of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dubai Marine Beach Resort & Spa

Jumierah Beach Road, Jumeirah, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 5182 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Suite Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Suite Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer
Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Gastenkamer Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Restaurant Dubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Restaurant
Gebied: Jumeirah Aantal kamers: 195
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 176 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
8,4
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (176)
Sorteer op:
Peter D. Zakelijke reizigers Netherlands, 3 juli 2013
Mooi opgezet club resort

Ligging, keuze aan restaurants, clubs
7
Het resort is mooi, de standaard kamers zijn klein en hebben een heel klein raam. je voelt je een beetje opgesloten.
Maria R. Individuele reizigers Netherlands, 2 juni 2013
Prettig

Strand, bars, ontbijt
8,3
Frans M. Zakelijke reizigers Netherlands, 25 september 2012
Heerlijk aan het strand met viendelijk personeel

veel variatie in het aantal restaurants, dicht bij het centrum
8
als u het zakelijke en het aangename wilt vereenigen dan is dit een prima plek.. prachtig strand lekker eten en op 5 minuten van het zakelijke centrum van dubai
Restaurant tip: Thais en vis restaurant zijn uitstekend
Firas A. Groepen Kuwait, 29 juni 2014
good time

location service and staff
10
Mohammed A. Groepen Saudi Arabia, 26 juni 2014
Great & wonderful hotel

Location ,Beach & corporation staff
9
Mohammad Q. (Echt)paren Jordan, 26 juni 2014
The beach and swimming pools close at 7pm!!!

Location only
6,3
Very disappointing. I wanted to use the beach just after 7pm, but was told it was closed. I tried to use the pools instead, yet they were also closed. After enquiring about this unusual situation, I was told by the staff it was because the swimming pools were dangerous after 7pm!! Never in my life have I experienced something similar. Many doors connecting areas of the resort were locked after 11pm, and we had to take longer walks around the resort to reach our destination, again, we were told this was for security reasons. An in all, was a very disappointing stay.
Sui W. Groepen Hong Kong, 24 juni 2014
Nice private beach

Nice beach, service and gd location
5,7
Nice beach n good service I love it. I ll come again if I visit to Dubai
Ahmad H. Zakelijke reizigers Afghanistan, 17 juni 2014
Memorable

Nice rooms, big bath rooms, nice gardens swimming pools
7,3
Full of enjoyment and memories
Ahmad H. Zakelijke reizigers Afghanistan, 10 juni 2014
Wonderfully
9
Memorable
Dr T. (Echt)paren Kuwait, 13 mei 2014
uncomfortable

location pools and area
3,3
i didn't like it

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Dubai Marine Beach Resort & Spa DubaiDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - SuiteDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - SuiteDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - RestaurantDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Bar/LoungeDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Bar/LoungeDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - LobbyDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - LobbyDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Hotel interieurDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - BalzaalDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - BalzaalDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - BalzaalDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - FitnessruimteDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ZwembadDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ZwembadDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ZwembadDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ZwembadDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ZwembadDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ZwembadDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ZwembadDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ZwembadDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - ZwembadDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - TuinDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - TuinDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - TuinDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - TuinDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - StrandDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - StrandDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - StrandDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - StrandDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Hotel exterieurDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Hotel exterieurDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Hotel exterieurDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Hotel exterieurDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Hotel exterieurDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Bar/LoungeDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Recreatie-faciliteitenDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - GastenkamerDubai Marine Beach Resort & Spa Dubai - Recreatie-faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Dubai Marine Beach Resort & Spa, Dubai

AS-AGWEB-3B01