of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Seoel, Zuid-Korea (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Lobby Doulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - Lobby Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Balzaal Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur
Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Hotel exterieur Doulos Hotel Seoel - Gastenkamer Doulos Hotel Seoel - Restaurant Doulos Hotel Seoel - Badkamer Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Faciliteiten Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Buffet Doulos Hotel Seoel - Buffet
Gebied: Jongro / Insadong Aantal kamers: 45
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 1818 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,5
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (1818)
Sorteer op:
Johanna D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 oktober 2014
Perfect

Perfecte ligging bij veel highlights, metro vlakbij, zeer vriendelijk personeel
9,3
We gaan terug naar Seoul en terug naar Doulos Hotel. Sfeervol hotel. Even doorbijten als je aan komt lopen in het achterafstraatje, gewoon doen! Neem de duurdere kamer voor meer ruimte.
Suk I. Groepen Netherlands, 29 september 2012
Goede service, kleine kamers

ligging midden in het centrum, vlakbij de cheonggycheon en insadong. Nette kamers en
7,7
We zijn 4 nachten in hotel Doulos verbleven. De kamer die wij hadden geboekt is aan de kleine kant, maar wel netjes en met koelkastje, tv en airco. Er was wifi aanwezig, alleen hebben wij hier mindere ervaring mee, doordat deze niet altijd even goed werkte. De medewerkers deden erg hun best om bij vragen te helpen. Op loopafstand van het hotel bevindt zich een metro en zijn er diverse eetgelegenheden te vinden. Kortom, onze ervaring was positief bij hotel Doulos.
Marco G. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2011
Prima hotel

Vriendelijke staff, nette kamer
9
Ons verblijf in het Doulos Hotel is ons uitstekend bevallen. Het hotel ligt verscholen achter een aantal hoge gebouwen en tussen een aantal winkels maar als je het gevonden hebt en binnen komt wacht er een warm welkom door een vriendelijke receptioniste. We voelden ons gelijk thuis in onze kamer, eenvoudig maar warm ingericht en voorzien van alles wat we nodig hadden. 's Ochtends konden we ontbijten in de kelder, in een tot eenvoudig restaurant ingerichte theater. Het buffet bood voldoende keuze voor een lekker ontbijt. Het hotel ligt in een buurt vol restaurants zodat er een overvloed aan mogelijkheden zijn voor de lunch en/of het diner. Alle highlights van Seoul zijn gemakkelijk te bereiken omdat het hotel dicht bij een metrostation en bushaltes ligt en anders kan je een taxi aanhouden. Als wij in de toekomst nog eens naar Seoul gaan zouden wij zeker het Doulos Hotel weer boeken. Mark & Shirley
Sightseeing/attracties tip: - Gyeongbokgung Palace - War Memorial & Museum - Noryangjin Fish Market
Goh S. (Echt)paren Malaysia, 15 november 2014
Nice place!

Location good!
9,7
Good location! Fron Jongno 3, exit 15....about 15m, turn left into small road. from there, about 100m will reach hotel. Have bus to airport every 15mins
Desmon G. (Echt)paren Malaysia, 11 november 2014
centrally located hotel

polite staff, clean and location good
6,3
the stay here was a good one, it is neat to subway stations and the street near the hotel is fill with stall and small local restaurant and most of them are really delicious. We can take the subway stations and go anywhere we want for shopping and site visit easily. The room is clean, daily will have 2 bottles of mineral water. the only lack will be the safety box in the room. Breakfirst is western style, plus a bit of korean style, but if you eat the same food for the next few days, you will fill bored. Will stay this hotel again but might cancel the breakfirst since outside the street, many food to eat. haha
Man W. (Echt)paren Portugal, 8 november 2014
Convenience hotel

Nice Staff, Good Location and Good Service
8,3
No matter location and service is very good. Only improvement is if they can provide a boiler for the drinking water. They will get better scores.
Celeste L. Individuele reizigers Singapore, 6 november 2014
Budget hotel with friendly staff

the staff very friend and convenient location
6,3
it was a comfortable stay
Eric A. (Echt)paren United Kingdom, 4 november 2014
Small room great location

Location staff quite
8
Tay T. (Echt)paren Malaysia, 4 november 2014
Doulos Hotel is good for single stay.

Location, food and staff.
7
The hotel room is indeed too small just enough for a queen size bed with little access.
Kenneth S. (Echt)paren Philippines, 1 november 2014
Good location and clean but small room

location, clean, service
7,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Doulos Hotel SeoelDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - Business Center Doulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - BalzaalDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - Business Center

Beoordelingen door klanten - Doulos Hotel, Seoel

AS-AGWEB-3A05