Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro, Seoel, Zuid-Korea

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 2100 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,5
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (2100)
Sorteer op:
Rusmianti P. (Echt)paren Indonesia, 15 mei 2015
standard

kigging dicht bij metro halte, prijs, personeel
5,7
minder goed ervaring want de 1e nacht was de airco werk niet dus heel erg warm in de kamer, de 2e nacht was de airco gemaakt maar te koud en niet kan instellen. Daardoor werd ik ziek door de airco die niet kan instellen. Te warm en te koud in de kamer.
Rapporteer deze beoordeling
Johanna D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 oktober 2014
Perfect

Perfecte ligging bij veel highlights, metro vlakbij, zeer vriendelijk personeel
9,3
We gaan terug naar Seoul en terug naar Doulos Hotel. Sfeervol hotel. Even doorbijten als je aan komt lopen in het achterafstraatje, gewoon doen! Neem de duurdere kamer voor meer ruimte.
Rapporteer deze beoordeling
Suk I. Groepen Netherlands, 29 september 2012
Goede service, kleine kamers

ligging midden in het centrum, vlakbij de cheonggycheon en insadong. Nette kamers en
7,7
We zijn 4 nachten in hotel Doulos verbleven. De kamer die wij hadden geboekt is aan de kleine kant, maar wel netjes en met koelkastje, tv en airco. Er was wifi aanwezig, alleen hebben wij hier mindere ervaring mee, doordat deze niet altijd even goed werkte. De medewerkers deden erg hun best om bij vragen te helpen. Op loopafstand van het hotel bevindt zich een metro en zijn er diverse eetgelegenheden te vinden. Kortom, onze ervaring was positief bij hotel Doulos.
Rapporteer deze beoordeling
Marco G. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2011
Prima hotel

Vriendelijke staff, nette kamer
9
Ons verblijf in het Doulos Hotel is ons uitstekend bevallen. Het hotel ligt verscholen achter een aantal hoge gebouwen en tussen een aantal winkels maar als je het gevonden hebt en binnen komt wacht er een warm welkom door een vriendelijke receptioniste. We voelden ons gelijk thuis in onze kamer, eenvoudig maar warm ingericht en voorzien van alles wat we nodig hadden. 's Ochtends konden we ontbijten in de kelder, in een tot eenvoudig restaurant ingerichte theater. Het buffet bood voldoende keuze voor een lekker ontbijt. Het hotel ligt in een buurt vol restaurants zodat er een overvloed aan mogelijkheden zijn voor de lunch en/of het diner. Alle highlights van Seoul zijn gemakkelijk te bereiken omdat het hotel dicht bij een metrostation en bushaltes ligt en anders kan je een taxi aanhouden. Als wij in de toekomst nog eens naar Seoul gaan zouden wij zeker het Doulos Hotel weer boeken. Mark & Shirley
Sightseeing/attracties tip: - Gyeongbokgung Palace - War Memorial & Museum - Noryangjin Fish Market
Rapporteer deze beoordeling
Xin X. (Echt)paren Singapore, 3 januari 2016
Hotel room was tiny!!

One staff in particular (Jae Jung) was very helpful and was able to communicate in very good english! Good location, free breakfast.
6,3
The hotel room was tiny; so much so that we didn't want to go back to our hotel at the end of the night. We had a hard time looking for space to store two huge luggages. I believe the room is more suitable for a solo traveler. We stayed there for 6 nights. Food options for the breakfast buffet was limited and did not change throughout our stay. On our last day, we woke up to a very wet floor. Apparently, the ceiling along the common corridor was leaking, and the water got soaked onto the carpet and flowed into our room. To our horror, the hotel shut down the water supplies and there was no water at the tap/ toilet bowl. The hotel staff offered to reimburse us if we decide to clean up at a nearby jimjilbang. But as we had a flight to catch, we left the hotel without brushing our teeth/showering. The only saving grace was the very helpful front desk guy. He speaks really good English!
Rapporteer deze beoordeling
Christopher H. (Echt)paren United Kingdom, 2 januari 2016
No title

Location and friendly staff
7
Breakfast is fairly basic. It would be great to have more fresh fruit, sugar free cereals and yoghurt. Rooms could be cleaned more thoroughly, in particular the floors; it would be nice to have a second, say folding chair in the room. The staff at the reception desk are always very friendly, welcoming and helpful.
Rapporteer deze beoordeling
Jenneth O. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 1 januari 2016
No variety in Breakfast

Staff / Location / Water pressure in shower
7,3
Very pleasant
Rapporteer deze beoordeling
Tzu-I Y. (Echt)paren Taiwan, 21 december 2015
Space is limited, but clean and quiet

quiet, clean, large washroom
7
The space is quite limited with strange design that the wash room is as large as the bedroom. The location is a little bit hard to find. The choice of breakfast is also limited and they get close incredible on time.
Rapporteer deze beoordeling
Myo Z. Gezinnen met jonge kinderen Myanmar, 8 december 2015
Money minded hotel. Not recommended.
2,7
Overall rating: Very BAD. Staffs are sweet talker and seem very polite yet will give you lousy service and room if you request sth. Room is tiny with marble floor and poor heating system in winter season. Upon request to change room, they will say fully booked. They are not considerate for guests especially with kid. They are money minded.Based on our expereiced, this hotel charges us more than others and given worst room and poorest service. Say it business hotel, no facilities for business. I rather recommend other hotels that provided PC, nice heating system, cool facilities and spacious rooms. We paid for 3 nights stay and left in one night. Strongly NOT recommed it. We wasted our money and left hotel in one night. They wont help to refund you anyway.
Rapporteer deze beoordeling
Iakov E. (Echt)paren Russia, 3 december 2015
Comfortable trip

1. Best location. 2. Good breakfast. 3.All things for bathrum: towels,toothbrushes,toothpaste, razor,shampoo, conditioner etc.
10
All was good, very good receptionists.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Doulos Hotel SeoelDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - GastenkamerDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - BadkamerDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - BuffetDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - FaciliteitenDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - LobbyDoulos Hotel Seoel - Hotel interieurDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieurDoulos Hotel Seoel - Hotel exterieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05