of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Seoel, Zuid-Korea (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Lobby Doulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - Lobby Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Balzaal Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur
Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Gastenkamer Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Buffet
Gebied: Jongro / Insadong Aantal kamers: 45
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 1847 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,5
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (1847)
Sorteer op:
Johanna D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 oktober 2014
Perfect

Perfecte ligging bij veel highlights, metro vlakbij, zeer vriendelijk personeel
9,3
We gaan terug naar Seoul en terug naar Doulos Hotel. Sfeervol hotel. Even doorbijten als je aan komt lopen in het achterafstraatje, gewoon doen! Neem de duurdere kamer voor meer ruimte.
Suk I. Groepen Netherlands, 29 september 2012
Goede service, kleine kamers

ligging midden in het centrum, vlakbij de cheonggycheon en insadong. Nette kamers en
7,7
We zijn 4 nachten in hotel Doulos verbleven. De kamer die wij hadden geboekt is aan de kleine kant, maar wel netjes en met koelkastje, tv en airco. Er was wifi aanwezig, alleen hebben wij hier mindere ervaring mee, doordat deze niet altijd even goed werkte. De medewerkers deden erg hun best om bij vragen te helpen. Op loopafstand van het hotel bevindt zich een metro en zijn er diverse eetgelegenheden te vinden. Kortom, onze ervaring was positief bij hotel Doulos.
Marco G. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2011
Prima hotel

Vriendelijke staff, nette kamer
9
Ons verblijf in het Doulos Hotel is ons uitstekend bevallen. Het hotel ligt verscholen achter een aantal hoge gebouwen en tussen een aantal winkels maar als je het gevonden hebt en binnen komt wacht er een warm welkom door een vriendelijke receptioniste. We voelden ons gelijk thuis in onze kamer, eenvoudig maar warm ingericht en voorzien van alles wat we nodig hadden. 's Ochtends konden we ontbijten in de kelder, in een tot eenvoudig restaurant ingerichte theater. Het buffet bood voldoende keuze voor een lekker ontbijt. Het hotel ligt in een buurt vol restaurants zodat er een overvloed aan mogelijkheden zijn voor de lunch en/of het diner. Alle highlights van Seoul zijn gemakkelijk te bereiken omdat het hotel dicht bij een metrostation en bushaltes ligt en anders kan je een taxi aanhouden. Als wij in de toekomst nog eens naar Seoul gaan zouden wij zeker het Doulos Hotel weer boeken. Mark & Shirley
Sightseeing/attracties tip: - Gyeongbokgung Palace - War Memorial & Museum - Noryangjin Fish Market
Kin M. Individuele reizigers Hong Kong, 16 december 2014
Nice staffs. The staffs were very helpful.

Great breakfast. Nice staffs. I was requesting them to fix the floor lamp and TV in my room. They came over within 5 mins.
8
Always choose Doulos when I stay in Seoul.
Xing H. Groepen Singapore, 14 december 2014
Recommanded

Staff, location and free wifi
8,3
Very friendly staffs fluent in English, which is of great help.Will stay here again next time.
Peerakorn S. (Echt)paren Thailand, 14 december 2014
Small Hotel in Seoul

Reasonable price with English speaking staff in good location
7
Shun L. Individuele reizigers Hong Kong, 13 december 2014
Good choice to stay

Very good location, clean and good breakfast
9,3
It's very nice to stay in this hotel, conform table, tidy, and good location that nearby the underground station. You can also go to Dongdeamum or Myeongdong and Insadong street by walking. Staff can speak very good English and are super friendly.
Ambriz J. Individuele reizigers Mexico, 12 december 2014
Relation between cost and performance is excellent

Breakfast, location and service
9
No complain!
Tin Y. (Echt)paren Hong Kong, 30 november 2014
Fk

Breakfast is good, staffs are good, well English speaking, location is close to metro
8,7
Other than the room is way toooo small, average is good. Staffs are very nice and helpful. Even the location is not on the Main Street, but you can still very easy to get to metro. A lot of convinent stores around.
Chi Y. (Echt)paren Hong Kong, 16 november 2014
hotel location

the location is good, food is good, and the staff is helpful
9,7
the hotel is located near the metro, you can find the hotel with exit 14 or 15 or which exit 14 is a better choice since you don't need to walk the stairs. the hotel is located within 5 min's distance from exit 14. After getting out from exit 14, just walk towards the left side and along the road, you can find several hotels located near the area.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Doulos Hotel SeoelDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - BalzaalDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - Business Center

Beoordelingen door klanten - Doulos Hotel, Seoel

AS-AGWEB-3B02