Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Macau City, Macau (Bekijk kaart)

Boek nu!

Emperor Hotel Macau - Gastenkamer Emperor Hotel Macau - Gastenkamer Emperor Hotel Macau - Suite Emperor Hotel Macau - Badkamer Emperor Hotel Macau - Hotel interieur Emperor Hotel Macau - Gastenkamer Emperor Hotel Macau - Gastenkamer Emperor Hotel Macau - Suite Emperor Hotel Macau - Badkamer Emperor Hotel Macau - Gastenkamer Emperor Hotel Macau - Gastenkamer Emperor Hotel Macau - Gastenkamer Emperor Hotel Macau - Bar/Lounge Emperor Hotel Macau - Gastenkamer Emperor Hotel Macau - Suite Emperor Hotel Macau - Badkamer
Emperor Hotel Macau - Hotel interieur Emperor Hotel Macau - Hotel interieur Emperor Hotel Macau - Hotel interieur Emperor Hotel Macau - Lobby Emperor Hotel Macau - Receptie Emperor Hotel Macau - Hotel exterieur Emperor Hotel Macau - Hotel exterieur Emperor Hotel Macau - Restaurant Emperor Hotel Macau - Restaurant Emperor Hotel Macau - Restaurant
Ligging: Macau City Aantal kamers: 390
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 9044 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,1
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (9044)
S H. (Echt)paren Netherlands, 6 november 2011
Aardig hotel voor je geld

Centraal gelegen
7
Centraal gelegen locatie, tussen haven en centrum. Kamers zijn groot genoeg. Goede LCD in de kamer. Badkamer is normaal schoon. De Shampoo en de douche gel zijn van slechte kwaliteit. De Matras mag iets zachter zijn. Ontbreek een middelgroot hand- of baddoek. Personeel spreekt kantonees en engels. Afrekenen check-out duurt een beetje lang.
Pier S. (Echt)paren Netherlands, 20 juli 2011
Redelijk hotel

ligging in centrum
7
macau is een rustige stad vooral aardig vanwege de casino's. verder niet veel te doen.
Yvo M. Zakelijke reizigers Netherlands, 6 maart 2010
oke voor prijs

lokatie
6
top lokatie, andere hotels zijn zeker dubbel zo duur. Wel erg chinees, en vraag me wel eens af of ze buitenlanders wel aardig vinden, of dat ze gewoon zo bot tegen iedereen doen. Heb ook in andere hotels geslapen in Macua en vond de staff overal gruwelijk. Zal als ik de lotto niet win, wel weer hier terug keren,ik hoop dat ik mijn 500 bonus punten al binnen heb, ik moet 50 woorden schrijven om die punten te halen, heb nog geen idee waar ik die rot punten voor nodig heb, Mijn best weer gedaan.
Joep V. Groepen Netherlands, 31 oktober 2009
Gemiddeld hotel

Ruime kamer Goede locatie
6
Emperor hotel is een hotel voor een redelijke prijs. Wij hadden met 3 personen een kamer. Het 3e bed werd er later bij gezet en was erg klein dus dit was zeker een minpunt. Ook was de vloer in de kamer erg vies, veel haren op de grond. Het personeel was wel vriendelijk en de kamer was ruim.
Freddy L. Zakelijke reizigers Belgium, 30 maart 2009
Zeer goede keuze !

De ligging Mooie kamers zeer verzorcht
9
Het hotel ligt op een 15 min.van de luchthaven,in het midden van alle grote Casino's. De kamers zijn zeer comfortabel en het bed is van goede kwaliteit. De receptie is bereid je te helpen met al je vragen. Ik zal dit zeker aanbevelen aan iedereen,en ga zeker terug bij mijn volgend bezoek !
Sightseeing/attracties tip: Op wandel afstand van alle beziens-waardigheden !
Chou D. (Echt)paren Hong Kong, 14 april 2014
Room & location Ok and price is reasonable.

close to city
7,7
In general OK but I had problem to find the hotel shuttle bus.
Jassni G. (Echt)paren Malaysia, 14 april 2014
great location..many places just in walk distance

friendly and helpful staff,location
8,3
Ho K. Groepen Singapore, 13 april 2014
Nice room, gd location,easy access to restaurants

Room is clean, nice & spacious. Beds are big enough n comfy with good room services.
8,7
Enjoyed our stay and would like to highlight its excellent location esp to casinos , restaurants and all transports. Its just directly opposite to Starworld casino & just easily crossing the road.
Gemma A. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 12 april 2014
Refurbished Hotel in Central Location

Location , Room Size ,
8,3
The Emperor hotel has been recently refurbished and was good value for money compared to other hotels in the area. The beds were rather hard, catering for Chinese clientele. The staff were friendly and helpful.
Richard T. Zakelijke reizigers Singapore, 12 april 2014
Great stay. Pratically no complain.

Centrally located. Plenty of eateries nearby. Very near ro tourist spots and casino.
6
Great stay except that the shuttle service delay of about 15 mins.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Emperor Hotel MacauEmperor Hotel Macau - GastenkamerEmperor Hotel Macau - GastenkamerEmperor Hotel Macau - SuiteEmperor Hotel Macau - BadkamerEmperor Hotel Macau - Hotel interieurEmperor Hotel Macau - GastenkamerEmperor Hotel Macau - GastenkamerEmperor Hotel Macau - SuiteEmperor Hotel Macau - BadkamerEmperor Hotel Macau - GastenkamerEmperor Hotel Macau - GastenkamerEmperor Hotel Macau - GastenkamerEmperor Hotel Macau - Bar/LoungeEmperor Hotel Macau - GastenkamerEmperor Hotel Macau - SuiteEmperor Hotel Macau - BadkamerEmperor Hotel Macau - Hotel interieurEmperor Hotel Macau - Hotel interieurEmperor Hotel Macau - Hotel interieurEmperor Hotel Macau - LobbyEmperor Hotel Macau - ReceptieEmperor Hotel Macau - Hotel exterieurEmperor Hotel Macau - Hotel exterieurEmperor Hotel Macau - RestaurantEmperor Hotel Macau - RestaurantEmperor Hotel Macau - Restaurant


AS-AGWEB-3A02