Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dubai International Airport Hotel

Dubai International Airport, Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Dubai International Airport Hotel Dubai - Spa Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Spa Dubai International Airport Hotel Dubai - Spa Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Spa Dubai International Airport Hotel Dubai - Receptie Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Uitzicht Dubai International Airport Hotel Dubai - Eten en drinken Dubai International Airport Hotel Dubai - Vergaderruimte Dubai International Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge
Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Spa Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Vergaderruimte Dubai International Airport Hotel Dubai - Uitzicht Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge
Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 341
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
9,3
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (893)
Sorteer op:
Janie V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 17 augustus 2013
slecht, geen water om te douchen.

gratis ontbijt ivm geen douche. goede service personeel!
8,7
slecht, we werden niet opgehaald bij gate (door slechte site van Agoda!!!) ze hadden namelijk geen vluchtgegevens. verder konden we geen gebruik maken van de douche of wasbak, omdat de waterdruk te laag was, door een lekkage. oplossing die ons was geboden was summier: waterflesjes om ons te wassen & gratis ontbijt. het ontbijt was wel voortreffelijk!! personeel bleef kalm en hielp ons goed, super!
Rapporteer deze beoordeling
Nicolaas S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 augustus 2013
praktische overnachting

grote schone kamer met een mooie badkamer en een goed bed.
6,7
makkelijk hotel als je laat aan komt en dan vroeg kan slapen en niet meer hoeven reizen. je word naar je hotel gebracht dat vonden we erg attent. voor de rest was het ontbijt magertjes wij vonden de prijs aan de hoge kant voor wat je krijgt volgende keer misschien langer reizen ........
Rapporteer deze beoordeling
Wouter V. (Echt)paren Netherlands, 1 augustus 2013
Hotel enkel geboekt voor stop-over

Direct op het vliegveld, goede bedden en snelle uitcheck
6,7
Mooie, luxe kamer, maar zeker geen 5 sterren waard.
Rapporteer deze beoordeling
Britt V. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2013
fijn airport hotel

op de luchthaven gelegen hotel is erg prettig. ruime kamer en vriendelijk, behulpzaam personeel.
7,7
pretttige manier om uit te rusten tussen twee vluchten.
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik D. Zakelijke reizigers Netherlands, 26 maart 2013
Goede ligging op luchthaven, zeker geen 5 sterren

goede bedden, ligging
5
Dit hotel is zeker geen vijf sterren. De hotel check-in werd gerund door 3 trainees. Allemaal zeer traag terwijl je snel naar kamer wilt. Absurd hoge prijs voor een hotelkamer. Als je met de Emirates vliegt heb je vaak 8 tot 9 uur wachttijd op je aansluitende vlucht dus ontkom je niet aan het boeken van di hotel. Zeker omdat Dubai een zeer drukke en krappe luchthaven is. Geloof alle mooie verhalen erover niet.
Rapporteer deze beoordeling
Michael F. Individuele reizigers United States of America, 26 augustus 2015
Convenient

location, location, location
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Robert R. Zakelijke reizigers United States of America, 26 augustus 2015
Solid airport hotel

Beds, and massage chairs
8,7
Great hotel for airport transfers. Ideal if you can find out what concourse your flight is in and booking the correct concourse so you don't have to walk too much.
Rapporteer deze beoordeling
Said Z. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 augustus 2015
waiting for connecting flight

very helpfull staff
8
Rapporteer deze beoordeling
Nasreddine J. Gezinnen met oudere kinderen Algeria, 22 augustus 2015
my stay at Dubai International Airport Hotel

courtesyof personnel, cleanliness of rooms and location
8,3
everything was perfect.
Rapporteer deze beoordeling
Michael W. (Echt)paren Canada, 16 augustus 2015
Excellent value and convenience

Location,room comfort,staff
8
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Dubai International Airport Hotel DubaiDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - ReceptieDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - UitzichtDubai International Airport Hotel Dubai - Eten en drinkenDubai International Airport Hotel Dubai - VergaderruimteDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - VergaderruimteDubai International Airport Hotel Dubai - UitzichtDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - ZwembadDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - Lobby

Beoordelingen door klanten - Dubai International Airport Hotel, Dubai

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05