of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filipijnen 1223 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Dusit Hotel Nikko
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Entree Dusit Thani Manila Hotel Manila - Entree Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Vergaderruimte Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gastenkamer Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gastenkamer Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gastenkamer Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Faciliteiten Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Recreatie-faciliteiten Dusit Thani Manila Hotel Manila - Recreatie-faciliteiten Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gastenkamer Dusit Thani Manila Hotel Manila - Faciliteiten
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Zwembad Dusit Thani Manila Hotel Manila - Fitnessruimte Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Vergaderruimte Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant
Gebied: Makati Aantal kamers: 538
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 3670 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
9,0
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (3670)
Sorteer op:
Petrus C. (Echt)paren Netherlands, 17 maart 2014
Aangenaam hotel met mooie architectuur

Ligging, restaurants, prijs.
8
Heel relaxt verblijf, kamers mogen gerenoveerd worden. Hotel is iets ouder, maar mooi klassiek.
Pieter B. Groepen Netherlands, 2 januari 2014
super geweldig hotel

service geweldige kamers en de ligging
10
Iskandaarof M. Individuele reizigers Netherlands, 27 september 2013
een goed hotel met vriendelijk personeel

goede kamers , ontbijt en goede ligging
9,7
Erg goed verblijf , kom er zeker een keer terug ,een geweldige ervaring
Wim D. Individuele reizigers Belgium, 24 oktober 2011
Leuk hotel, vriendelijke bediening

locatie is super !
8
Ik ga al verschillende jaren naar Dusit. Vroeger heette het Dusit Niko, en moet ik zeggen, was de service wel beter. Niet dat het nu slecht was maar enkele kleine dingen die het verblijf aangenaam maken werden wel teruggeschroefd. Geen welkomstdrink meer in de lobby, geen fruit meer op de kamer. Ook het ontbijt werd beperkt, geen zalm, rauwe ham meer enz..
Annemarijn W. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 3 augustus 2010
Dusit Thani Manila Hotel

ligging en confort
9
Over het algemeen een goed hotel aan te bevelen voor reiziggers die Manila willen zien en voor zakelijke reiziggers omdat het in Makati ligt
Richard V. Groepen Netherlands, 11 april 2010
Verblijf Dusit Thani Manila

Goede lokatie Vriendelijk personeel
8
Ik ben hier twee nachten verbleven, inmiddels in meerdere hotels in Manila verbleven en dit hotel verdient in de toekomst mijn voorkeur, het totaal plaatje is prima bijv.: goede lokatie, vriendelijk personeel, kwaliteit eten, prima kamer, schoon zwembad e.d.
Hendrik S. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 september 2009
een dag in de typhoon

mooi hotel erg luxe, vriendelijk personeel.
9
Het hotel is gelegen in de wijk Makati, voor sommige zaken wat ver weg. De verbinding met het vliegveld is erg goe. Toen wij er waren zaten we precies in de typhoon. Daardoor veel last van water. Het hotel ligt tegenover een klein winkelcentrum, wat makkelijk is. Aan de receptie werden we snel en vriendelijk geholpen. De kamer was zeer netjes en schoon en ruim. We waren hier 1 nact, dus niet veel gebruik gemaakt van faciliteiten
Jhoanna A. (Echt)paren Australia, 15 september 2014
Great service and location but old rooms

Wonderful service, fantastic buffet breakfast and convenient location
6,7
Dusit Thani Manila provides fantastic service. We really enjoyed the buffet breakfast as it had a little station just for Filipino food, and provided standard buffet breakfast options as well. The location is excellent - the main reason we chose the hotel was that it was close to the malls (SM, Glorietta, Landmark and Greenbelt). We also received free WiFi, which was quite fast for Filipino standards. However, we were disappointed with the state of the room we had. We had upgraded to a club room - and it had a musty smell, old/worn carpet, dated furniture and fittings. The bedsheets felt damp. The windows were very dirty and there were noisy renovations happening on nearby rooms. The next time we stay in Makati, we would choose a different hotel.
Oscar C. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 14 september 2014
A very decent place to be with my family

accommodation, friendly staff and value for money
10
The hotel is a nice place to be with your family due to the following reasons: 1. Safety 2. Location 3. Friendly staff ans accomodating 4. Value for money 5. Facilities
Alma B. Zakelijke reizigers Philippines, 13 september 2014
nice and cozy...

good food,verry accomoditing staff and big room
8,7
very pleasant,always stay here every time we come in manila.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - EntreeDusit Thani Manila Hotel Manila - EntreeDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - VergaderruimteDusit Thani Manila Hotel Manila - GastenkamerDusit Thani Manila Hotel Manila - GastenkamerDusit Thani Manila Hotel Manila - GastenkamerDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - FaciliteitenDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Recreatie-faciliteitenDusit Thani Manila Hotel Manila - Recreatie-faciliteitenDusit Thani Manila Hotel Manila - GastenkamerDusit Thani Manila Hotel Manila - FaciliteitenDusit Thani Manila Hotel Manila - ZwembadDusit Thani Manila Hotel Manila - FitnessruimteDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - VergaderruimteDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant


AS-AGWEB-3A01