of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Omgeving Eaton Hong Kong Hong Kong - Entree Eaton Hong Kong Hong Kong - Receptie Eaton Hong Kong Hong Kong - Lobby Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Koffiehuis/Café Eaton Hong Kong Hong Kong - Buffet Eaton Hong Kong Hong Kong - Winkels Eaton Hong Kong Hong Kong - Faciliteiten Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Eaton Hong Kong Hong Kong - Zwembad Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur
Eaton Hong Kong Hong Kong - Balzaal Eaton Hong Kong Hong Kong - Balzaal Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Jordan Aantal kamers: 465
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 3840 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,4
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (3840)
Sorteer op:
Nick D. Zakelijke reizigers Belgium, 20 oktober 2013
De ontvangst was zeer hartelijk en efficient.

Ligging, personeel, grootte kamer
8
Ik was zeer tevreden. Het personeel was vlot en was bereid de extra mile te gaan. Vragen werden vlot behandeld.
Johan V. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2013
viel erg tegen

Ligging, bereikbaarheid , service
6,3
Kregen een kamer naast de lift. Kamer was klein. In de kamer een groot (mooi) bureau met forse stoel, maar nauwelijks plek om je koffer uit te pakken, laat staan open te laten staan. Kamer rook niet fris. Als dit de luxe is dan is het schande.
Thomas T. (Echt)paren Netherlands, 9 november 2012
Prachtige rustpunt in een drukke stad

Ligging, service
8,3
Wij hebben een Club kamer geboekt met een prachtig uitzicht. Qua grootte ruim voldoende en het bed was fantastisch. Verder is er alles aanwezig alles wat een reiziger nodig heeft. De E-Club is echt aan te bevelen. Het personeel aldaar is zeer behulpzaam en staat klaar voor allerlei vragen.
Leonia V. (Echt)paren Netherlands, 22 oktober 2012
Fraai luxueus hotel op goede locatie

Rooftop zwembad, free wifi, dichtbij metro jordan, garden rstaurant
8,7
Zeer prettig hotel, gelegen dichtbij Jordan metro station. Goede mogelijkheden voor langer verblijf door aanwezigheid rooftop zwembad en fraaie gym. Moderne uitstraling en ruime badkamer met goede douche. n niet al te grote kamer, maar alles is aanwezig. Attent personeel. Futuristisch uitzicht op stad en harbour view vanaf dakterras en vanuit de liften. Veel comfort voor de prijs. Mogelijkheid buiten op dakterras te eten van een goedeen betaalbare menukaart. Vanuit hotel zijn verschillende wijken goed bereikbaar.
Uitgaansleven tip: Heerlijk uiteten met de roltrappen vanuit Centraal in Soho, drankje in wijk Wan Chai.
Martin N. (Echt)paren Netherlands, 30 oktober 2011
prettig hotel, goede service

midden in het centrum en eenvoudig te bereiken
7,7
Dit hotel geboekt nav beursbezoek. Prettig hotel met uitstekende service en nette kamers. Kortom een hotel welke zeker aan te bevelen is.
Berend V. Individuele reizigers Netherlands, 23 oktober 2009
Nice but small

Midden in een levendige chinese wijk. Netjes verzorg hotel met mooie gym.
7,3
Sng P. (Echt)paren Singapore, 16 april 2015
Comfortable Stay

Friendly Staff, Clean Room, Very near to Jordan MTR station
10
Very Pleasant Stay. clean room with comfortable bed. very near to Jordan MTR Station, so it's very convenient to go anywhere in HK :) it's a holiday to celebrate my birthday and eaton has made it very special when they had prepared a lovely birthday cake for me on my birthday. Thank you! ;) will definitely recommend this hotel to my friends who are coming to HK.
Kai P. (Echt)paren Singapore, 12 april 2015
Superb location! Really easy to travel around.

The location of the hotel, the friendly staff & the size of the room
8
Overall, it was a pleasant stay at Eaton Hotel. The location of the hotel was definitely a bonus. It makes travelling around much easier. The area around the hotel was also pretty happening. Hotel room was of a decent size as well. However, on our last night stay the room reeked of smoking smell in the middle of the night. Not sure where the smell came from but the entire level we were staying at was non-smoking rooms. The smell of pretty strong & we even tried to turn off the aircon to see if things would get better but the smell continues to linger on. The smell was pretty overwhelming & we had some difficulties trying to get to sleep as our throat feels dry due to the poor air quality.
Janice P. Individuele reizigers Canada, 11 april 2015
Good Staff

Location,staff and food.
9
Actually, I have stayed there many many times because the Club Room is so good -but I was disappointed that it is not at the standard it was before . The food selection in the club is disappointing for the price we pay . The staff is still excellent there. My main reason for staying there has always been the Club so I may have to look elsewhere as The Club room is attractive .Apart from that-no problem.
Hwee Y. Zakelijke reizigers Singapore, 10 april 2015
Water pressure at shower head too low

Location, hospitality, cleanliness
8,3
Good, it is better if the room thermostat can control the room temperature more effectively. It was very cold at night, the room temperature was very low even though thermostat was set to 30 Deg. C

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OmgevingEaton Hong Kong Hong Kong - EntreeEaton Hong Kong Hong Kong - ReceptieEaton Hong Kong Hong Kong - LobbyEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - Koffiehuis/CaféEaton Hong Kong Hong Kong - BuffetEaton Hong Kong Hong Kong - WinkelsEaton Hong Kong Hong Kong - FaciliteitenEaton Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteEaton Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteEaton Hong Kong Hong Kong - ZwembadEaton Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurEaton Hong Kong Hong Kong - BalzaalEaton Hong Kong Hong Kong - BalzaalEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - BadkamerEaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B03