Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dubai International Airport Hotel

Dubai International Airport, Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Dubai International Airport Hotel Dubai - Spa Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Spa Dubai International Airport Hotel Dubai - Spa Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Spa Dubai International Airport Hotel Dubai - Receptie Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Uitzicht Dubai International Airport Hotel Dubai - Eten en drinken Dubai International Airport Hotel Dubai - Vergaderruimte Dubai International Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge
Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Spa Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge Dubai International Airport Hotel Dubai - Lobby Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge Dubai International Airport Hotel Dubai - Restaurant Dubai International Airport Hotel Dubai - Vergaderruimte Dubai International Airport Hotel Dubai - Uitzicht Dubai International Airport Hotel Dubai - Bar/Lounge
Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 341
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
9,3
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,8
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (869)
Sorteer op:
Janie V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 17 augustus 2013
slecht, geen water om te douchen.

gratis ontbijt ivm geen douche. goede service personeel!
8,7
slecht, we werden niet opgehaald bij gate (door slechte site van Agoda!!!) ze hadden namelijk geen vluchtgegevens. verder konden we geen gebruik maken van de douche of wasbak, omdat de waterdruk te laag was, door een lekkage. oplossing die ons was geboden was summier: waterflesjes om ons te wassen & gratis ontbijt. het ontbijt was wel voortreffelijk!! personeel bleef kalm en hielp ons goed, super!
Rapporteer deze beoordeling
Nicolaas S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 augustus 2013
praktische overnachting

grote schone kamer met een mooie badkamer en een goed bed.
6,7
makkelijk hotel als je laat aan komt en dan vroeg kan slapen en niet meer hoeven reizen. je word naar je hotel gebracht dat vonden we erg attent. voor de rest was het ontbijt magertjes wij vonden de prijs aan de hoge kant voor wat je krijgt volgende keer misschien langer reizen ........
Rapporteer deze beoordeling
Wouter V. (Echt)paren Netherlands, 1 augustus 2013
Hotel enkel geboekt voor stop-over

Direct op het vliegveld, goede bedden en snelle uitcheck
6,7
Mooie, luxe kamer, maar zeker geen 5 sterren waard.
Rapporteer deze beoordeling
Britt V. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2013
fijn airport hotel

op de luchthaven gelegen hotel is erg prettig. ruime kamer en vriendelijk, behulpzaam personeel.
7,7
pretttige manier om uit te rusten tussen twee vluchten.
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik D. Zakelijke reizigers Netherlands, 26 maart 2013
Goede ligging op luchthaven, zeker geen 5 sterren

goede bedden, ligging
5
Dit hotel is zeker geen vijf sterren. De hotel check-in werd gerund door 3 trainees. Allemaal zeer traag terwijl je snel naar kamer wilt. Absurd hoge prijs voor een hotelkamer. Als je met de Emirates vliegt heb je vaak 8 tot 9 uur wachttijd op je aansluitende vlucht dus ontkom je niet aan het boeken van di hotel. Zeker omdat Dubai een zeer drukke en krappe luchthaven is. Geloof alle mooie verhalen erover niet.
Rapporteer deze beoordeling
Gaynor J. Individuele reizigers United Kingdom, 31 juli 2015
Overrated Transit Hotel

Location, Location, Location
6,3
Hotel is fine but costs way too much for what is actually a transit hotel, 5* is not required when you actually only need a room for a stop over transit, otherwise you would move outside the airport to a decent Dubai hotel and enjoy the city!!
Rapporteer deze beoordeling
Udaya M. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 27 juli 2015
Terrific location and service

Perfect location, great service and very convenient for long layovers
9,7
The stay was fantastic. I was on a wheel chair due to a recent surgery. The hotel folks active involvement made the check in process a breeze. They took care of all aspects of a layover including coordinating reissue of boarding pass. Highly recommended! Especially if you need special assistance or have young children.
Rapporteer deze beoordeling
Said Z. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 25 juli 2015
Not same hotel as last year

Location
7,3
The carpet looked old and dirty. The room was abit smelly. We always stay at this hotel, however this time was stayed in a different section of the hotel and it seemed it was a different hotel. The staff however are polite and helpfull which made the stay nice.
Rapporteer deze beoordeling
Maureen W. (Echt)paren Australia, 21 juli 2015
An excellent sleep during a long haul flight

Availability, proximity and value for money
9,3
Excellent thank you! We'll be back...
Rapporteer deze beoordeling
Tamas C. (Echt)paren Hungary, 19 juli 2015
OK but overpriced

.............
6,7
Nothing more to say, good hotel at great and convenient location but absolutely overpriced
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Dubai International Airport Hotel DubaiDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - ReceptieDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - UitzichtDubai International Airport Hotel Dubai - Eten en drinkenDubai International Airport Hotel Dubai - VergaderruimteDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - VergaderruimteDubai International Airport Hotel Dubai - UitzichtDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - ZwembadDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - Lobby

Beoordelingen door klanten - Dubai International Airport Hotel, Dubai

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05