Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

EGI Resort and Hotel

Looc, Maribago, Mactan Island, Mactan Island, Filipijnen 6015 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

EGI Resort and Hotel Mactan Island - Zwembad EGI Resort and Hotel Mactan Island - Hotel exterieur EGI Resort and Hotel Mactan Island - Strand EGI Resort and Hotel Mactan Island - Hotel exterieur EGI Resort and Hotel Mactan Island - Faciliteiten EGI Resort and Hotel Mactan Island - Restaurant EGI Resort and Hotel Mactan Island - Zwembad EGI Resort and Hotel Mactan Island - Faciliteiten EGI Resort and Hotel Mactan Island - Omgeving EGI Resort and Hotel Mactan Island - Omgeving EGI Resort and Hotel Mactan Island - Hotel interieur EGI Resort and Hotel Mactan Island - Gastenkamer EGI Resort and Hotel Mactan Island - Hotel interieur EGI Resort and Hotel Mactan Island - Hotel interieur EGI Resort and Hotel Mactan Island - Uitzicht EGI Resort and Hotel Mactan Island - Zwembad
EGI Resort and Hotel Mactan Island - Zwembad EGI Resort and Hotel Mactan Island - Uitzicht EGI Resort and Hotel Mactan Island - Restaurant EGI Resort and Hotel Mactan Island - Zwembad EGI Resort and Hotel Mactan Island - Zwembad EGI Resort and Hotel Mactan Island - Zwembad EGI Resort and Hotel Mactan Island - Lobby EGI Resort and Hotel Mactan Island - Strand EGI Resort and Hotel Mactan Island - Zwembad EGI Resort and Hotel Mactan Island - Restaurant EGI Resort and Hotel Mactan Island - Uitzicht EGI Resort and Hotel Mactan Island - Zwembad
Gebied: Mactan Island Aantal kamers: 171

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig
Verhouding prijs/kwaliteit
6,5
Ligging
6,8
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (440)
Sorteer op:
Bastiaan V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 4 januari 2013
redelijk hotel, matig strand

dichtbij het vliegveld
6,3
Voordeel dat het vliegveld dichtbij is.. Jammer dat er verder vrij weinig te doen is.. strand is niet noemenswaardig en verder is er alleen een zwembad..
Rapporteer deze beoordeling
Andre M. Individuele reizigers Netherlands, 7 april 2010
voor mensen die ook recensies lezen

vriendelijk pesoneel mooie schone kamer , hotel is ook nieuw en ziet er schoon uit .
6,3
Allereerst wil ik opmerken dat als mensen een recensie schrijven ook best negatieve punyen genoemd knnen worden .. Dit hotel is absoluut géén 3 sterren hotel. De kamer is in weliswaar in orde , maar aan lle faciliteiten die zich zeggen aan te bieden mankeert wat . Bij aankomst waren alle 3 de liften kapot ( erg jammer, als je kamer op de 5e verdieping is!! ) s avonds was er 1 even gemaakt, en daarop is de monteur weer naar manilla gegaan , ( en die andee 2 kapot schijnt zo te horen ), Echter de volgende dag weer kapot!! Het zwembadwater was groen maar werd behandeld . toen het uitbehandeld was was het groen weg maar nog wel troebel. ach als je alle nadelen bekijkt, is het duidelijk dat ik enorm spijt had dat ik voor dit hotel gekozen heb , terwijl in de buurt een hotel /resort zit in dezelfde prijsklasse , waar alles wel in orde is . Ik denk dat het management gewoon eens rond moet lopen en kijken wat er nu allemaal mis is , en het ( zeker welwillend ) personeel aansturen waar het nodig is .
Restaurant tip: als je rechts af gaat zijn er langs de hoofdweg d wat verder wat meer restaurants( links ook maar die zie je gelijk al ) . Bovendien zit daar white beach resort ook ( moet je rechts op t splitsing / restaurants links met weg mee ) ook ...zo had je ook kunnen genieten voor hetzelfde geld ..kijk dus daar maar niet maakt het alleen pijnlijker .
Rapporteer deze beoordeling
Mary A. (Echt)paren Philippines, 30 juni 2015
relaxing

relaxing, quite, clean
8
nice place to relax with family... can enjoy in pool and beach
Rapporteer deze beoordeling
Petrus P. Zakelijke reizigers Philippines, 24 juni 2015
Value for money hotel

staff, beach, price
7
Rapporteer deze beoordeling
Catherine K. (Echt)paren Canada, 12 juni 2015
didn't know what to expect.

the pool slide, the staff, the location
7
It was a good location, lots of friendly locals and helpful. Things to see in the area, convenient. Pool and back was nice. Lots of roaches of all sizes in the room, with biting bugs. Not so clean bathroom, little to no hot water, outdated applances. Overall livable hotel, nice to spend the nights, but not so nice to enjoy just the amenities.
Rapporteer deze beoordeling
Philip P. (Echt)paren Philippines, 12 juni 2015
Good room and nice pools.

