of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Suite Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Receptie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Omgeving Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Badkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Badkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby
Gebied: Tai Kok Tsui Aantal kamers: 285
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 3037 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,4
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (3037)
Sorteer op:
Hendrik D. Zakelijke reizigers Netherlands, 12 september 2013
Nieuw, strak en comfortabele kamer

schoon, rustig en goede ligging
5,7
Prima verblijf wel zeer inflexibele met later check-out terwijl het een zakenhotel is
Maarten K. Groepen Netherlands, 20 oktober 2012
Zeer schone en comfortabele kamer

schoon, uitzicht, douche
6,3
Zeer schone en comfortabele kamer. Heerlijk geslapen. Vanuit het bed kun je naar buiten kijken (grote ramen over de hele breedte en lengte!) en heb je uitzicht op de bergen. Prachtig! De badkamer is klein, maar fijn. Hele grote douchekop (stortdouche). We betaalden 85 euro per nacht met z'n tweeën. Veel geld als je nagaat dat je geen ontbijt krijgt en je niet erg centraal zit. Overal moet je met de metro heen, wat wij niet erg vonden (een weekkaart voor de metro kan handig zíjn!). Maar Hong Kong is nou eenmaal een dure stad, dat weet je van tevoren. Bij aankomst werden we gepusht om onze kamer te upgraden, maar wij hielden voet bij stuk en bleven bij onze kamerkeuze. Na dit 'incident' was de service super!
Tip: Bij aankomt pushen ze je om je kamer te upgraden, omdat je anders geen WiFi hebt en je meer luxe mist. Geloof dit niet! Het is een verkooptruc, onze kamer had alles waarvan de receptioniste zei dat we dat niet zouden krijgen met de standaardkamer.
Orathai P. (Echt)paren Thailand, 10 maart 2012
โรงแรมมาตราฐาน พนักงานใจดี

ใกล้แหล่งของกิน
8
โรงแรมสะอาดดีคะ ได้มาตฐาน ห้องก้อไม่เล็กนะ กำลังดี เดินไปไหนมาไหนสะดวก
Winkel tip: มีที่ให้เดินจ่ายเงินเยอะคะ ไปมาไม่ไกลใกล้สถานนีรถไฟด้วย
Alfred M. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2011
Prima waar voor je geld, maar matige locatie

Behulpzaam personeel, compleet uitgerust
7
behulpzaam personeel dat je over wel mee wil helpen en redelijk engels spreekt. de kamers zijn klein maar wel compleet uitgerust, de douchecabine heeft zelfs een heuse stortdouche (dit terwijl hongkong en grote delen van oost-china met watertekorten kampen). gelet op de grootte van de kamer zou ik er ook niet langer dan enkele nachten willen verblijven. de metrostations, ideaal middel van vervoer in de grote chinese steden, liggen wel vrij ver van het hotel op circa 10 minuten lopen.
Wan Q. (Echt)paren Singapore, 22 november 2014
Probably the best hotel in Hong Kong!

Location, FREE WIFI (on the go), Price
9,3
Very very value for money! We were well greeted by the staff at the concierge on the day of our arrival. As we had an early morning flight, the room wasn't ready for us, which we could understand. We went off for our breakfast (hotel is located just 15mins walk from the Michelin Starred restaurant, Tim Ho Wan, which opens at 8am!) and when we were back to our hotel, the room was ready for us to rest! It was earliest than my expectation. We explored the room a little, and realised there was a hand phone on the dressing table. It turned out to be a phone provided to guest which acts as a wifi hotspot for us to share up to 8 devices while we are out! Basically, we have free wifi throughout our trip as we travel all around Hong Kong! Great value for money! The hotel also provides shuttle services hourly to some of the popular places in Kowloon territory. We had a great and enjoyable stay, and will be back staying at the same hotel again!
Rainer H. (Echt)paren Germany, 22 november 2014
off-central, cheap but not good

price, location, room
4
hotel ok, off-central, but as everything in Hong Kong accessible. Rooms were ok. Staff was not helpful at all when trying to amend reservation
Liew C. Zakelijke reizigers Malaysia, 21 november 2014
nice service

clean, service, helpful
10
nice, helpful staff
Andrew E. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 21 november 2014
Good location

Location, handy wi fi, sight seeing at night
7
The room is so small but the location is very good. Near with market, food shop, 500 m far with the MTR. The price is so so. But you will get handy wi fi actualy a mobile phone that you can bring everywhere and can get free local call. The room is enough clean. The receptionist has a fluent english but the house made can't speak english.
Choo J. (Echt)paren Malaysia, 20 november 2014
5 star service and clean room

Very pleasant and excellent service staff, good location and very impressive with the Wifi hotspot sharing particularly for usage outside of the hotel
9,7
Special appreciation and compliment to Macson Cheng from front desk who provided a very high standard of service. Very friendly, helpful and always with a smile that almost make me forgotten of my tiredness of the day. Thank you Macson for your excellent service and performance during my stay in Dorsett. Keep up your good work and standard.
Joanne L. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 20 november 2014
good location

shopping eating and relax
8,7
The stay was so good wifi is super fast

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ReceptieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OmgevingDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BadkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BadkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GastenkamerDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby

Beoordelingen door klanten - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B06