of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dubai International Airport Hotel

Dubai International Airport, Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Suite Dubai International Airport Hotel Dubai - Suite Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant
Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Zwembad Dubai International Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte Dubai International Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte Dubai International Airport Hotel Dubai - Hotel interieur Dubai International Airport Hotel Dubai - Hotel interieur Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Vergaderruimte
Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 341
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,2

uit 784 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
9,3
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (784)
Sorteer op:
Janie V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 17 augustus 2013
slecht, geen water om te douchen.

gratis ontbijt ivm geen douche. goede service personeel!
8,7
slecht, we werden niet opgehaald bij gate (door slechte site van Agoda!!!) ze hadden namelijk geen vluchtgegevens. verder konden we geen gebruik maken van de douche of wasbak, omdat de waterdruk te laag was, door een lekkage. oplossing die ons was geboden was summier: waterflesjes om ons te wassen & gratis ontbijt. het ontbijt was wel voortreffelijk!! personeel bleef kalm en hielp ons goed, super!
Nicolaas S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 augustus 2013
praktische overnachting

grote schone kamer met een mooie badkamer en een goed bed.
6,7
makkelijk hotel als je laat aan komt en dan vroeg kan slapen en niet meer hoeven reizen. je word naar je hotel gebracht dat vonden we erg attent. voor de rest was het ontbijt magertjes wij vonden de prijs aan de hoge kant voor wat je krijgt volgende keer misschien langer reizen ........
Wouter V. (Echt)paren Netherlands, 1 augustus 2013
Hotel enkel geboekt voor stop-over

Direct op het vliegveld, goede bedden en snelle uitcheck
6,7
Mooie, luxe kamer, maar zeker geen 5 sterren waard.
Britt V. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2013
fijn airport hotel

op de luchthaven gelegen hotel is erg prettig. ruime kamer en vriendelijk, behulpzaam personeel.
7,7
pretttige manier om uit te rusten tussen twee vluchten.
Hendrik D. Zakelijke reizigers Netherlands, 26 maart 2013
Goede ligging op luchthaven, zeker geen 5 sterren

goede bedden, ligging
5
Dit hotel is zeker geen vijf sterren. De hotel check-in werd gerund door 3 trainees. Allemaal zeer traag terwijl je snel naar kamer wilt. Absurd hoge prijs voor een hotelkamer. Als je met de Emirates vliegt heb je vaak 8 tot 9 uur wachttijd op je aansluitende vlucht dus ontkom je niet aan het boeken van di hotel. Zeker omdat Dubai een zeer drukke en krappe luchthaven is. Geloof alle mooie verhalen erover niet.
Tan A. Gezinnen met jonge kinderen Vietnam, 27 februari 2015
Good location

Excellent location for transit pax. Spacious room. Has a warm swimming and gym facility.
8
One night transit is good with the hotel inside the big airport, but the facility is a little bit old at Concourse B. May be the hotel in the new concourse A will have better room. Helpful staff.
Nancy W. (Echt)paren United States of America, 22 februari 2015
Excellent stay for layover

Being met at the gate and escorted to the hotel, the comfortable bed, and provided bath items such as toothbrush, robes, etc.
10
Our flight was delayed 4 hours, so we only had about 6 hours at the hotel, not the whole night's sleep we wanted. So great to be met at the gate and brought expeditiously to the hotel. It was a bit crowded at the desk, but our guide waited and got us to a clerk in good time. The room was very comfortable, especially the bed. Best pillow and bed on our 3 week trip, with lots of nice hotels. Fruit was on a plate, water and coffee maker ready to go for the morning. wish we could have stayed longer. The room is not that large, but with a sofa and long desk, TV, it had everything we needed.
Wenqian Z. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 20 februari 2015
Worst communication
2
I have travelled to over 50 countries. This is the first time that I encounter an airport hotel that requires guests to be inside the airport, ie have a boarding pass. I believe this requires special mention in the communication by Agoda or the hotel so that people who land in Dubai don't mistakenly book this hotel. This is the least you can do!!
Apostolos K. Zakelijke reizigers Greece, 19 februari 2015
The airport hotel

Location, service, quality
10
It is the only airport hotel, however service & quality is at high standards
Ziauddin A. Gezinnen met jonge kinderen Bangladesh, 19 februari 2015
Excellent

Everything
10

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Dubai International Airport Hotel DubaiDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - SuiteDubai International Airport Hotel Dubai - SuiteDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - ZwembadDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - Hotel interieurDubai International Airport Hotel Dubai - Hotel interieurDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - VergaderruimteDubai International Airport Hotel Dubai - VergaderruimteDubai International Airport Hotel Dubai - EntreeDubai International Airport Hotel Dubai - ReceptieDubai International Airport Hotel Dubai - ReceptieDubai International Airport Hotel Dubai - Hotel exterieurDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Dubai International Airport Hotel, Dubai

AS-AGWEB-3B02