Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Center, Surabaya, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Elmi Hotel Surabaya - Gastenkamer Elmi Hotel Surabaya - Gastenkamer Elmi Hotel Surabaya - Badkamer Elmi Hotel Surabaya - Badkamer Elmi Hotel Surabaya - Gastenkamer Elmi Hotel Surabaya - Gastenkamer Elmi Hotel Surabaya - Badkamer Elmi Hotel Surabaya - Gastenkamer Elmi Hotel Surabaya - Vergaderruimte Elmi Hotel Surabaya - Gastenkamer Elmi Hotel Surabaya - Hotel exterieur
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 140
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,0
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (226)
Sorteer op:
Alfons C. (Echt)paren Netherlands, 30 mei 2015
Mijn favoriet hotel in soerabaya

De ontbijt, hygiene, personeels
10
Het is de beste hotel van ons als wij naar Soerabaya komen. Alleen 1 punt die verbetert moet zijn is de WIFI is zo zwaak in de slaap kamers en in de gangen. Alleen ietsje sterker in de loby.
Rapporteer deze beoordeling
Francisca T. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 14 mei 2015
Prima hotel.

Goede ligging. Vriendelijk personeel en ontbijt is prima, veel keuze.
8,3
Dit is de 2e keer, dat wij hier verblijven. En we zullen zeker nog terugkomen. Ook zeker aan anderen aan te bevelen. Prima verblijf.
Rapporteer deze beoordeling
Irawati P. (Echt)paren Netherlands, 20 februari 2015
Elmi

prijs kwaliteits verhouding. vriendelijke staf. goede ontbijt.Uitste kend
8,3
Uitstekend een aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Richard M. Individuele reizigers Netherlands, 1 april 2014
redelijk hotel

goed gelegen, internet snel.
5
Rapporteer deze beoordeling
Bernadette M. (Echt)paren Netherlands, 13 november 2012
Lekker hotel met goed ontbijt

Hagelslag bij het ontbijt ( haha)
8,3
Ik had wat kritische reacties gelezen, maar ten onrechte wat mij betreft. Rustig hotel, lekker zwembad, goed ontbijt met heeeele lekkere koffie ( is moeilijk te krijgen in azie). Kortom wij hebben een fijne tijd gehad.
Winkel tip: In de directe omgeving 2 grote shoppingmalls, je kan je dus uitleven op dat terrein.
Rapporteer deze beoordeling
Tik O. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2012
Oud hotel

dichtbij stad
7
Het hotel is wat gedateerd en heeft een grondige renovatie nodig, het plafond ziet er slecht uit, kamer is voldoende ruim
Rapporteer deze beoordeling
Jozef B. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2012
Leuk hotel en service met een gliml. &primaLocatie

locatie is prima en is op loopafstand van de TP en andere winkels
6
Prima verblijf; personeel is vriendelijk en behulpzaam; het eten is gevarieerd en lekker; live muziek is ook prima en is tevens sfeerbevorderend. wat wij missen is onze seniorkok die tijdens ons vorig verblijf ons elke keer ons verraste met zijn vriendelijkheid en ons uitlegde over de herkomst van de gerechten en ons vriendelijk bejegende. Dit punt is alleen als meerwaarde van ons verblijf in dit hotel. Het gaat niet ten koste van de andere koks en personeel. Dit is een persoonlijke noot van ons.
Tip: alles is in de buurt te verkrijgen. Alleen 1 minpunt dat ligt niet direct aan het hotel. De taxi kan weleens oneerlijke meterstanden weergeven zodat je meer moet gaan betalen voor een rit. Toevallig was dit de Blue Bird. Wellicht zou als hotel deze maatschappijen kunnen benaderen om eerlijk en klantvriendelijk te zijn voor uw gasten waardoor het verblijf alleen maar wordt veraangenaamd. Dus geen irritaties meer wegens oneerlijk gedrag. Nogmaals dit is een upgrading van jullie service
Rapporteer deze beoordeling
Mun J. Individuele reizigers Malaysia, 28 mei 2015
Nice stay

Friendly staff, big room
6
Elmi Hotel is an old style hotel but it is quite well kept and clean. Room was big but insulation not great as I could hear the loud traffic outside. Friendly and helpful staff. Breakfast was fine. Not far from Plaza Tunjungan.
Rapporteer deze beoordeling
Stefanus S. (Echt)paren Indonesia, 21 mei 2015
Classic Look with Warm Location

Durablity, Easy Cite, and Possible to find for Newcomers
7,3
Staying 1 Night as Transit Hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Boedi C. Zakelijke reizigers Indonesia, 20 mei 2015
Location, Food, Staff were valuable.

Location, Food, Staff
7
So far so good.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - BadkamerElmi Hotel Surabaya - BadkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - BadkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - VergaderruimteElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - Hotel exterieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06