Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Omgeving Eaton Hong Kong Hong Kong - Lobby Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Buffet Eaton Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Eaton Hong Kong Hong Kong - Zwembad Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer
Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Eaton Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Jordan Aantal kamers: 465
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,4
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (3958)
Sorteer op:
Nick D. Zakelijke reizigers Belgium, 20 oktober 2013
De ontvangst was zeer hartelijk en efficient.

Ligging, personeel, grootte kamer
8
Ik was zeer tevreden. Het personeel was vlot en was bereid de extra mile te gaan. Vragen werden vlot behandeld.
Johan V. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2013
viel erg tegen

Ligging, bereikbaarheid , service
6,3
Kregen een kamer naast de lift. Kamer was klein. In de kamer een groot (mooi) bureau met forse stoel, maar nauwelijks plek om je koffer uit te pakken, laat staan open te laten staan. Kamer rook niet fris. Als dit de luxe is dan is het schande.
Thomas T. (Echt)paren Netherlands, 9 november 2012
Prachtige rustpunt in een drukke stad

Ligging, service
8,3
Wij hebben een Club kamer geboekt met een prachtig uitzicht. Qua grootte ruim voldoende en het bed was fantastisch. Verder is er alles aanwezig alles wat een reiziger nodig heeft. De E-Club is echt aan te bevelen. Het personeel aldaar is zeer behulpzaam en staat klaar voor allerlei vragen.
Leonia V. (Echt)paren Netherlands, 22 oktober 2012
Fraai luxueus hotel op goede locatie

Rooftop zwembad, free wifi, dichtbij metro jordan, garden rstaurant
8,7
Zeer prettig hotel, gelegen dichtbij Jordan metro station. Goede mogelijkheden voor langer verblijf door aanwezigheid rooftop zwembad en fraaie gym. Moderne uitstraling en ruime badkamer met goede douche. n niet al te grote kamer, maar alles is aanwezig. Attent personeel. Futuristisch uitzicht op stad en harbour view vanaf dakterras en vanuit de liften. Veel comfort voor de prijs. Mogelijkheid buiten op dakterras te eten van een goedeen betaalbare menukaart. Vanuit hotel zijn verschillende wijken goed bereikbaar.
Uitgaansleven tip: Heerlijk uiteten met de roltrappen vanuit Centraal in Soho, drankje in wijk Wan Chai.
Martin N. (Echt)paren Netherlands, 30 oktober 2011
prettig hotel, goede service

midden in het centrum en eenvoudig te bereiken
7,7
Dit hotel geboekt nav beursbezoek. Prettig hotel met uitstekende service en nette kamers. Kortom een hotel welke zeker aan te bevelen is.
Berend V. Individuele reizigers Netherlands, 23 oktober 2009
Nice but small

Midden in een levendige chinese wijk. Netjes verzorg hotel met mooie gym.
7,3
Wan Q. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 28 juni 2015
Pleasant stay

Clean and fuss-free.
8
Glad to be back at Eaton after my last visit almost 6 years ago. My stay was very pleasant and very pleased to find that the rooms are in very clean and relatively new conditions. Initially I was quite worried that the walls would be thin and since we're assigned the room by the lifts, it will be a very noisy stay. Happy to say my worries were unfounded. The room was slightly smaller than I expected but still comfortable. Would be glad to be a return customer in my next visit.
Teng M. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 26 juni 2015
Good hotel

Very clean, space is just nice, courteous staff
9,3
Very good
Hui S. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 26 juni 2015
friendly staffs

we have our pleasant stay wz eaton,room clean,staffs friendly and helpful
9
We love the location,convenience and food are nice
Evina W. Individuele reizigers Australia, 23 juni 2015
why give a title, , ask for too much

locations, pretty good service, convenience
8,3
Good but we prefer the bed sheets changing every second day.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OmgevingEaton Hong Kong Hong Kong - LobbyEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - BuffetEaton Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteEaton Hong Kong Hong Kong - ZwembadEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - Koffiehuis/CaféEaton Hong Kong Hong Kong - WinkelsEaton Hong Kong Hong Kong - FaciliteitenEaton Hong Kong Hong Kong - ReceptieEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteEaton Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - ZwembadEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - GastenkamerEaton Hong Kong Hong Kong - ReceptieEaton Hong Kong Hong Kong - ReceptieEaton Hong Kong Hong Kong - OmgevingEaton Hong Kong Hong Kong - Nabij attractieEaton Hong Kong Hong Kong - OmgevingEaton Hong Kong Hong Kong - Nabij attractie


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08