Breakfast, Stay, Pool
8
I like it.
Rapporteer deze beoordeling
Gautam A. Individuele reizigers India, 26 mei 2015
Room which did not have airconditioner working pro

1)Room size is big. ,it's clean But Bathroom is tiny .(2) the breakfast buffet is quite ok
4,3
I arrived at the EGI resort and had to keep changing my room (3 time). Because the darn window airconditioners were either too noisy or the filter was completely choked and the staff did not want to clean it as it's not there duty .the pool and beach are dirty and not like the photos nor is there bar existing The beach is a joke. It's slime and dirty water. . The swimming pool doesn't look like it's been cleaned for a week . And u step outside of the hotel. And turn left towards the Metro supermarket. There are quite a number of food stores and returants .from cheap to expensive. For korean and japanese food This resort is quite crappy basically. Thought I will go sit by the pool and beach and relax and have a nice meal and drink. Instead. Sat I the lobby and had a club sandwich.
Rapporteer deze beoordeling
Min H. (Echt)paren South Korea, 25 mei 2015
value for money

kind staff, nice ocean view, lots of swim pool
8,3
kind staff, nice ocean view, lots of swim pool everything was fine also, the location was nice i want to visit again soon
Rapporteer deze beoordeling
Robert J. (Echt)paren Australia, 18 mei 2015
Pleasant

Location , staff , close to airport
6,7
Rapporteer deze beoordeling
Rafal P. (Echt)paren Poland, 16 mei 2015
No WiFi. No ligt on roof swiming pool Bugs in room

price
4,7
Just ślepy and go away.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

EGI Resort and Hotel Mactan IslandEGI Resort and Hotel Mactan Island - ZwembadEGI Resort and Hotel Mactan Island - Hotel exterieurEGI Resort and Hotel Mactan Island - StrandEGI Resort and Hotel Mactan Island - Hotel exterieurEGI Resort and Hotel Mactan Island - FaciliteitenEGI Resort and Hotel Mactan Island - RestaurantEGI Resort and Hotel Mactan Island - ZwembadEGI Resort and Hotel Mactan Island - FaciliteitenEGI Resort and Hotel Mactan Island - OmgevingEGI Resort and Hotel Mactan Island - OmgevingEGI Resort and Hotel Mactan Island - Hotel interieurEGI Resort and Hotel Mactan Island - GastenkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - Hotel interieurEGI Resort and Hotel Mactan Island - Hotel interieurEGI Resort and Hotel Mactan Island - UitzichtEGI Resort and Hotel Mactan Island - ZwembadEGI Resort and Hotel Mactan Island - ZwembadEGI Resort and Hotel Mactan Island - UitzichtEGI Resort and Hotel Mactan Island - RestaurantEGI Resort and Hotel Mactan Island - ZwembadEGI Resort and Hotel Mactan Island - ZwembadEGI Resort and Hotel Mactan Island - ZwembadEGI Resort and Hotel Mactan Island - LobbyEGI Resort and Hotel Mactan Island - StrandEGI Resort and Hotel Mactan Island - ZwembadEGI Resort and Hotel Mactan Island - RestaurantEGI Resort and Hotel Mactan Island - UitzichtEGI Resort and Hotel Mactan Island - ZwembadEGI Resort and Hotel Mactan Island - LobbyEGI Resort and Hotel Mactan Island - ZwembadEGI Resort and Hotel Mactan Island - FaciliteitenEGI Resort and Hotel Mactan Island - GastenkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - GastenkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - GastenkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - GastenkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - Balkon/TerrasEGI Resort and Hotel Mactan Island - GastenkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - BadkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - BadkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - BadkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - GastenkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - BadkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - BadkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - GastenkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - GastenkamerEGI Resort and Hotel Mactan Island - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - EGI Resort and Hotel, Mactan Island

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05