok mtr, kowloon airport express, china ferry terminal; 2. Free smartphone use for wifi hotspot, free overseas calls to many countries; 3. Short walk to 3 mtr stations
6
Stayed a week. The room is very small but clean. Some issues with Housekeeping. They messed with the aircon temperature we set. They missed out on the towels and toiletries on one day, called them and took much time to come though they say they are coming immediately. Toilet floor is freezing cold due to mosiac floor tiles. Reception and concierge overall courteous. But one concierge staff was downright rude when directing us to shuttle bus on rainy day. Convenient location, short walk to 3 mtr stations olympic, mongkok and prince edward. 2 supermarkets, watsons, 24 hour mcdonalds across the road. Olympic mtr is nearest, about 10 min walk, has shopping malls olympian 1-3 including supermarket and food court. Mongkok and prince edward mtr stations about 15 min walk away. Passed by a traditional wet market during walk to mongkok station, fresh fruits and cheaper roast meat selection (no sitting area) Free use of hotel-provided smartphone allows wifi hotspot, can use google maps to get around. Free overseas calls to selected countries including malaysia and singapore. Airport express service K5 stops at the hotel. Hotel has free shuttle bus hourly (8am to 11pm) to mongkok mtr station at langham place shopping center, kowloon airport express station, china ferry terminal station (ferry to macau, near austin mtr station).
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GolfbaanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - FaciliteitenDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BadkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestaurantDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OmgevingDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - FaciliteitenDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestaurantDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BadkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Receptie


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07