Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Center, Soerabaja, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Elmi Hotel Soerabaja - Badkamer Elmi Hotel Soerabaja - Vergaderruimte Elmi Hotel Soerabaja - Bar/Lounge Elmi Hotel Soerabaja - Buffet Elmi Hotel Soerabaja - Fitnessruimte Elmi Hotel Soerabaja - Fitnessruimte Elmi Hotel Soerabaja - Receptie Elmi Hotel Soerabaja - Vergaderruimte Elmi Hotel Soerabaja - Badkamer Elmi Hotel Soerabaja - Vergaderruimte Elmi Hotel Soerabaja - Vergaderruimte Elmi Hotel Soerabaja - Business Center Elmi Hotel Soerabaja - Koffiehuis/Café Elmi Hotel Soerabaja - Koffiehuis/Café Elmi Hotel Soerabaja - Winkels Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer
Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Suite Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Suite Elmi Hotel Soerabaja - Fitnessruimte
Ligging: Surabaya Center Aantal kamers: 140
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 182 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (182)
Richard M. Individuele reizigers Netherlands, 1 april 2014
redelijk hotel

goed gelegen, internet snel.
5
Bernadette M. (Echt)paren Netherlands, 13 november 2012
Lekker hotel met goed ontbijt

Hagelslag bij het ontbijt ( haha)
8,3
Ik had wat kritische reacties gelezen, maar ten onrechte wat mij betreft. Rustig hotel, lekker zwembad, goed ontbijt met heeeele lekkere koffie ( is moeilijk te krijgen in azie). Kortom wij hebben een fijne tijd gehad.
Winkel tip: In de directe omgeving 2 grote shoppingmalls, je kan je dus uitleven op dat terrein.
Tik O. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2012
Oud hotel

dichtbij stad
7
Het hotel is wat gedateerd en heeft een grondige renovatie nodig, het plafond ziet er slecht uit, kamer is voldoende ruim
Jozef B. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2012
Leuk hotel en service met een gliml. &primaLocatie

locatie is prima en is op loopafstand van de TP en andere winkels
6
Prima verblijf; personeel is vriendelijk en behulpzaam; het eten is gevarieerd en lekker; live muziek is ook prima en is tevens sfeerbevorderend. wat wij missen is onze seniorkok die tijdens ons vorig verblijf ons elke keer ons verraste met zijn vriendelijkheid en ons uitlegde over de herkomst van de gerechten en ons vriendelijk bejegende. Dit punt is alleen als meerwaarde van ons verblijf in dit hotel. Het gaat niet ten koste van de andere koks en personeel. Dit is een persoonlijke noot van ons.
Tip: alles is in de buurt te verkrijgen. Alleen 1 minpunt dat ligt niet direct aan het hotel. De taxi kan weleens oneerlijke meterstanden weergeven zodat je meer moet gaan betalen voor een rit. Toevallig was dit de Blue Bird. Wellicht zou als hotel deze maatschappijen kunnen benaderen om eerlijk en klantvriendelijk te zijn voor uw gasten waardoor het verblijf alleen maar wordt veraangenaamd. Dus geen irritaties meer wegens oneerlijk gedrag. Nogmaals dit is een upgrading van jullie service
Ashok K. Zakelijke reizigers India, 15 april 2014
My Stay was good , Hotel Staff are very suportive

Hotel Staf and Resturant for good food
4,3
overall It was good
Peter S. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 22 januari 2014
Ticked all the boxes. Restaurant sublime

Food, location, value
9,3
A great hotel in the centre of the city with fantastic food and excellent, friendly service. Great value for money as well.
Gianluca P. Zakelijke reizigers France, 16 januari 2014
Central location, not the best but.. ok!

Central location, cheap, breakfsat is ok.
7,3
Just one night there for business, the hotel is a bit old fashioned and the rooms should be renewed. it's clean though and acceptable for the price you pay.
David S. Zakelijke reizigers Indonesia, 14 januari 2014
Good but not great

Close to local restaurants, Close to Mall, Comfort room
6
Good, the room is comfortable and I can enjoy the night. Wi-fi is ok and swimming pool is ok. Old hotel, I think a bit overpriced. If I had money to stay at this hotel I'd better go to other hotel.
Tjandra S. Zakelijke reizigers Indonesia, 29 november 2013
Old Hotel but Clean

It is an old hotel, but it is maintain properly, and located centrally. Don't miss the gamelan performance between 17.30 to 19.30.
7,3
It a pleasant hotel to stay, although it is an old hotel, the room is clean. But in the restaurant, you might be bother with some smokers.
Fahnia C. Zakelijke reizigers Indonesia, 8 november 2013
old building, but still nice..

nice, old building, cozy
7
cozy, old hotel with nice service, i also use the gym in this hotel, hotel with green environment

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Elmi Hotel SoerabajaElmi Hotel Soerabaja - BadkamerElmi Hotel Soerabaja - VergaderruimteElmi Hotel Soerabaja - Bar/LoungeElmi Hotel Soerabaja - BuffetElmi Hotel Soerabaja - FitnessruimteElmi Hotel Soerabaja - FitnessruimteElmi Hotel Soerabaja - ReceptieElmi Hotel Soerabaja - VergaderruimteElmi Hotel Soerabaja - BadkamerElmi Hotel Soerabaja - VergaderruimteElmi Hotel Soerabaja - VergaderruimteElmi Hotel Soerabaja - Business Center Elmi Hotel Soerabaja - Koffiehuis/CaféElmi Hotel Soerabaja - Koffiehuis/CaféElmi Hotel Soerabaja - WinkelsElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - SuiteElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - SuiteElmi Hotel Soerabaja - FitnessruimteElmi Hotel Soerabaja - ReceptieElmi Hotel Soerabaja - VergaderruimteElmi Hotel Soerabaja - FitnessruimteElmi Hotel Soerabaja - BadkamerElmi Hotel Soerabaja - BadkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - FitnessruimteElmi Hotel Soerabaja - RestaurantElmi Hotel Soerabaja - SuiteElmi Hotel Soerabaja - SuiteElmi Hotel Soerabaja - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Elmi Hotel, Soerabaja

AS-AGWEB-3B05