of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dubai International Airport Hotel

Dubai International Airport, Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Dubai International Airport Hotel Dubai - Suite Dubai International Airport Hotel Dubai - Suite Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant
Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Zwembad Dubai International Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte Dubai International Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte Dubai International Airport Hotel Dubai - Hotel interieur Dubai International Airport Hotel Dubai - Hotel interieur Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Vergaderruimte
Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 341
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 755 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
9,3
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (755)
Sorteer op:
Janie V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 17 augustus 2013
slecht, geen water om te douchen.

gratis ontbijt ivm geen douche. goede service personeel!
8,7
slecht, we werden niet opgehaald bij gate (door slechte site van Agoda!!!) ze hadden namelijk geen vluchtgegevens. verder konden we geen gebruik maken van de douche of wasbak, omdat de waterdruk te laag was, door een lekkage. oplossing die ons was geboden was summier: waterflesjes om ons te wassen & gratis ontbijt. het ontbijt was wel voortreffelijk!! personeel bleef kalm en hielp ons goed, super!
Nicolaas S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 augustus 2013
praktische overnachting

grote schone kamer met een mooie badkamer en een goed bed.
6,7
makkelijk hotel als je laat aan komt en dan vroeg kan slapen en niet meer hoeven reizen. je word naar je hotel gebracht dat vonden we erg attent. voor de rest was het ontbijt magertjes wij vonden de prijs aan de hoge kant voor wat je krijgt volgende keer misschien langer reizen ........
Wouter V. (Echt)paren Netherlands, 1 augustus 2013
Hotel enkel geboekt voor stop-over

Direct op het vliegveld, goede bedden en snelle uitcheck
6,7
Mooie, luxe kamer, maar zeker geen 5 sterren waard.
Britt V. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2013
fijn airport hotel

op de luchthaven gelegen hotel is erg prettig. ruime kamer en vriendelijk, behulpzaam personeel.
7,7
pretttige manier om uit te rusten tussen twee vluchten.
Hendrik D. Zakelijke reizigers Netherlands, 26 maart 2013
Goede ligging op luchthaven, zeker geen 5 sterren

goede bedden, ligging
5
Dit hotel is zeker geen vijf sterren. De hotel check-in werd gerund door 3 trainees. Allemaal zeer traag terwijl je snel naar kamer wilt. Absurd hoge prijs voor een hotelkamer. Als je met de Emirates vliegt heb je vaak 8 tot 9 uur wachttijd op je aansluitende vlucht dus ontkom je niet aan het boeken van di hotel. Zeker omdat Dubai een zeer drukke en krappe luchthaven is. Geloof alle mooie verhalen erover niet.
Norbert B. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 22 januari 2015
good

location location location
6,3
good
James B. Individuele reizigers United States of America, 17 januari 2015
Stay in Dubai

Location location locatio
8
Did not partake in any food or dining so that is why the low rating. There was not a selection for none.
Shiner R. (Echt)paren South Africa, 13 januari 2015
Meticulous

1. Staff member received us at international arrivals with our name board
9,7
Jasmeet S. Gezinnen met jonge kinderen India, 12 januari 2015
Great Hotel

Location Room Staff
10
Michael C. (Echt)paren Australia, 8 januari 2015
What was needed for transit travellers but difficu

Quietness, proximity to gates,superb staff.
9,7
It was exactly what we needed.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Dubai International Airport Hotel DubaiDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - SuiteDubai International Airport Hotel Dubai - SuiteDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - ZwembadDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - Hotel interieurDubai International Airport Hotel Dubai - Hotel interieurDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - VergaderruimteDubai International Airport Hotel Dubai - VergaderruimteDubai International Airport Hotel Dubai - EntreeDubai International Airport Hotel Dubai - ReceptieDubai International Airport Hotel Dubai - ReceptieDubai International Airport Hotel Dubai - Hotel exterieurDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - GastenkamerDubai International Airport Hotel Dubai - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Dubai International Airport Hotel, Dubai

AS-AGWEB-3B05