Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Center, Surabaya, Indonesië

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 236 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,1
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (236)
Sorteer op:
Alfons C. (Echt)paren Netherlands, 30 mei 2015
Mijn favoriet hotel in soerabaya

De ontbijt, hygiene, personeels
10
Het is de beste hotel van ons als wij naar Soerabaya komen. Alleen 1 punt die verbetert moet zijn is de WIFI is zo zwaak in de slaap kamers en in de gangen. Alleen ietsje sterker in de loby.
Rapporteer deze beoordeling
Francisca T. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 14 mei 2015
Prima hotel.

Goede ligging. Vriendelijk personeel en ontbijt is prima, veel keuze.
8,3
Dit is de 2e keer, dat wij hier verblijven. En we zullen zeker nog terugkomen. Ook zeker aan anderen aan te bevelen. Prima verblijf.
Rapporteer deze beoordeling
Irawati P. (Echt)paren Netherlands, 20 februari 2015
Elmi

prijs kwaliteits verhouding. vriendelijke staf. goede ontbijt.Uitste kend
8,3
Uitstekend een aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Richard M. Individuele reizigers Netherlands, 1 april 2014
redelijk hotel

goed gelegen, internet snel.
5
Rapporteer deze beoordeling
Bernadette M. (Echt)paren Netherlands, 13 november 2012
Lekker hotel met goed ontbijt

Hagelslag bij het ontbijt ( haha)
8,3
Ik had wat kritische reacties gelezen, maar ten onrechte wat mij betreft. Rustig hotel, lekker zwembad, goed ontbijt met heeeele lekkere koffie ( is moeilijk te krijgen in azie). Kortom wij hebben een fijne tijd gehad.
Winkel tip: In de directe omgeving 2 grote shoppingmalls, je kan je dus uitleven op dat terrein.
Rapporteer deze beoordeling
Tik O. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2012
Oud hotel

dichtbij stad
7
Het hotel is wat gedateerd en heeft een grondige renovatie nodig, het plafond ziet er slecht uit, kamer is voldoende ruim
Rapporteer deze beoordeling
Jozef B. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2012
Leuk hotel en service met een gliml. &primaLocatie

locatie is prima en is op loopafstand van de TP en andere winkels
6
Prima verblijf; personeel is vriendelijk en behulpzaam; het eten is gevarieerd en lekker; live muziek is ook prima en is tevens sfeerbevorderend. wat wij missen is onze seniorkok die tijdens ons vorig verblijf ons elke keer ons verraste met zijn vriendelijkheid en ons uitlegde over de herkomst van de gerechten en ons vriendelijk bejegende. Dit punt is alleen als meerwaarde van ons verblijf in dit hotel. Het gaat niet ten koste van de andere koks en personeel. Dit is een persoonlijke noot van ons.
Tip: alles is in de buurt te verkrijgen. Alleen 1 minpunt dat ligt niet direct aan het hotel. De taxi kan weleens oneerlijke meterstanden weergeven zodat je meer moet gaan betalen voor een rit. Toevallig was dit de Blue Bird. Wellicht zou als hotel deze maatschappijen kunnen benaderen om eerlijk en klantvriendelijk te zijn voor uw gasten waardoor het verblijf alleen maar wordt veraangenaamd. Dus geen irritaties meer wegens oneerlijk gedrag. Nogmaals dit is een upgrading van jullie service
Rapporteer deze beoordeling
Tiurma R. Zakelijke reizigers Indonesia, 24 november 2015
clean

clean and kindly
6,7
i was confused to find the hotel, because name of this hotel not appear on road for new comer like me must be difficult to get. all things of inside room, mostly too old style but clean and air conditioner too cold. overall good and good location after get this hotel
Rapporteer deze beoordeling
Putu M. (Echt)paren United States of America, 20 november 2015
Awsome place felt like home away from home

The staff and clenliness and the breakfastbuffet
10
Awsome stay willchoose over any other major hotels
Rapporteer deze beoordeling
Hafizhah H. Zakelijke reizigers Indonesia, 13 oktober 2015
Nice ,,, value money ,,

Value money ,,, good food ,, nice staff
7,3
Good
Rapporteer deze beoordeling
1 - 7 van 7 beoordelingen
Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - BadkamerElmi Hotel Surabaya - BadkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - BadkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - VergaderruimteElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - Hotel exterieurElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - BadkamerElmi Hotel Surabaya - ZwembadElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - GastenkamerElmi Hotel Surabaya - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C01