Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dubai International Airport Hotel

Dubai International Airport, Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 992 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
9,3
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,8
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (992)
Sorteer op:
Eric B. Gezinnen met jonge kinderen Germany, 11 december 2015
Perfect voor een nichtje wachten op de transfer

Het hotel is in de terminal - geen in- en uitchecken nodig!
10
Rapporteer deze beoordeling
Janie V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 17 augustus 2013
slecht, geen water om te douchen.

gratis ontbijt ivm geen douche. goede service personeel!
8,7
slecht, we werden niet opgehaald bij gate (door slechte site van Agoda!!!) ze hadden namelijk geen vluchtgegevens. verder konden we geen gebruik maken van de douche of wasbak, omdat de waterdruk te laag was, door een lekkage. oplossing die ons was geboden was summier: waterflesjes om ons te wassen & gratis ontbijt. het ontbijt was wel voortreffelijk!! personeel bleef kalm en hielp ons goed, super!
Rapporteer deze beoordeling
Nicolaas S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 augustus 2013
praktische overnachting

grote schone kamer met een mooie badkamer en een goed bed.
6,7
makkelijk hotel als je laat aan komt en dan vroeg kan slapen en niet meer hoeven reizen. je word naar je hotel gebracht dat vonden we erg attent. voor de rest was het ontbijt magertjes wij vonden de prijs aan de hoge kant voor wat je krijgt volgende keer misschien langer reizen ........
Rapporteer deze beoordeling
Wouter V. (Echt)paren Netherlands, 1 augustus 2013
Hotel enkel geboekt voor stop-over

Direct op het vliegveld, goede bedden en snelle uitcheck
6,7
Mooie, luxe kamer, maar zeker geen 5 sterren waard.
Rapporteer deze beoordeling
Britt V. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2013
fijn airport hotel

op de luchthaven gelegen hotel is erg prettig. ruime kamer en vriendelijk, behulpzaam personeel.
7,7
pretttige manier om uit te rusten tussen twee vluchten.
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik D. Zakelijke reizigers Netherlands, 26 maart 2013
Goede ligging op luchthaven, zeker geen 5 sterren

goede bedden, ligging
5
Dit hotel is zeker geen vijf sterren. De hotel check-in werd gerund door 3 trainees. Allemaal zeer traag terwijl je snel naar kamer wilt. Absurd hoge prijs voor een hotelkamer. Als je met de Emirates vliegt heb je vaak 8 tot 9 uur wachttijd op je aansluitende vlucht dus ontkom je niet aan het boeken van di hotel. Zeker omdat Dubai een zeer drukke en krappe luchthaven is. Geloof alle mooie verhalen erover niet.
Rapporteer deze beoordeling
Divasan N. Gezinnen met jonge kinderen South Africa, 24 april 2016
23 hour stop over @ DBX
6,7
Fantastic hospitality and service. Meet and greet at gate took stress out of finding hotel Room spacious, kids enjoyed heated pool and jacuzzi
Rapporteer deze beoordeling
Judy S. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 24 april 2016
A welcome oasis,
6,3
Our flight from Prague landed somewhere in the boondocks, with a long bus ride to the terminal. We could have kissed Jennifer, our sweet meet and greet staff person, who took our heaviest piece of hand luggage and whisked us onto the train and up to reception, then quickly escorted us to our room. Couldn't believe the service for an airport hotel - drinks and canapés arrived on a white clothed table within a few minutes. Lots of toiletries provided, hair dryer - and an iron and ironing board, almost wished we had a use for it, after weeks of living out of suitcases! Would definitely stop over again when flying from Europe to Sydney.
Rapporteer deze beoordeling
Peter K. (Echt)paren United Kingdom, 22 april 2016
Excellent hotel let down by Executive Lounge staff
6
As with my last stay, which was in Concourse B, this stay was excellent except for one surly and inefficient staff member in the executive floor lounge. Otherwise, front of house staff, meet and greet staff, rooms, facilities, food, were all excellent
Rapporteer deze beoordeling
Belinda M. Individuele reizigers South Africa, 20 april 2016
Perfect location for a comfortable rest
6,3
The hotel is in the most perfect location for a comfortable rest between flights. The beds are really good and my favourite touch is the fresh fruit.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
Dubai International Airport Hotel DubaiDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - ReceptieDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - UitzichtDubai International Airport Hotel Dubai - Eten en drinkenDubai International Airport Hotel Dubai - VergaderruimteDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - RestaurantDubai International Airport Hotel Dubai - VergaderruimteDubai International Airport Hotel Dubai - UitzichtDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - ZwembadDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - SpaDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Bar/LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - Executive LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - Hotel interieurDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - Executive LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - LobbyDubai International Airport Hotel Dubai - Executive LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - Executive LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Executive LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - Executive LoungeDubai International Airport Hotel Dubai - FitnessruimteDubai International Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06