of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Seoel, Zuid-Korea (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Lobby Doulos Hotel Seoel - Lobby Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Restaurant
Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Lobby Doulos Hotel Seoel - Hotel interieur
Gebied: Jongro / Insadong Aantal kamers: 45
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 1897 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,5
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (1897)
Sorteer op:
Johanna D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 oktober 2014
Perfect

Perfecte ligging bij veel highlights, metro vlakbij, zeer vriendelijk personeel
9,3
We gaan terug naar Seoul en terug naar Doulos Hotel. Sfeervol hotel. Even doorbijten als je aan komt lopen in het achterafstraatje, gewoon doen! Neem de duurdere kamer voor meer ruimte.
Suk I. Groepen Netherlands, 29 september 2012
Goede service, kleine kamers

ligging midden in het centrum, vlakbij de cheonggycheon en insadong. Nette kamers en
7,7
We zijn 4 nachten in hotel Doulos verbleven. De kamer die wij hadden geboekt is aan de kleine kant, maar wel netjes en met koelkastje, tv en airco. Er was wifi aanwezig, alleen hebben wij hier mindere ervaring mee, doordat deze niet altijd even goed werkte. De medewerkers deden erg hun best om bij vragen te helpen. Op loopafstand van het hotel bevindt zich een metro en zijn er diverse eetgelegenheden te vinden. Kortom, onze ervaring was positief bij hotel Doulos.
Marco G. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2011
Prima hotel

Vriendelijke staff, nette kamer
9
Ons verblijf in het Doulos Hotel is ons uitstekend bevallen. Het hotel ligt verscholen achter een aantal hoge gebouwen en tussen een aantal winkels maar als je het gevonden hebt en binnen komt wacht er een warm welkom door een vriendelijke receptioniste. We voelden ons gelijk thuis in onze kamer, eenvoudig maar warm ingericht en voorzien van alles wat we nodig hadden. 's Ochtends konden we ontbijten in de kelder, in een tot eenvoudig restaurant ingerichte theater. Het buffet bood voldoende keuze voor een lekker ontbijt. Het hotel ligt in een buurt vol restaurants zodat er een overvloed aan mogelijkheden zijn voor de lunch en/of het diner. Alle highlights van Seoul zijn gemakkelijk te bereiken omdat het hotel dicht bij een metrostation en bushaltes ligt en anders kan je een taxi aanhouden. Als wij in de toekomst nog eens naar Seoul gaan zouden wij zeker het Doulos Hotel weer boeken. Mark & Shirley
Sightseeing/attracties tip: - Gyeongbokgung Palace - War Memorial & Museum - Noryangjin Fish Market
Lai C. (Echt)paren Hong Kong, 28 januari 2015
Near bus station. Airport bus and subway

Near bus station. Airport bus and subway
8,7
John E. Groepen Philippines, 22 januari 2015
Home away from Home

Great Location, Value for Money, Nice Staff
10
We stayed for 5 days/4 nights at this hotel and it was a memorable one. We received great service, check-in was fast and provide good food selections. The staff are well verse in English which is a good thing. As for location, it's near subway (5 minutes walk) and near various tourist spots (points of interest). I would recommend this hotel to first time travelers and those who would like convenience.
Yanghee S. Zakelijke reizigers South Korea, 22 januari 2015
Great

Clean, Cheap, Cozy
9,3
It was great stay here! I think it is kind of japanese hotel chain. Super clean and cozy stay
Yoon S. (Echt)paren South Korea, 14 januari 2015
good staying

friendly staff, price, breakfast
9
This hotel is located near Jongro3ga Staion. It was easy to access. All staffa were nice but the room was quite small. And they provide buffet style breakfast, it was good. It was nice staying.
Lee X. (Echt)paren Singapore, 6 januari 2015
Great stay

Location, Staffs are friendly and helpful, clean room
8
Rather great experience, staffs are able to understand and converse in English. Location of the hotel is superb, very accessible to many of the tourist area. Clean n nice room, just too tiny if you have 2 huge luggage opened up in the room. Troublesome to get hot water on the second level as they do not provide boiler in the room. Other than that, there are basically no complains on it. everything is good and superb!
Ho H. Individuele reizigers Hong Kong, 4 januari 2015
Comfy and nice location

1. Friendly staff who speak good English. 2. There is lots of restaurants around the hotel. 3. Room is clean but really tiny situatable for backpackers or 1-2 person
8,7
Katrina S. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 31 december 2014
Small but nice

Great staff, comfortable bed, good breakfast
7,3
This hotel is a bit difficult to locate, but inside it is well appointed. The staff were very friendly and helpful and spoke English well. The room was quite small, but the space was sufficient and the bed was comfortable. The bathroom was excellent and had a full size tub and shower, which I greatly enjoyed. The sheets and bathroom were clean, but there were fingerprints on the glasses and table, so I think they need to clean those more thoroughly. The breakfast was great, I just wanted a real cup for my coffee (they had those little paper cups). Overall I enjoyed the stay.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Doulos Hotel SeoelDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Doulos Hotel, Seoel

AS-AGWEB-3C01