of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Center, Soerabaja, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Badkamer Elmi Hotel Soerabaja - Badkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Badkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Vergaderruimte Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Hotel exterieur
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 140
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 207 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (207)
Sorteer op:
Richard M. Individuele reizigers Netherlands, 1 april 2014
redelijk hotel

goed gelegen, internet snel.
5
Bernadette M. (Echt)paren Netherlands, 13 november 2012
Lekker hotel met goed ontbijt

Hagelslag bij het ontbijt ( haha)
8,3
Ik had wat kritische reacties gelezen, maar ten onrechte wat mij betreft. Rustig hotel, lekker zwembad, goed ontbijt met heeeele lekkere koffie ( is moeilijk te krijgen in azie). Kortom wij hebben een fijne tijd gehad.
Winkel tip: In de directe omgeving 2 grote shoppingmalls, je kan je dus uitleven op dat terrein.
Tik O. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2012
Oud hotel

dichtbij stad
7
Het hotel is wat gedateerd en heeft een grondige renovatie nodig, het plafond ziet er slecht uit, kamer is voldoende ruim
Jozef B. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2012
Leuk hotel en service met een gliml. &primaLocatie

locatie is prima en is op loopafstand van de TP en andere winkels
6
Prima verblijf; personeel is vriendelijk en behulpzaam; het eten is gevarieerd en lekker; live muziek is ook prima en is tevens sfeerbevorderend. wat wij missen is onze seniorkok die tijdens ons vorig verblijf ons elke keer ons verraste met zijn vriendelijkheid en ons uitlegde over de herkomst van de gerechten en ons vriendelijk bejegende. Dit punt is alleen als meerwaarde van ons verblijf in dit hotel. Het gaat niet ten koste van de andere koks en personeel. Dit is een persoonlijke noot van ons.
Tip: alles is in de buurt te verkrijgen. Alleen 1 minpunt dat ligt niet direct aan het hotel. De taxi kan weleens oneerlijke meterstanden weergeven zodat je meer moet gaan betalen voor een rit. Toevallig was dit de Blue Bird. Wellicht zou als hotel deze maatschappijen kunnen benaderen om eerlijk en klantvriendelijk te zijn voor uw gasten waardoor het verblijf alleen maar wordt veraangenaamd. Dus geen irritaties meer wegens oneerlijk gedrag. Nogmaals dit is een upgrading van jullie service
Henri S. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 27 december 2014
Old and Tired Hotel

Staff, Pool
5,7
Stayed for a night after reading Agoda's users reviews about the great Indonesian breakfast the hotel offered. Brought guests from overseas and have been braging about the hotel's breakfast to them. We were disappointed with the hotel. The beds were springy, the hot water didn't work and breakfast was just okay. However, the staff were friendly, attentive and helpful. I mentioned to one of the staff about the springy bed and the hot water's problems. Within 10 minutes, another staff came to our rooms and tried to solve the problems.
Yudianto T. Zakelijke reizigers Indonesia, 27 oktober 2014
Very nostalgic environment ...

Music, Food & Location
7
Standard old Hotel ... but have memorable good food & music lounge
Meilian L. Gezinnen met jonge kinderen Fiji, 23 september 2014
good

good location, good food and friendly staffs
7,7
Ros H. (Echt)paren Australia, 1 september 2014
Great Hotel

24 hour restaurant, fast check in and check out, well appointed
9,3
This is a great hotel with everything you could want plus good staff who offered excellent service. The only thing we found lacking was a room safe but as we were just staying overnight, this was not a problem. They offered a safety deposit place at the front desk though. We ate at the restaurant and the food was good - and the restaurant runs 24 hours.
Oscar I. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 28 juli 2014
Everything was very nice

Location, cleanliness, tasty breakfast
8
Had a great stay. Room is clean, value for money, big, location near Tunjungan Plaza, and breakfast very tasty.
Oscar I. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 26 juli 2014
Clean, comfortable, attentive staff

Location, cleanliness, helpful and friendly staff
9
Don't be fooled by looks. Yes, this is an old hotel, but everything are very well maintained. Very clean, comfortable bed, 60 TV channel, staff always answer promptly to your needs. Location just a few blocks from Tunjungan Plaza. Breakfast surprisingly tasty. Just a suggestion for the management, maybe they can install some air freshener system in the lobby to give better impression. In short, a very satisfying stay.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Elmi Hotel SoerabajaElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - BadkamerElmi Hotel Soerabaja - BadkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - BadkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - VergaderruimteElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Elmi Hotel, Soerabaja

AS-AGWEB-3B04