Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Seoel, Zuid-Korea (Bekijk kaart)

Boek nu!

Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Hotel interieur Doulos Hotel Seoel - Hotel interieur Doulos Hotel Seoel - Hotel interieur Doulos Hotel Seoel - Vergaderruimte Doulos Hotel Seoel - Lobby Doulos Hotel Seoel - Hotel interieur Doulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Buffet
Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Gastenkamer Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Vergaderruimte Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Gastenkamer Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Gastenkamer Doulos Hotel Seoel - Gastenkamer Doulos Hotel Seoel - Gastenkamer Doulos Hotel Seoel - Lobby
Ligging: Jongro / Insadong Aantal kamers: 45
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 1573 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,6
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (1573)
Suk I. Groepen Netherlands, 29 september 2012
Goede service, kleine kamers

ligging midden in het centrum, vlakbij de cheonggycheon en insadong. Nette kamers en
7,7
We zijn 4 nachten in hotel Doulos verbleven. De kamer die wij hadden geboekt is aan de kleine kant, maar wel netjes en met koelkastje, tv en airco. Er was wifi aanwezig, alleen hebben wij hier mindere ervaring mee, doordat deze niet altijd even goed werkte. De medewerkers deden erg hun best om bij vragen te helpen. Op loopafstand van het hotel bevindt zich een metro en zijn er diverse eetgelegenheden te vinden. Kortom, onze ervaring was positief bij hotel Doulos.
Marco G. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2011
Prima hotel

Vriendelijke staff, nette kamer
9
Ons verblijf in het Doulos Hotel is ons uitstekend bevallen. Het hotel ligt verscholen achter een aantal hoge gebouwen en tussen een aantal winkels maar als je het gevonden hebt en binnen komt wacht er een warm welkom door een vriendelijke receptioniste. We voelden ons gelijk thuis in onze kamer, eenvoudig maar warm ingericht en voorzien van alles wat we nodig hadden. 's Ochtends konden we ontbijten in de kelder, in een tot eenvoudig restaurant ingerichte theater. Het buffet bood voldoende keuze voor een lekker ontbijt. Het hotel ligt in een buurt vol restaurants zodat er een overvloed aan mogelijkheden zijn voor de lunch en/of het diner. Alle highlights van Seoul zijn gemakkelijk te bereiken omdat het hotel dicht bij een metrostation en bushaltes ligt en anders kan je een taxi aanhouden. Als wij in de toekomst nog eens naar Seoul gaan zouden wij zeker het Doulos Hotel weer boeken. Mark & Shirley
Sightseeing/attracties tip: - Gyeongbokgung Palace - War Memorial & Museum - Noryangjin Fish Market
Wong W. (Echt)paren Malaysia, 12 april 2014
small room but good location and friendly staff

good location, very friendly and attentive staff
8,7
Lauri T. (Echt)paren Estonia, 11 april 2014
great value for the money

relatively inexpensive, very nice hotel, decent breakfast
9,3
good
Kong H. (Echt)paren Hong Kong, 6 april 2014
Centrally located

Easy access to public transport,Easy access to public transport,Friendly staff
8
Luo W. Zakelijke reizigers Taiwan, 4 april 2014
Nice hotel for the price

Excellent location. Convenient transportation. Friendly staff.
8
Van C. (Echt)paren Vietnam, 3 april 2014
Eating in Korea

Location
5,7
It was ok. Room are VERY small. I would like to upgraded and it's not cheap to upgrade compare other hotel. $50 from double to twin room. Lcation is the only good a thing about this hotel. Staff in general friendly but there's 1 guy tall and chubby was pretty rude by the way he speak to clients. But probably that's Korean style :) I don't think I would stay here again unfortunately .
Van C. (Echt)paren Vietnam, 1 april 2014
Location

Location
5,7
It was an average stay. Rooms are way too small. Won't comeback again!
Lim B. Zakelijke reizigers Malaysia, 31 maart 2014
Value for money

Great price, clean room and friendly staffs.
8,3
Satisfied stay. For the amount paid, I am happy with the room size, cleanliness, free laundry service with washing powder ready for us to use. And not to miss, friendly staffs.
Kei B. (Echt)paren Sweden, 31 maart 2014
Good located, no luxury

Location, friendly staff, comfortable beddings
6,3
Doulos hotel was good, no more no less. It's a quite simple hotel so it's not the choice if you are looking for luxury or higher standards. We were happy about the location. The hotel is located close to the subway station Jongno-3 only about 2-3 minutes away. You can easily reach Eujiro-3 within 5-6 minutes as well. The neighborhood is a mix of business in the day and younger crowd at night time. A few blocks away you can find many bars and restaurants at. The hotel breakfast was OK. Quite simple but if your happy to have just something to start the day with it was OK. The frontdesk staff were friendly and helpful.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Doulos Hotel SeoelDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - Hotel interieurDoulos Hotel Seoel - Hotel interieurDoulos Hotel Seoel - Hotel interieurDoulos Hotel Seoel - VergaderruimteDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - Hotel interieurDoulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - VergaderruimteDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - EntreeDoulos Hotel Seoel - Hotel interieurDoulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - Hotel interieurDoulos Hotel Seoel - UitzichtDoulos Hotel Seoel - Hotel interieur


AS-AGWEB-3C05