of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Eaton Hotel

Eaton Hong Kong Hong Kong - Omgeving Eaton Hong Kong Hong Kong - Entree Eaton Hong Kong Hong Kong - Receptie Eaton Hong Kong Hong Kong - Lobby Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Koffiehuis/Café Eaton Hong Kong Hong Kong - Buffet Eaton Hong Kong Hong Kong - Winkels Eaton Hong Kong Hong Kong - Faciliteiten Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Eaton Hong Kong Hong Kong - Zwembad Eaton Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur
Eaton Hong Kong Hong Kong - Balzaal Eaton Hong Kong Hong Kong - Balzaal Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Jordan Aantal kamers: 465
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 3246 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,4
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (3246)
Sorteer op:
Nick D. Zakelijke reizigers Belgium, 20 oktober 2013
De ontvangst was zeer hartelijk en efficient.

Ligging, personeel, grootte kamer
8
Ik was zeer tevreden. Het personeel was vlot en was bereid de extra mile te gaan. Vragen werden vlot behandeld.
Johan V. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2013
viel erg tegen

Ligging, bereikbaarheid , service
6,3
Kregen een kamer naast de lift. Kamer was klein. In de kamer een groot (mooi) bureau met forse stoel, maar nauwelijks plek om je koffer uit te pakken, laat staan open te laten staan. Kamer rook niet fris. Als dit de luxe is dan is het schande.
Thomas T. (Echt)paren Netherlands, 9 november 2012
Prachtige rustpunt in een drukke stad

Ligging, service
8,3
Wij hebben een Club kamer geboekt met een prachtig uitzicht. Qua grootte ruim voldoende en het bed was fantastisch. Verder is er alles aanwezig alles wat een reiziger nodig heeft. De E-Club is echt aan te bevelen. Het personeel aldaar is zeer behulpzaam en staat klaar voor allerlei vragen.
Leonia V. (Echt)paren Netherlands, 22 oktober 2012
Fraai luxueus hotel op goede locatie

Rooftop zwembad, free wifi, dichtbij metro jordan, garden rstaurant
8,7
Zeer prettig hotel, gelegen dichtbij Jordan metro station. Goede mogelijkheden voor langer verblijf door aanwezigheid rooftop zwembad en fraaie gym. Moderne uitstraling en ruime badkamer met goede douche. n niet al te grote kamer, maar alles is aanwezig. Attent personeel. Futuristisch uitzicht op stad en harbour view vanaf dakterras en vanuit de liften. Veel comfort voor de prijs. Mogelijkheid buiten op dakterras te eten van een goedeen betaalbare menukaart. Vanuit hotel zijn verschillende wijken goed bereikbaar.
Uitgaansleven tip: Heerlijk uiteten met de roltrappen vanuit Centraal in Soho, drankje in wijk Wan Chai.
Martin N. (Echt)paren Netherlands, 30 oktober 2011
prettig hotel, goede service

midden in het centrum en eenvoudig te bereiken
7,7
Dit hotel geboekt nav beursbezoek. Prettig hotel met uitstekende service en nette kamers. Kortom een hotel welke zeker aan te bevelen is.
Berend V. Individuele reizigers Netherlands, 23 oktober 2009
Nice but small

Midden in een levendige chinese wijk. Netjes verzorg hotel met mooie gym.
7,3
Chee W. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 29 juli 2014
short staycation

food, service and room
9
Sharren P. (Echt)paren Canada, 26 juli 2014
Big Disappointment

The best two things about the hotel are the location and the food in the Chinese restaurant downstairs.
5,3
We stayed for three nights after a trip to Thailand, Vietnam, and Cambodia. This hotel was by far the worst hotel. It is oddly set up in terms of a street-level concierge desk (and an unhelpful one) but an upper floor reception (also with unhelpful staff). We expected the room to be small, but we certainly didn't expect disrepair, a very uncomfortable bed, a shower with a hand-held nozzle that literally had to be held to work. I had to rest it on my shoulder in order to wash! There were chips in the tub, a significant amount of rust, a counter that looked permanently dirty, and a carpet that felt filthy. The other couple we were with had the room beside us and had an equally disgusting room. Truly. We complained and were given a free van ride to the airport when we left. This was certainly kind, but it didn't change the fact that the lousy rooms and difficult to get around in hotel made the last few days of our vacation less than satisfactory. The pool area is also in a state of disrepair with chairs that need serious refurnishing, cushions that were filthy. Outside the work-out area were two massage chairs that were both unclean and in disrepair in terms of the leather being worn down - seriously worn down - and so on. I would not, under any circumstances, stay at this hotel again. The area is fabulous, but the Eaton should be a miss, period.
Chew C. Groepen Singapore, 23 juli 2014
Good Choice

good loation, peacful & clean
9,3
good
. Zakelijke reizigers 23 juli 2014
Nice hotel in a good location. Close to transport.

Location pool garden
8,3
I stayed for 5 nights. Hong Kong is always good for the shopping the hotel was handy for transport linksaking business meetings easy to get to.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OmgevingEaton Hong Kong Hong Kong - EntreeEaton Hong Kong Hong Kong - ReceptieEaton Hong Kong Hong Kong - LobbyEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - Koffiehuis/CaféEaton Hong Kong Hong Kong - BuffetEaton Hong Kong Hong Kong - WinkelsEaton Hong Kong Hong Kong - FaciliteitenEaton Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteEaton Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteEaton Hong Kong Hong Kong - ZwembadEaton Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurEaton Hong Kong Hong Kong - BalzaalEaton Hong Kong Hong Kong - BalzaalEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A07