of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Center, Soerabaja, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Badkamer Elmi Hotel Soerabaja - Badkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Badkamer Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Vergaderruimte Elmi Hotel Soerabaja - Gastenkamer Elmi Hotel Soerabaja - Hotel exterieur
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 140
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 198 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (198)
Sorteer op:
Richard M. Individuele reizigers Netherlands, 1 april 2014
redelijk hotel

goed gelegen, internet snel.
5
Bernadette M. (Echt)paren Netherlands, 13 november 2012
Lekker hotel met goed ontbijt

Hagelslag bij het ontbijt ( haha)
8,3
Ik had wat kritische reacties gelezen, maar ten onrechte wat mij betreft. Rustig hotel, lekker zwembad, goed ontbijt met heeeele lekkere koffie ( is moeilijk te krijgen in azie). Kortom wij hebben een fijne tijd gehad.
Winkel tip: In de directe omgeving 2 grote shoppingmalls, je kan je dus uitleven op dat terrein.
Tik O. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2012
Oud hotel

dichtbij stad
7
Het hotel is wat gedateerd en heeft een grondige renovatie nodig, het plafond ziet er slecht uit, kamer is voldoende ruim
Jozef B. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2012
Leuk hotel en service met een gliml. &primaLocatie

locatie is prima en is op loopafstand van de TP en andere winkels
6
Prima verblijf; personeel is vriendelijk en behulpzaam; het eten is gevarieerd en lekker; live muziek is ook prima en is tevens sfeerbevorderend. wat wij missen is onze seniorkok die tijdens ons vorig verblijf ons elke keer ons verraste met zijn vriendelijkheid en ons uitlegde over de herkomst van de gerechten en ons vriendelijk bejegende. Dit punt is alleen als meerwaarde van ons verblijf in dit hotel. Het gaat niet ten koste van de andere koks en personeel. Dit is een persoonlijke noot van ons.
Tip: alles is in de buurt te verkrijgen. Alleen 1 minpunt dat ligt niet direct aan het hotel. De taxi kan weleens oneerlijke meterstanden weergeven zodat je meer moet gaan betalen voor een rit. Toevallig was dit de Blue Bird. Wellicht zou als hotel deze maatschappijen kunnen benaderen om eerlijk en klantvriendelijk te zijn voor uw gasten waardoor het verblijf alleen maar wordt veraangenaamd. Dus geen irritaties meer wegens oneerlijk gedrag. Nogmaals dit is een upgrading van jullie service
Ros H. (Echt)paren Australia, 1 september 2014
Great Hotel

24 hour restaurant, fast check in and check out, well appointed
9,3
This is a great hotel with everything you could want plus good staff who offered excellent service. The only thing we found lacking was a room safe but as we were just staying overnight, this was not a problem. They offered a safety deposit place at the front desk though. We ate at the restaurant and the food was good - and the restaurant runs 24 hours.
Oscar I. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 26 juli 2014
Clean, comfortable, attentive staff

Location, cleanliness, helpful and friendly staff
9
Don't be fooled by looks. Yes, this is an old hotel, but everything are very well maintained. Very clean, comfortable bed, 60 TV channel, staff always answer promptly to your needs. Location just a few blocks from Tunjungan Plaza. Breakfast surprisingly tasty. Just a suggestion for the management, maybe they can install some air freshener system in the lobby to give better impression. In short, a very satisfying stay.
Robyn H. (Echt)paren Australia, 24 juli 2014
Adventure holiday

Room / clean with lots of extras and the staff and great pool and location
10
Excellent would recommend to all our family and friends in Australia You will not be sorry you stay here 10/10. Well done Elmi and the best pool
Len L. (Echt)paren Australia, 20 juli 2014
Great Swimming Pool

Friendly staff,food and swimming pool
10
Will be going back
Robyn H. (Echt)paren Australia, 20 juli 2014
I would give Elmi a 9 out of 10 Excellent hotel

Room staff pool everything One of the best hotels we have stayed in
9,7
Excellent Room old but very clean has ex bed pillows tub TV , cable Great huge pool Excellent reception staff You won't be sorry if you stay hete
Freddy A. Individuele reizigers Australia, 15 juli 2014
Old player. Love the fact it is best kept secret.

Location. Pool and food
7,3
Relaxing and no fuss. Restaurant serving local food with great price. Pool is excellent with full exposure to sun. Hotel location is great. Say no more.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Elmi Hotel SoerabajaElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - BadkamerElmi Hotel Soerabaja - BadkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - BadkamerElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - VergaderruimteElmi Hotel Soerabaja - GastenkamerElmi Hotel Soerabaja - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Elmi Hotel, Soerabaja

AS-AGWEB-3B01