Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dubai Marine Beach Resort & Spa

Jumierah Beach Road, Jumeirah strand, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 5182

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 236 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
8,3
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (236)
Sorteer op:
Peter D. Zakelijke reizigers Netherlands, 3 juli 2013
Mooi opgezet club resort

Ligging, keuze aan restaurants, clubs
7
Het resort is mooi, de standaard kamers zijn klein en hebben een heel klein raam. je voelt je een beetje opgesloten.
Rapporteer deze beoordeling
Maria R. Individuele reizigers Netherlands, 2 juni 2013
Prettig

Strand, bars, ontbijt
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Frans M. Zakelijke reizigers Netherlands, 25 september 2012
Heerlijk aan het strand met viendelijk personeel

veel variatie in het aantal restaurants, dicht bij het centrum
8
als u het zakelijke en het aangename wilt vereenigen dan is dit een prima plek.. prachtig strand lekker eten en op 5 minuten van het zakelijke centrum van dubai
Restaurant tip: Thais en vis restaurant zijn uitstekend
Rapporteer deze beoordeling
Zoltan V. Zakelijke reizigers Hungary, 7 mei 2016
Excelent stay
6,7
We loved it 3rd time too.
Rapporteer deze beoordeling
Ibrahim B. Gezinnen met jonge kinderen United Arab Emirates, 6 mei 2016
Tourists
2,7
Reconstruction the hotel as it's too old
Rapporteer deze beoordeling
Othman A. (Echt)paren Kuwait, 12 maart 2016
Dubai Marine is nice place for a couple or family

1 - staff so friendly 2- clean 3- layout
10
We had and amazing weekend there and definitely going back!
Rapporteer deze beoordeling
Mohammed A. (Echt)paren United Arab Emirates, 31 januari 2016
Tropical wonderland

Absolutely beautiful landscape, I felt I was in a tropical wonderland.
8
Very nice hotel. The rooms were a bit small, limited selection of TV channels, very slow WiFi.
Rapporteer deze beoordeling
Andre M. (Echt)paren Australia, 28 oktober 2015
Extremely expensive a bottle of water $10

Near the beach good weather and not too far from the airport
7,3
Expensive room service and breakfast not included. $10 bottle or water $10 for a coffee. They would not let us into the open air bar at the resort because we didn't have closed shoes on... We are in the desert 40 degrees what do they expect??!?! The hotel reception had no idea about local restaurants and places etc
Rapporteer deze beoordeling
Bashaier A. (Echt)paren Kuwait, 10 oktober 2015
amazing hotel

beach/resturant/spa
10
I loved it
Rapporteer deze beoordeling
Derrick M. (Echt)paren United States of America, 26 september 2015
Nice get away
5,3
Great location, friendly staff
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Dubai Marine Beach Resort & Spa DubaiDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - EntreeDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - EntreeDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ZwembadDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Hotel exterieurDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - NachtclubDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - VergaderruimteDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - SpaDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - NachtclubDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Hotel exterieurDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ReceptieDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - FitnessruimteDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Recreatie-faciliteitenDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Sport en activiteitenDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Sport en activiteitenDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - SpeeltuinDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - SpaDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Restaurant


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05