Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro, Seoel, Zuid-Korea

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 2164 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,5
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (2164)
Sorteer op:
Rusmianti P. (Echt)paren Indonesia, 15 mei 2015
standard

kigging dicht bij metro halte, prijs, personeel
5,7
minder goed ervaring want de 1e nacht was de airco werk niet dus heel erg warm in de kamer, de 2e nacht was de airco gemaakt maar te koud en niet kan instellen. Daardoor werd ik ziek door de airco die niet kan instellen. Te warm en te koud in de kamer.
Rapporteer deze beoordeling
Johanna D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 oktober 2014
Perfect

Perfecte ligging bij veel highlights, metro vlakbij, zeer vriendelijk personeel
9,3
We gaan terug naar Seoul en terug naar Doulos Hotel. Sfeervol hotel. Even doorbijten als je aan komt lopen in het achterafstraatje, gewoon doen! Neem de duurdere kamer voor meer ruimte.
Rapporteer deze beoordeling
Suk I. Groepen Netherlands, 29 september 2012
Goede service, kleine kamers

ligging midden in het centrum, vlakbij de cheonggycheon en insadong. Nette kamers en
7,7
We zijn 4 nachten in hotel Doulos verbleven. De kamer die wij hadden geboekt is aan de kleine kant, maar wel netjes en met koelkastje, tv en airco. Er was wifi aanwezig, alleen hebben wij hier mindere ervaring mee, doordat deze niet altijd even goed werkte. De medewerkers deden erg hun best om bij vragen te helpen. Op loopafstand van het hotel bevindt zich een metro en zijn er diverse eetgelegenheden te vinden. Kortom, onze ervaring was positief bij hotel Doulos.
Rapporteer deze beoordeling
Marco G. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2011
Prima hotel

Vriendelijke staff, nette kamer
9
Ons verblijf in het Doulos Hotel is ons uitstekend bevallen. Het hotel ligt verscholen achter een aantal hoge gebouwen en tussen een aantal winkels maar als je het gevonden hebt en binnen komt wacht er een warm welkom door een vriendelijke receptioniste. We voelden ons gelijk thuis in onze kamer, eenvoudig maar warm ingericht en voorzien van alles wat we nodig hadden. 's Ochtends konden we ontbijten in de kelder, in een tot eenvoudig restaurant ingerichte theater. Het buffet bood voldoende keuze voor een lekker ontbijt. Het hotel ligt in een buurt vol restaurants zodat er een overvloed aan mogelijkheden zijn voor de lunch en/of het diner. Alle highlights van Seoul zijn gemakkelijk te bereiken omdat het hotel dicht bij een metrostation en bushaltes ligt en anders kan je een taxi aanhouden. Als wij in de toekomst nog eens naar Seoul gaan zouden wij zeker het Doulos Hotel weer boeken. Mark & Shirley
Sightseeing/attracties tip: - Gyeongbokgung Palace - War Memorial & Museum - Noryangjin Fish Market
Rapporteer deze beoordeling
Fernando M. (Echt)paren Mexico, 22 mei 2016
Excellent location!
6,3
Very close to subway line (Jongro 3-ga) and other Seoul attractions. Room may be small for western standards, but the location, price, and convenience will surely compensate for the size.
Rapporteer deze beoordeling
Hon T. (Echt)paren Malaysia, 14 mei 2016
Modest but complete hotel
6
Everything about this hotel is modest but classy - from the art deco to the free toiletries. It is simple, but it provides everything a traveller or tourist would need. The staff here speak excellent english, which is really helpful when you need travel suggestions. The hotel is strategically located near a downtown subway station, although you would have to walk through a narrow, but interesting, alley. The hotel breakfast is simple, but you can find plenty of good food around the hotel, day or night.
Rapporteer deze beoordeling
Trang N. Groepen Vietnam, 14 mei 2016
Excellent
6,7
Very good and convinient
Rapporteer deze beoordeling
Osamu M. Individuele reizigers Japan, 8 mei 2016
good
5
not so bad
Rapporteer deze beoordeling
Li W. (Echt)paren Singapore, 7 mei 2016
Good experience
5,3
Staff are really very polite and friendly. Variety of breakfast not bad, however the breakfast choice is the same everyday. Room condition is okay too. In conclusion, its worth the stay.
Rapporteer deze beoordeling
Chayapa T. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 23 april 2016
4
6
Excellent
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Doulos Hotel SeoelDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - Hotel interieurDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - RestaurantDoulos Hotel Seoel - Badkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07